Rojs i Medved:Vojniću i Kistanju prijeti ugroza
Page 1 of 1
Rojs i Medved:Vojniću i Kistanju prijeti ugroza
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/rojs-i-medved-za-dnevno-o-nacionalnoj-sigurnosti-treba-pripaziti-na-rubna-podrucja-hrvatske-1382292/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Rojs i Medved:Vojniću i Kistanju prijeti ugroza
Njih dvojica su još u devedesetima , a žive dobro od toga dok narod iseljava i natalitet krahira.
HDZ gamad.
HDZ gamad.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čekaj,zar ta područja nisu masovno napustili Srbi???jastreb wrote: Riječ je, naime, o područjima koja Hrvati masovno napuštaju”, kazao je Rojs i u tom kontekstu znakovito spomenuo Kistanje i Vojnić.
Hrvati masovno napuštaju Slavoniju.
Tko je ovdje lud???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svi napuštaju Hrvatsku. Ne žele sa HDZ/ SDP govnima imat posla.
2014-04-11
,sto odlazis?RayMabus wrote:Svi napuštamo Hrvatsku. Ne žele sa HDZ / SDP govnima imat posla.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
o natalitetu govori covjek koji nema djece..sve je iskrivljeno kod nas..umjesto da se udara glavom od zid on optuzuje
2015-09-08
Pa kad ste uvezli matrijarh sa zapada. Meni je uvik bija cilj imat troje dice , i dan danas je samo šta se ja i matrijarh ne podnosimo pa ja žene ne seksam ima 12 godina.vuksadinare wrote:o natalitetu govori covjek koji nema djece..sve je iskrivljeno kod nas..umjesto da se udara glavom od zid on optuzuje
Ne možeš imat i ovce i novce. Matrijarh i djeca tj da imaš stabilan natalitet ne idu u istu rečenicu.
2014-04-11
sto si ti sad nabrljo ovdje..onaj tko zeli i voli djecu taj ce ih imati...sve drugo su izgovori i opravdanjaRayMabus wrote:Pa kad ste uvezli matrijarh sa zapada. Meni je uvik bija cilj imat troje dice , i dan danas je samo šta se ja i matrijarh ne podnosimo pa ja žene ne seksam ima 12 godina.vuksadinare wrote:o natalitetu govori covjek koji nema djece..sve je iskrivljeno kod nas..umjesto da se udara glavom od zid on optuzuje
Ne možeš imat i ovce i novce. Matrijarh i djeca tj da imaš stabilan natalitet ne idu u istu rečenicu.
2015-09-08
Da samo između stoji žena a ja i matrijarh se ne podnosimo.
Osim ako nemaš neku metodu da to troje djece dobijem u perilici rublja.
Osim ako nemaš neku metodu da to troje djece dobijem u perilici rublja.
2014-04-11
Ne slažem se s tom tvojom tvrdnjom. To nije točno.vuksadinare wrote:sto si ti sad nabrljo ovdje..onaj tko zeli i voli djecu taj ce ih imati...sve drugo su izgovori i opravdanjaRayMabus wrote:Pa kad ste uvezli matrijarh sa zapada. Meni je uvik bija cilj imat troje dice , i dan danas je samo šta se ja i matrijarh ne podnosimo pa ja žene ne seksam ima 12 godina.vuksadinare wrote:o natalitetu govori covjek koji nema djece..sve je iskrivljeno kod nas..umjesto da se udara glavom od zid on optuzuje
2014-04-11
Iz ekonomske perspektive ne postoje livi i desni uhljebi nego samo uhljebi. Rojs i Medvedev su dva klasična desna uhljeba. Oni su sjebali državu nakon rata pričaju o nečemu od čega dobro žive dok se cilo društvo raspada.
To ti je to. HDZ gamad.
To ti je to. HDZ gamad.
2014-04-11
medved nije sjebo drzavu..rojs je druga prica...medved s eaktivirao u politici na moljakanje plenkija...RayMabus wrote:Iz ekonomske perspektive ne postoje livi i desni uhljebi nego samo uhljebi. Rojs i Medvedev su dva klasična desna uhljeba. Oni su sjebali državu nakon rata pričaju o nečemu od čega dobro žive dok se cilo društvo raspada.
To ti je to. HDZ gamad.
2015-09-08
Jel siše proračun a ne proizvodi ništa ?vuksadinare wrote:medved nije sjebo drzavu..rojs je druga prica...medved s eaktivirao u politici na moljakanje plenkija...RayMabus wrote:Iz ekonomske perspektive ne postoje livi i desni uhljebi nego samo uhljebi. Rojs i Medvedev su dva klasična desna uhljeba. Oni su sjebali državu nakon rata pričaju o nečemu od čega dobro žive dok se cilo društvo raspada.
To ti je to. HDZ gamad.
2014-04-11
Bude uskoro novih miljardu kuna za pronatalitetnu politiku pa nek se livi i desni uhljebi kolju za proračun
2014-04-11
Similar topics
» Ekumena u Vojniću
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Lovrinović: Agrokor je najveća sigurnosna ugroza u državi
» RUssia Today prenosi - ugroza nacionalne sigurnosti od strane Kadirova
» ROJS RAZOTKRIVA ISTINU
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Lovrinović: Agrokor je najveća sigurnosna ugroza u državi
» RUssia Today prenosi - ugroza nacionalne sigurnosti od strane Kadirova
» ROJS RAZOTKRIVA ISTINU
Page 1 of 1