NBA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: NBA
fridrih_niche wrote:Nisi mi odgovorija na pitanje...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Bracala?fridrih_niche wrote:Pa jesi ti bolestan?Brat Brale wrote:
za većinu messijevih se slažem da su zaslužene osim za 2010. i prošlu godinu. nisam ja govnar kao ova dvojica ljubavnika pa da kmečim na svaku osvojenu zlatnu loptu SIN-a, kao i modrićevu.
Za 2010.-u se slazen, al za prošlu godinu?!
Šta je triba napravit?
Osim šta je bija najbolji strijelac Europe, najbolji asistent Europe i najbolji playmaker Europe...
I to ne govorin o dojmu, nego i o suhoj statistici...
Osvojia La Ligu suvereno, a bez njega ne bi bili ni peti...
Ili je sve stalo u poraz 4:0 na Anfieldu di je jedini on odigra kako triba, namistija 5 zicera suigračima i vuka konce...
Nema veze šta je demolira Liverpoola u prvoj utakmici, šta Dembele nije zabija zicer za 4:0...
Ne, van Dijk je najbolji!
Bracala, skuliraj se i jednom budi realan...
Prošla Zlatna lopta je najzaslužnije osvojena ikad...
P.s.: koliko bi Pederku prizna Zlatnih lopti?
;)
;)
Kaži ljtb?
Koliko bi Pederku prizna Zlatnih lopti?
:D
pa rekao sam ti, samo iz 2010. i od prošle godine ne bih. sve ostalo bih priznao...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Isti si ka i Demo...
Samo eskivirate dat odgovore...
;)
Pa jesam li ti odgovorio? Tvoj problem je što te moji odgovori ne zadovoljavaju...
Guest- Guest
Od Deme ne očekivan da prizna kako je Bankomat osuđeni lopov, iako je to suha činjenica kojoj ni ne triba priznanje...
Cili svit zna da je Modrić lopov, lažov i varalica...
Al od tebe san ocekiva konkretan odgovor jer uvik govoriš da nisi licimur...
Kad ono - licimur si!
Cili svit zna da je Modrić lopov, lažov i varalica...
Al od tebe san ocekiva konkretan odgovor jer uvik govoriš da nisi licimur...
Kad ono - licimur si!
Guest- Guest
Ma niko ni ne prati taj glupi sport...kic wrote:
zar moramo čitati logoreje o: modrari, cr7 i messiju i ovdje na nba...
https://www.index.hr/sport/clanak/nba-liga-objavila-najbolje-kukoceve-poteze/2183013.aspx
NBA je postala kazalište i PR izdrkavanje umišljenih primadona...
;)
Guest- Guest
najbolje je kad demo brani bankomata na konto messija i ovaj utajio porez
tu vidiš da je zagorio ko vojnički lonac
tu vidiš da je zagorio ko vojnički lonac
End- Posts : 21177
2015-08-25
A to mi je zakon...
Non stop spominje Messijevu utaju poreza, a o Bankomatovoj
teška šutnja, a u davanju lažnog iskaza još manje...
Non stop spominje Messijevu utaju poreza, a o Bankomatovoj
teška šutnja, a u davanju lažnog iskaza još manje...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A to mi je zakon...
Non stop spominjem Modrićevu utaju poreza, a o Messijevoj teška šutnja
Eto ti odgovor na tvoje pitanje
Majko mila, pa bar san ja sto puta napisa da je kriv za to...muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:A to mi je zakon...
I da je vjerojatno u kurcu ka osoba i hrpu lošega...
Al san i milijun puta napisa da je najveći koji je ikad zaigra na balun...
Al od tebe i većine foruma nisan nikad vidija da lose pisete (kad zasluže) o svojim ‘idolima’...
Kad si ti napisa jednu lošu ric o Modriću?
Kad?
Ja nikad to nisan vidija...
Ili za kriminal Mamica...
Oni su tebi sveci pa se ne usuđuješ blatit ih i kad zasluže?
Meni to nije jasno...
Da se ne može kritički sagledat nešto, makar mi volili to ‘nesto’...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Majko mila, pa bar san ja sto puta napisa da je kriv za to...muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:A to mi je zakon...
Al od tebe i većine foruma nisan nikad vidija da lose pisete (kad zasluže) o svojim ‘idolima’...
Kad?
Meni to nije jasno...
;)
Dobro ti uz ljudske osporavaš i igračke kvalitete modriću...
Guest- Guest
Nikad...
On je world class vodonoša...
To san uvik pisa...
Svaka ekipa triba imat takvog radnika za umjetnike u ekipi...
;)
On je world class vodonoša...
To san uvik pisa...
Svaka ekipa triba imat takvog radnika za umjetnike u ekipi...
