'' JE LI MOGUĆE? NAJGLEDANIJA UFOLOŠKA SNIMKA U OVOJ GODINI: Flota NLO-a koja prolazi pored Mjeseca ''
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: '' JE LI MOGUĆE? NAJGLEDANIJA UFOLOŠKA SNIMKA U OVOJ GODINI: Flota NLO-a koja prolazi pored Mjeseca ''
Ne.prckov wrote:aha, onda smo mi njih genetski modificirali ili pojelired wolf wrote:Oni su promijenjeni u ovo što ste vi sada...Promašaj...prckov wrote:pa di su domacini pobjegli kad smo mi sletilired wolf wrote:A ne, Vi ste gosti na Zemlji...Lijepo si to rekao...prckov wrote:
svakog gosta tri dana dosta
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: '' JE LI MOGUĆE? NAJGLEDANIJA UFOLOŠKA SNIMKA U OVOJ GODINI: Flota NLO-a koja prolazi pored Mjeseca ''
onda smo ima zene da prostisred wolf wrote:Ne.prckov wrote:aha, onda smo mi njih genetski modificirali ili pojelired wolf wrote:Oni su promijenjeni u ovo što ste vi sada...Promašaj...prckov wrote:pa di su domacini pobjegli kad smo mi sletilired wolf wrote:
A ne, Vi ste gosti na Zemlji...Lijepo si to rekao...
povalili isprednosa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne...prckov wrote:onda smo ima zene da prostisred wolf wrote:Ne.prckov wrote:aha, onda smo mi njih genetski modificirali ili pojelired wolf wrote:Oni su promijenjeni u ovo što ste vi sada...Promašaj...prckov wrote:
pa di su domacini pobjegli kad smo mi sletili
povalili isprednosa
red wolf-
2016-02-10
e jebigared wolf wrote:Ne...prckov wrote:onda smo ima zene da prostisred wolf wrote:Ne.prckov wrote:aha, onda smo mi njih genetski modificirali ili pojelired wolf wrote:
Oni su promijenjeni u ovo što ste vi sada...Promašaj...
povalili isprednosa
onda su oni nase zene povalili
2014-04-19
Pa da...Znaš onu priču o Nefilima...prckov wrote:e jebigared wolf wrote:Ne...prckov wrote:onda smo ima zene da prostisred wolf wrote:Ne.prckov wrote:
aha, onda smo mi njih genetski modificirali ili pojeli
povalili isprednosa
red wolf-
2016-02-10
ne znamred wolf wrote:Pa da...Znaš onu priču o Nefilima...prckov wrote:e jebigared wolf wrote:Ne...prckov wrote:onda smo ima zene da prostisred wolf wrote:
Ne.
povalili isprednosa
2014-04-19
Onda ju pronađi i nešto nauči iz nje...prckov wrote:ne znamred wolf wrote:Pa da...Znaš onu priču o Nefilima...prckov wrote:e jebigared wolf wrote:Ne...prckov wrote:
onda smo ima zene da prostis
povalili isprednosa
red wolf-
2016-02-10
nemam vremena za glupostired wolf wrote:Onda ju pronađi i nešto nauči iz nje...prckov wrote:ne znamred wolf wrote:Pa da...Znaš onu priču o Nefilima...prckov wrote:e jebigared wolf wrote:
Ne...
ispricaj ti kad je vec znas
2014-04-19
Tvoj izbor...To je tvoja vrsta...Ti si njeno ogledalo...prckov wrote:nemam vremena za glupostired wolf wrote:Onda ju pronađi i nešto nauči iz nje...prckov wrote:ne znamred wolf wrote:Pa da...Znaš onu priču o Nefilima...prckov wrote:
e jebiga
red wolf-
2016-02-10
jok ba, ja sam samo svoje ogledalored wolf wrote:Tvoj izbor...To je tvoja vrsta...Ti si njeno ogledalo...prckov wrote:nemam vremena za glupostired wolf wrote:Onda ju pronađi i nešto nauči iz nje...prckov wrote:ne znamred wolf wrote:
Pa da...Znaš onu priču o Nefilima...
mozda u tvojoj vrsti ne postoje individualci ali u mojoj jebiga postoje
2014-04-19
MA ova snimka je vjerojatno montažared wolf wrote:Tvoj izbor...To je tvoja vrsta...Ti si njeno ogledalo...prckov wrote:nemam vremena za glupostired wolf wrote:Onda ju pronađi i nešto nauči iz nje...prckov wrote:ne znamred wolf wrote:
Pa da...Znaš onu priču o Nefilima...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:MA ova snimka je vjerojatno montažared wolf wrote:Tvoj izbor...To je tvoja vrsta...Ti si njeno ogledalo...prckov wrote:nemam vremena za glupostired wolf wrote:Onda ju pronađi i nešto nauči iz nje...prckov wrote:
ne znam
Nevoljo,koliko je kod tebea sati?
Guest- Guest
Jedan poslije podne, a zaštopismejker wrote:Ringo10 wrote:MA ova snimka je vjerojatno montažared wolf wrote:Tvoj izbor...To je tvoja vrsta...Ti si njeno ogledalo...prckov wrote:nemam vremena za glupostired wolf wrote:
Onda ju pronađi i nešto nauči iz nje...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a gdje su odletjeli pa se vraćaju?red wolf wrote:Imali su krila i letjeli su...Bit će da su se vratili...T. wrote:To nisu bile ptice nego gmazovi...red wolf wrote:Ma bit će one prethistorijske...Živjeli smo u zabludi da su izumrle...T. wrote:Rode ili flamingo...red wolf wrote:
Bogami te su xxxxxllll veličine...hehehehehehehehehe
To je mrena od kamermana...
Vidi, stvarno, nešto se događa...
ko ce ga znati,moze biti i fotomontazared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahaha...A da nisu isti objekti s Mjeseca?...heheheheheheheheheheheUnimatrix_Zero wrote:da nisu mjseceve pjege
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
ma onako...kod nas sitni sati ujutro a ja josh ne spavam..Ringo10 wrote:Jedan poslije podne, a zaštopismejker wrote:Ringo10 wrote:MA ova snimka je vjerojatno montažared wolf wrote:Tvoj izbor...To je tvoja vrsta...Ti si njeno ogledalo...prckov wrote:
nemam vremena za gluposti
Guest- Guest
ja tek na oranje
sinoc..nocas picu pekao...bas mi je uspjela..
Guest- Guest
može, zato vjerujem samo vlastitim očimaUnimatrix_Zero wrote:ko ce ga znati,moze biti i fotomontazared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahaha...A da nisu isti objekti s Mjeseca?...heheheheheheheheheheheUnimatrix_Zero wrote:da nisu mjseceve pjege
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» NEVIĐENA PROVOKACIJA KEPECA VLADIMIRA PUTINA: Ruska flota prolazi kroz La Manche
» Izetbegović: Opstrukcije RS-a u ovoj godini prešle su crvenu liniju
» RS u ovoj godini mora vratiti 1,2 milijarde KM vanjskog duga
» Tržište automobila u ovoj godini: Ko će biti dobitnici, a ko gubitnici?
» NEVIĐENA PROVOKACIJA KEPECA VLADIMIRA PUTINA: Ruska flota prolazi kroz La Manche
» Izetbegović: Opstrukcije RS-a u ovoj godini prešle su crvenu liniju
» RS u ovoj godini mora vratiti 1,2 milijarde KM vanjskog duga
» Tržište automobila u ovoj godini: Ko će biti dobitnici, a ko gubitnici?
Page 2 of 3