novo -nuklearni centar u srbiji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
novo -nuklearni centar u srbiji
https://informer.rs/vesti/srbija/466547/samo-informeru-medvedev-doneo-vazan-sporazum-rusi-graditi-novi-nuklearni-centar-srbiji
Guest- Guest
Re: novo -nuklearni centar u srbiji
Razjebat će vas zapad budete li se s time igrali.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...vjerojatnoRayMabus wrote:Razjebat će vas zapad budete li se s time igrali.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
100%vuksadinare wrote:...vjerojatnoRayMabus wrote:Razjebat će vas zapad budete li se s time igrali.
2014-04-11
Smradivi rusko četnički!
Pravit ćete i njukove, jel? Nije vas briga kako se mi Šiptari i Hrvati, mi koji smo tu, kako se mi zbog toga osjećamo??
Pravit ćete i njukove, jel? Nije vas briga kako se mi Šiptari i Hrvati, mi koji smo tu, kako se mi zbog toga osjećamo??
crvenkasti-
2014-04-17
Nećete vi pravit ništa. Razjebat će vas zapad.crvenkasti wrote:Smradivi rusko četnički!
2014-04-11
..no u neku ruku ej dobro..onda cijena hrvatske raste itekako...jer sto zapadu ond apreostaje nego i nama slicno nesto dati...jer smo najblize srbiji a clanica smo nato-a i eu...sviđa mi se ova militarizacije srbije...RayMabus wrote:100%vuksadinare wrote:...vjerojatnoRayMabus wrote:Razjebat će vas zapad budete li se s time igrali.
2015-09-08
Ne kod ovih stvari. Jednostavno Srbija nije pod kontrolom zapada a ruska atomsla bomba u Beogradu je šira opasnost koja prelazi teritorij Hrvatske.vuksadinare wrote:..no u neku ruku ej dobro..onda cijena hrvatske raste itekako...jer sto zapadu ond apreostaje nego i nama slicno nesto dati...jer smo najblize srbiji a clanica smo nato-a i eu...sviđa mi se ova militarizacije srbije...RayMabus wrote:100%vuksadinare wrote:...vjerojatnoRayMabus wrote:Razjebat će vas zapad budete li se s time igrali.
Razjebat će ih.
2014-04-11
Evropa je vec puna Americkih nuklearki...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pa zato kazem...ako imaju tu namjeru zapad tj amer ne moze onda vise oguglat i izbjegavat nas a i neke druge na tom podrucju..ako ne zeli jebadu u svom dvoristu...samo mi njima za vrat mozemo stati..ne znam kako to jso neki na zapadu to nisu skontali...dobro ej ovo..srbi po obicaju sami sebi pucaju u koljeno....jer ocito niako da pucnjavu izbace iz glave..RayMabus wrote:Ne kod ovih stvari. Jednostavno Srbija nije pod kontrolom zapada a ruska atomsla bomba u Beogradu je šira opasnost koja prelazi teritorij Hrvatske.vuksadinare wrote:..no u neku ruku ej dobro..onda cijena hrvatske raste itekako...jer sto zapadu ond apreostaje nego i nama slicno nesto dati...jer smo najblize srbiji a clanica smo nato-a i eu...sviđa mi se ova militarizacije srbije...RayMabus wrote:100%vuksadinare wrote:...vjerojatnoRayMabus wrote:Razjebat će vas zapad budete li se s time igrali.
Razjebat će ih.
2015-09-08
Imaju. Žele se s ugljena pribacit na atomsku energiju ....samo očito ne vide Iran i kako takvi prolaze.vuksadinare wrote:pa zato kazem...ako imaju tu namjeru zapad tj amer ne moze onda vise oguglat i izbjegavat nas a i neke druge na tom podrucju..ako ne zeli jebadu u svom dvoristu...samo mi njima za vrat mozemo stati..ne znam kako to jso neki na zapadu to nisu skontali...dobro ej ovo..srbi po obicaju sami sebi pucaju u koljeno....jer ocito niako da pucnjavu izbace iz glave..RayMabus wrote:Ne kod ovih stvari. Jednostavno Srbija nije pod kontrolom zapada a ruska atomsla bomba u Beogradu je šira opasnost koja prelazi teritorij Hrvatske.vuksadinare wrote:..no u neku ruku ej dobro..onda cijena hrvatske raste itekako...jer sto zapadu ond apreostaje nego i nama slicno nesto dati...jer smo najblize srbiji a clanica smo nato-a i eu...sviđa mi se ova militarizacije srbije...RayMabus wrote:100%vuksadinare wrote:
...vjerojatno
Razjebat će ih.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nećete vi pravit ništa. Razjebat će vas zapad.crvenkasti wrote:Smradivi rusko četnički!
Možda nisi znao da u Vinči postoji već 70 godina nuklearni centar?
https://www.vin.bg.ac.rs/
crvenkasti-
2014-04-17
Samo se vi igrajte. Država u srcu Europe koja nije pod kontrolom NATO ....Rusi , aromska energija.
Igrajte se igrajte se.
Igrajte se igrajte se.
2014-04-11
Yu projekti koji su i onda bili skupi i složeni. Ako neš gradit atomsku bombu ili nuklearnu centralu onda ti je to samo višestruki problem.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nećete vi pravit ništa. Razjebat će vas zapad.crvenkasti wrote:Smradivi rusko četnički!
https://www.nationalgeographic.rs/reportaze/clanci/1483-vinca-tihi-raspad-titovog-reaktora.html
2014-04-11
RayMabus wrote:Yu projekti koji su i onda bili skupi i složeni. Ako neš gradit atomsku bombu ili nuklearnu centralu onda ti je to samo višestruki problem.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nećete vi pravit ništa. Razjebat će vas zapad.crvenkasti wrote:Smradivi rusko četnički!
Kako su sad uspjeli nagovorit Ruse da oni to preuzmu?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa kad ćete ga vi financirat. Teško im se bilo odlučit.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa kad ćete ga vi financirat. Teško im se bilo odlučit.
Srbija će financirat ruski nuklearni centar? Hahahaha! Smiješno!
(inače, ja sam Hrvat, meni su 'mi' Hrvati)
crvenkasti-
2014-04-17
Pa da ko će ? Šta će.to Rusima ? Imaju na desetke takvih.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa da ko će ? Šta će.to Rusima ? Imaju na desetke takvih.
Da. I što će im još jedan tu, blizu nas Šiptara i Hrvata? Smradovi.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sarkozi: Centar za izbjeglice treba otvoriti u Africi i Srbiji
» Washington Post: Bidenova politika pomirenja prema Srbiji je doživjela potpuni krah, vrijeme je za nešto novo
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Washington Post: Bidenova politika pomirenja prema Srbiji je doživjela potpuni krah, vrijeme je za nešto novo
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
Page 1 of 2