;)
Guest- Guest
ja sam isto uvijek pisao da je bankomat savršen za loreal...
jer je najveća pička u toj ekipi uvijek bio, trebala im je jedna takva kukavica na terenu koja će samo dodavat prvom do sebe i ne preuzimati nikakvu odgovornost i rizike...u bankomatu su imali savršenog igrača za to..
a to sve i još hrpu ostalih stvari kroos ima barem 3x bolje od bankomata pa ne dobiva nikakve zasluge.
ma sramota. KDB-a da ne spominjem, čovjek 1 sezonu ima jaču nego bankomat 10 godina.
o čem pričamo nemoj me jebat.
puši kurac ćao
jer je najveća pička u toj ekipi uvijek bio, trebala im je jedna takva kukavica na terenu koja će samo dodavat prvom do sebe i ne preuzimati nikakvu odgovornost i rizike...u bankomatu su imali savršenog igrača za to..
a to sve i još hrpu ostalih stvari kroos ima barem 3x bolje od bankomata pa ne dobiva nikakve zasluge.
ma sramota. KDB-a da ne spominjem, čovjek 1 sezonu ima jaču nego bankomat 10 godina.
puši kurac ćao
2015-08-25
isto tako sam pisao da je rakitić bio savršenstvo za barcu u trenucima kad je krpao rupe iza messija i alvesa.
bio je savršen za to, al o njemu se to stalno pisalo.
čak se sprdalo s njim na taj račun, portali, forumi... zamisli čuvao je leđa GOAT-u, to je sramota.
al zato kad bankomat dodaje igraču 1 m od sebe zo su WC potezi bez toga loreal ne bi dobio 5-0, pederko ne bi zabio 3 isimulirana penala hahah
bio je savršen za to, al o njemu se to stalno pisalo.
čak se sprdalo s njim na taj račun, portali, forumi... zamisli čuvao je leđa GOAT-u, to je sramota.
al zato kad bankomat dodaje igraču 1 m od sebe zo su WC potezi bez toga loreal ne bi dobio 5-0, pederko ne bi zabio 3 isimulirana penala hahah
Last edited by End on 15/5/2020, 15:16; edited 1 time in total
2015-08-25
znači rakitić čuva leđa messiju i krpa rupe i još uvijek uspijeva imati više asista, golova, gol finale LP.... to se zove WC igračina, a bankomat je kurac od ovce.
2015-08-25
Još al sereš ej. A 100 puta sam rekao da bi Ronaldu opalio šamarčinu kad onako upadne od malog dodira. Izgleda ko apolon, a pada od najmanjeg dodira. To me uvijek nerviralo kod njega, jer mu to uopće nije trebalo. Svakako je najbolji.fridrih_niche wrote:Majko mila, pa bar san ja sto puta napisa da je kriv za to...muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:A to mi je zakon...
Kad?
Meni to nije jasno...
;)
A ti da napišeš ovako nešto za malog smećara iz Rosarija, nikad, pa ni tad
Šuti cigane mali. Da Modrić nije izabrao Reala (jer je najveći klub na svijetu) pored ciganskog kluba Barcelone, danas bi Modrić bio sve ono što demo priča o njemu. Ovako se isprskao po tebi i tvojim čergarima, pa je bankomat, utajivač poreza i vodonoša. Kakav si ti mali jadnik i prljavi cigo.End wrote:ja sam isto uvijek pisao da je bankomat savršen za loreal...
puši kurac ćao
scorpion-
2014-04-18
Kako si glup ka kurac, to je horor...scorpion wrote:Još al sereš ej. A 100 puta sam rekao da bi Ronaldu opalio šamarčinu kad onako upadne od malog dodira. Izgleda ko apolon, a pada od najmanjeg dodira. To me uvijek nerviralo kod njega, jer mu to uopće nije trebalo. Svakako je najbolji.fridrih_niche wrote:Majko mila, pa bar san ja sto puta napisa da je kriv za to...muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:A to mi je zakon...
Kad?
Meni to nije jasno...
;)
A ti da napišeš ovako nešto za malog smećara iz Rosarija, nikad, pa ni tad
Pa kako ću napisat Messiju da je dajver kad lik ne pada i kad ga petorica tuku?!
Guest- Guest
majmune da tebe to nervira kod njega ti bi njega mrzio i ne bi bio mali gay jer njemu je padanje i simulacija doslovno svaki kontakt s protivničkim igračem,
pederska gnjida ne bi postojala da nema zaštitu sudaca, poklonjene penale, da mu 50% golova nije protiv amatera i najvažnije da nije igrao za 3 najveća lopova od klubova.
pederska gnjida ne bi postojala da nema zaštitu sudaca, poklonjene penale, da mu 50% golova nije protiv amatera i najvažnije da nije igrao za 3 najveća lopova od klubova.
2015-08-25
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 19