Problem balija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Problem balija
svi smo culi za teroristicke napade u parizu. predlazem streljanje skorpije i skripara za pocetak...
Guest- Guest
Re: Problem balija
zapad si je sam kriv kad dopušta crncima i muslimanima ulazak u civilizaciju. sva sreća da im mi nismo zanimljivi jer nemamo para
rekao ti je da se ubiješ. vjerojatno sad gleda slovenski anime pa je pokupio nešto
bafalo wrote: sva sreća da im mi nismo zanimljivi jer nemamo para
ali imas 2 miliona njih u najblizem okruzenju koji precutno odobravaju i pozdravljaju to. eno ti na komentarima na dnevnom avazu.
moram da kazem ponovo-ratko mladic je ipak bio covek ispred svog vremena, znao je kakvo su zlo...
Guest- Guest
molim škorpiju i škripara da podnesu izvještaj gdje su bili u navedeno vrijeme kad su se dogodili napadi.
Guest- Guest
Braćala wrote:operw wrote:skripar wrote:bio sam ti s kevom
darth_vader-
2014-04-17
Schweinsteiger i dalje u šoku zbog doživljenog u Parizu, nije u stanju igrati
Guest- Guest
Lako je biti pozer. Baš kao i ekipa Reala kad je dočekala sirijskog simpatizera Al-Nusre. Hahaha, kakve budale od ljudi u Europi...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» BALIJA POPUŠIO
» Komšić kao "MITSKI BALIJA"
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» BALIJA POPUŠIO
» Komšić kao "MITSKI BALIJA"
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2