Pompeo: Tramp će poduzeti vojnu akciju protiv Turske, ako bude potrebe
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pompeo: Tramp će poduzeti vojnu akciju protiv Turske, ako bude potrebe
ne..nismo mi protiv trumpa ali realno ne snalazi se dobro u politici i politiku gleda kroz prizmu biznisa...regan je bio konzervativac..ali kad je trebalo povuci odlucne poteze povukao ih je..a nije isoa sistemom ko trump sistemom djeteline..trgajuci latice bi ne bi bi ne bi...ili jedno navecer veli ujutro drugacije...vodi politiku preko twittera...putin ga je dobio gotovo na svim politickim geostarteskim poljima..a i onaj mali kim je siljio kurac na njemu...erdogan ga ismijava a on twiterra sa njim...trump je showman prije svega..jer je tako prije predsjednikovanaj zivio i funkcionirao...pa covjek je izjavio da on slusa savjete svog kuhara i dadilje...sto vise recepikur37 wrote:evo naša desnica nije zadovoljna trumpom, radije bi vidjela demokrate i killary na vlasti :P
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..trump je poceo dobro prve dvije godine kao i kolinda...a onda jednostavno kao da je sve to za njih bilo previse...za njihov temperament...politika je strpljenje i jedna vrsta saha...zasto je plenki dobio kolindu...i stavio je pod svoj suzanj..jednostavno je veci cooler od kolinde i kuzi bas to da je politika šah...i strpljenje...dozvolio je koli da se razmase i vrebao..cekao je da izgori jer takvi temepramenti na koncu kad je najvaznije izduše,izgore jer jer ne razmisljaju o potezu vise...nego o trenutnoj situaciji na sahovskoj ploci...kada je kolinda vidjela da ne stoji dobro na sahovskoj ploci plenki je docekao svojih pet minuta i stavio je u šah mat...jer plenki je profesionalni politicar i operativac a koli realno to nije kao ni trump...sa jednom razlikom sto trumo nije citav zivot politicar kao kolinda pa se njegove greske mogu logicno analizirati..
2015-09-08
Šteta što ne neznas engleski jezik, jer ti se jedino možeš informirati o Trumpu preko indexa i takvih ili preko državnih medija tipa jutarnji ili večernji ili preko sranja tipa logicno
Da znaš engleski mogao bi malo bolje pratiti politiku oko Trumpa iz USA medija i onda nebi valjao takve gluposti
Da znaš engleski mogao bi malo bolje pratiti politiku oko Trumpa iz USA medija i onda nebi valjao takve gluposti
yoda..bumo videli....rekao sam da trump ima dobrih ali realno i losih strana...ali tesko ce do drugog mandata...vrlo tesko...tijesno je dobio i prvi....AssadNaPodmornici wrote:Šteta što ne neznas engleski jezik, jer ti se jedino možeš informirati o Trumpu preko indexa i takvih ili preko državnih medija tipa jutarnji ili večernji ili preko sranja tipa logicno
2015-09-08
Lol prvi nije dobio tijesno, pobijedio je Hillary da 300 i nešto vs 220 elektoralnih glasova, dakle u nogometnim omjerima to ti je 4:1 pobjeda. Gledao sam ozbiljne ankete, dakle ako ostane ova razina ekonomskog rasta i ova razina podrške predsjedniku (između 46-50%) on pobjeđuje sa još većom razlikom nove izbore. Dakle bez uvrede tvoje neznanje eng jezika te ovdje ograničava kao ozbiljnog sugovornika
Eh...bilo bi to lepo... win-win situacija...
AssadNaPodmornici wrote:Šteta što ne neznas engleski jezik, jer ti se jedino možeš informirati o Trumpu preko indexa i takvih ili preko državnih medija tipa jutarnji ili večernji ili preko sranja tipa logicno
CNN je po tom pitanju najbolji i najvjerodostojniji.
a sto ako izgubi..onda ces reci namjestaljkaAssadNaPodmornici wrote:Lol prvi nije dobio tijesno, pobijedio je Hillary da 300 i nešto vs 220 elektoralnih glasova, dakle u nogometnim omjerima to ti je 4:1 pobjeda. Gledao sam ozbiljne ankete, dakle ako ostane ova razina ekonomskog rasta i ova razina podrške predsjedniku (između 46-50%) on pobjeđuje sa još većom razlikom nove izbore. Dakle bez uvrede tvoje neznanje eng jezika te ovdje ograničava kao ozbiljnog sugovornika
2015-09-08
Rekao sam ozbiljne ankete kuće kažu da može izgubiti ako se uvali u veći rat i ako mu padne rejting ispod 40 % ili ako usa potone u ekonomsku krizu.
Zato ti Trump ne ratuje nigdje i zato se fokusira na ekonomiju.
Odi na rassmusen report, i uzmi Google prevodioca i kopaj malo kako oni rade. Oni su prošle izbore predvidjeli njegovu pobjedu, dok su svi mainstream mediji srali kako gubi izbore 98% i naši prenosili i ti gutao(jer i HDZu je bliža Hillary nego Trump) . Vidiš ja sam u usa pratio ozbiljna sredstva informiranja i uplatio sam okladu na Trumpa i digao 200 eura
Zato ti Trump ne ratuje nigdje i zato se fokusira na ekonomiju.
Odi na rassmusen report, i uzmi Google prevodioca i kopaj malo kako oni rade. Oni su prošle izbore predvidjeli njegovu pobjedu, dok su svi mainstream mediji srali kako gubi izbore 98% i naši prenosili i ti gutao(jer i HDZu je bliža Hillary nego Trump) . Vidiš ja sam u usa pratio ozbiljna sredstva informiranja i uplatio sam okladu na Trumpa i digao 200 eura
Trumpa nisu izabrali zato što su glasali za njega, nego zato što su bili protiv hilaruše.
Nakon toliko sranja kontra njega mislim da nema šanse osim u slučaju nekakvog ograničenog rata u kojemu bi amerika sravnila sa zemljom neku manju zemlju i donjela im demokraciju.
Trump za sad iznad svih očekivanja....
Nakon toliko sranja kontra njega mislim da nema šanse osim u slučaju nekakvog ograničenog rata u kojemu bi amerika sravnila sa zemljom neku manju zemlju i donjela im demokraciju.
Trump za sad iznad svih očekivanja....
valjda podrazumjevaju pod vojnom akcijom,pokusaj svrgavanja erdogana,vec su pokusali dosta puta,svaki put bezuspjesno,kako im vise ne dosadi
Similar topics
» Lavrov: Ako Švedska uđe u NATO, Rusija će pokrenuti vojnu akciju
» BiH / Izetbegović podržao vojnu akciju u Siriji: Turska je bila prisiljena na ovo
» Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana?
» Britanija će krenuti u akciju protiv Assada
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» BiH / Izetbegović podržao vojnu akciju u Siriji: Turska je bila prisiljena na ovo
» Kad ce hrvatska vlada poduzeti nesto protiv propagande od strane Srba i Muslimana?
» Britanija će krenuti u akciju protiv Assada
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
Page 2 of 2