Imamo zeleno svjetlo za ulazak u Schengen!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Imamo zeleno svjetlo za ulazak u Schengen!
ODLUKA
[size=40]BLOOMBERG: EUROPSKA KOMISIJA DALA ZELENO SVJETLO ZA ULAZAK HRVATSKE U SCHENGEN Sada treba uvjeriti i svaku državu članicu da smo spremni[/size]
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bloomberg-europska-komisija-dala-zeleno-svjetlo-za-ulazak-hrvatske-u-schengen-sada-treba-uvjeriti-i-svaku-drzavu-clanicu-da-smo-spremni/9519068/
[size=40]BLOOMBERG: EUROPSKA KOMISIJA DALA ZELENO SVJETLO ZA ULAZAK HRVATSKE U SCHENGEN Sada treba uvjeriti i svaku državu članicu da smo spremni[/size]
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bloomberg-europska-komisija-dala-zeleno-svjetlo-za-ulazak-hrvatske-u-schengen-sada-treba-uvjeriti-i-svaku-drzavu-clanicu-da-smo-spremni/9519068/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Imamo zeleno svjetlo za ulazak u Schengen!
to je zeleno svjetlo o eu komisije..ali trebas dobiti od svake clanice eu-a..e tu je vec debeli problem...u prvom redu slovenija..ali i mađarska zna podckaljivat noge u svezi herbadija..a tu je po novom i nizozemska...a ni svabi nisu bas sigurni...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dolazi euro i granica prema balkanu se utvrđuje
2015-08-06
vuksadinare wrote:to je zeleno svjetlo o eu komisije..ali trebas dobiti od svake clanice eu-a..e tu je vec debeli problem...u prvom redu slovenija..ali i mađarska zna podckaljivat noge u svezi herbadija..a tu je po novom i nizozemska...a ni svabi nisu bas sigurni...
par pritisaka iz američke ambasade....mi kao najuzi saveznici sad-a već smo konzumirali te beneficije
2015-08-06
teze je dobiti zeleno svjetlo za šengen nego za eu...a nije ista situacija kao 2013...njemacka i merkel nemaju vise onu moc ko te 2013..trumpa zaboli kurac...a mađarska igra svoju igru..janezi bi bili problem i da se baca kamena sa ramena..nizozemci sanjaju osvetu jer nije prosao njihov kandidat za predsjednika komisije a glavnog krivca vide u plenkiju
2015-09-08
Hektorović wrote:Plenki dominira :)
gospodarstvo u plusu, dug se smanjuje, ulazimo u schengen, plaće rastu...stabilna vlast.
evo mu bjanko još jedan mandat
2015-08-06
da..da..samo sad je trump predsjednik..a sa kohorstom nismo bas na nekoj veziepikur37 wrote:vuksadinare wrote:to je zeleno svjetlo o eu komisije..ali trebas dobiti od svake clanice eu-a..e tu je vec debeli problem...u prvom redu slovenija..ali i mađarska zna podckaljivat noge u svezi herbadija..a tu je po novom i nizozemska...a ni svabi nisu bas sigurni...
par pritisaka iz američke ambasade....mi kao najuzi saveznici sad-a već smo konzumirali te beneficije
2015-09-08
vuksadinare wrote:da..da..samo sad je trump predsjednik..a sa kohorstom nismo bas na nekoj veziepikur37 wrote:vuksadinare wrote:to je zeleno svjetlo o eu komisije..ali trebas dobiti od svake clanice eu-a..e tu je vec debeli problem...u prvom redu slovenija..ali i mađarska zna podckaljivat noge u svezi herbadija..a tu je po novom i nizozemska...a ni svabi nisu bas sigurni...
trump je još bolji
2015-08-06
hm da..sto nam ne da oruzje ili proda...mislim na eskadrilu...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:da..da..samo sad je trump predsjednik..a sa kohorstom nismo bas na nekoj veziepikur37 wrote:vuksadinare wrote:to je zeleno svjetlo o eu komisije..ali trebas dobiti od svake clanice eu-a..e tu je vec debeli problem...u prvom redu slovenija..ali i mađarska zna podckaljivat noge u svezi herbadija..a tu je po novom i nizozemska...a ni svabi nisu bas sigurni...
trump je još bolji
2015-09-08
vuksadinare wrote:hm da..sto nam ne da oruzje ili proda...mislim na eskadrilu...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:da..da..samo sad je trump predsjednik..a sa kohorstom nismo bas na nekoj veziepikur37 wrote:vuksadinare wrote:to je zeleno svjetlo o eu komisije..ali trebas dobiti od svake clanice eu-a..e tu je vec debeli problem...u prvom redu slovenija..ali i mađarska zna podckaljivat noge u svezi herbadija..a tu je po novom i nizozemska...a ni svabi nisu bas sigurni...
trump je još bolji
kad mi ne znamo što hoćemo
2015-08-06
kao sto kaze yoda..trumpa puca kurac za hrvatsku..on bi nas sutra isporucio rujama i srbima...
2015-09-08
znamo ali ne daju...lovu iskesirat..,a mi skrti...za đabe bi...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:hm da..sto nam ne da oruzje ili proda...mislim na eskadrilu...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:da..da..samo sad je trump predsjednik..a sa kohorstom nismo bas na nekoj veziepikur37 wrote:
trump je još bolji
kad mi ne znamo što hoćemo
2015-09-08
vuksadinare wrote:kao sto kaze yoda..trumpa puca kurac za hrvatsku..on bi nas sutra isporucio rujama i srbima...
mi smo duboko u nto paktu nema šanse...ali ode Bih na pazar. njegova vanjska politika je odlična...povlači se od svih sranja koje je amerika napravila...na balkanu to će se vidjeti na kosovu i bih
2015-08-06
trumpu se jebe za nato..vise puta je dokazao...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:kao sto kaze yoda..trumpa puca kurac za hrvatsku..on bi nas sutra isporuci rujama i srbima ...
mi smo duboko u nto paktu nema šanse ... ali ode Bih na pazar. njegova vanjska politika bila je izvrsna ... povlači se od svih sranja koja je amerika napravila ... na balkanu će se vidjeti na kosovu i ja bih
2015-09-08
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Plenki dominira :)
gospodarstvo u plusu, dug se smanjuje, ulazimo u schengen, plaće rastu...stabilna vlast.
Plenki drži siguran kurs.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
sarkazam ali ok...Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:Plenki dominira :)
gospodarstvo u plusu, iskopano se smanjuje, ulazimo u schengen, plaće rastu ... stabilna vlast.
Plenki drži sigurne kurs.
2015-09-08
vuksadinare wrote:sarkazam ali ok...Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:Plenki dominira :)
gospodarstvo u plusu, iskopano se smanjuje, ulazimo u schengen, plaće rastu ... stabilna vlast.
ne evo hasanče će držati siguran kurs :D
2015-08-06
..pusti hasanceta skoro rules i ruzaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:sarkazam ali ok...Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:Plenki dominira :)
ne evo hasanče će držati siguran kurs :D
2015-09-08
uglavnom...sintagma je svoj na svome za ostalo nam puca kurac
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Švicarska: Zeleno svjetlo za građane Hrvatske
» Hrvatska u rujnu dobiva zeleno svjetlo za Shengen
» Užas u Nišu: zeleno svjetlo visi na semaforu
» Europsko vijeće dalo zeleno svjetlo za otvaranje pregovora s BiH
» Pernar: SAD-e je 91 dala zeleno svjetlo Slobi, a Tuđman je sa istim kasnije dijelio BiH
» Hrvatska u rujnu dobiva zeleno svjetlo za Shengen
» Užas u Nišu: zeleno svjetlo visi na semaforu
» Europsko vijeće dalo zeleno svjetlo za otvaranje pregovora s BiH
» Pernar: SAD-e je 91 dala zeleno svjetlo Slobi, a Tuđman je sa istim kasnije dijelio BiH
Page 1 of 2