Bivši HDZ-ov gradonačelnik Gospića otišao u Irsku, sad je skladištar
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bivši HDZ-ov gradonačelnik Gospića otišao u Irsku, sad je skladištar
Joker wrote:veber wrote:na fb ne idem.
cessna je ekvivalent jugiću.
nisam rekao da nemreš platiti, samo odlazak u tza ti je cca 500€ papirologije, zatim gorivo, ležarina i te spike. tko stalno ne leti, zajebi.
kada sam imao gliser. koštalo me sve. imao sam tu sreću pa je bio u garaži. bio je isplativ, golu kurčinu.
samo kada bi s hvara otišao do makarske na sladoled, koštalo me 100l benzina i 20kn veza i 50kn sladoleda.
s avionom to ne ide tako.
Aviončeki? Samo uredno najavite kad ćete letjeti. Da se sklonim u sklonište. Bedakima može past na pamet da su u štukama.
cesna je laganica...već za 30 000 ojra je ima posve solidno.
Još je rano za gledati idemo prvo položiti
pa onda ćaći sltjeti na dugu njivu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Da te ne bi dočeka kakav nadrkani forumaš sa browingom :)))epikur37 wrote:Samo da kazem, vas dvoje kaya i veber imat cete mahanje kad vas nadletim cesnom :p
Dekonzervirat će se neki zaostaci iz proteklih ratova...
darth_vader-
2014-04-17
ti ces epi bit zacetnik herceg bosanske avijacijeepikur37 wrote:Joker wrote:veber wrote:na fb ne idem.
cessna je ekvivalent jugiću.
nisam rekao da nemreš platiti, samo odlazak u tza ti je cca 500€ papirologije, zatim gorivo, ležarina i te spike. tko stalno ne leti, zajebi.
kada sam imao gliser. koštalo me sve. imao sam tu sreću pa je bio u garaži. bio je isplativ, golu kurčinu.
samo kada bi s hvara otišao do makarske na sladoled, koštalo me 100l benzina i 20kn veza i 50kn sladoleda.
s avionom to ne ide tako.
Aviončeki? Samo uredno najavite kad ćete letjeti. Da se sklonim u sklonište. Bedakima može past na pamet da su u štukama.
cesna je laganica...već za 30 000 ojra je ima posve solidno.
Još je rano za gledati idemo prvo položiti
pa onda ćaći sltjeti na dugu njivu :)
prevozit ces municiju
2014-04-19
O tome više će pisati članak u crnoj kronici.. da zrakoplov, a još ga jebe navigavanje kaićom...
darth_vader-
2014-04-17
hahahaha, ali svjetla su ista. kaić, avijonček, sve je to isto.jasambrend wrote:O tome više će pisati članak u crnoj kronici.. da zrakoplov, a još ga jebe navigavanje kaićom...
2014-12-30
Jel veber nervira sve, ili samo mene?
Mislim, jel prirodno antipatičan, ili se to čini samo meni?
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si meni lud ko strujacrvenkasti wrote:Jel veber nervira sve, ili samo mene?
YekeYeke-
2019-05-13
YekeYeke wrote:Ti si meni lud ko strujacrvenkasti wrote:Jel veber nervira sve, ili samo mene?
Dobro, tebi, ok.
Ali jesam li ja i inače lud?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:YekeYeke wrote:Ti si meni lud ko strujacrvenkasti wrote:Jel veber nervira sve, ili samo mene?
Dobro, tebi, ok.
Ali jesam li ja i inače lud?
ja ne bih mogao više, ići živjeti s 20 nepoznatih osoba i dijeliti kuhinju i kupatilo-
i sve to za ništa posebne novce-
na neki način se divim tom hdz-ovcu da je s 50g spreman na to, valjda biti u stranci te navikne jesti govna-
veber wrote:
moja kći ne ide u školu stranih jezika kod štefa ispod lipe već u grupi njih četvero. a sve to košta.
košta i njene praxe u inozemstvu i sve je to skup sport, ali ako ja mogu zapit dvomjesečo jezikoslovlje u par sati, nema isprike ne platiti što god poželi.
Ne košta ništa ako je dijete pametno. Moja kći ima 10 godina i bolje govori engleski i njemački od mene.
A sve je sama naučila igrajući se i gledajući klipove na internetu.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:veber wrote:
moja kći ne ide u školu stranih jezika kod štefa ispod lipe već u grupi njih četvero. a sve to košta.
košta i njene praxe u inozemstvu i sve je to skup sport, ali ako ja mogu zapit dvomjesečo jezikoslovlje u par sati, nema isprike ne platiti što god poželi.
Ne košta ništa ako je dijete pametno. Moja kći ima 10 godina i bolje govori engleski i njemački od mene.
isto sam htio komentirati na veberov post pa odustao..
ima toliko načina za učit strane jezike: časne sestre besplatno podučavaju, filmovi, video-igre, stripovi posuđeni iz knjižnice, dualingo i druge aplikacije i programi za djecu, youtube poduke..
zabavno i skoro besplatno..
dobri geni...prirodno visok IQ...tu ne treba puno intervencije skolstva..crvenkasti wrote:veber wrote:
Guest- Guest
weber uvijek natuca neprecizno...to se ovako radi...
3.000 € | 441,64 € | 2.014,76 € |
3.100 € | 470,30 € | 2.067,98 € |
3.200 € | 500,41 € | 2.119,75 € |
3.300 € | 534,80 € | 2.167,24 € |
Guest- Guest
sve to stoji, samo je ipak drugačije kada te podučava izvorni govornik kojem je to posao, a najbitnije je to da ve koje si naveo neće ti dati certifikat, a moja mala je položila C1 i ima od goethe instituta certifikat. isto tako od oforda za engleski. mađarski joj nije bitan pa ga uči sama.kic wrote:crvenkasti wrote:veber wrote:
isto sam htio komentirati na veberov post pa odustao..
ima toliko načina za učit strane jezike: časne sestre besplatno podučavaju, filmovi, video-igre, stripovi posuđeni iz knjižnice, dualingo i druge aplikacije i programi za djecu, youtube poduke..
zabavno i skoro besplatno..
a certifikat je bitan. recimo kada sam prelazio u drugu firmu uz životopis sam morao priložiti certifikat od dassau da sam certificiran za catiau i od autodeska da sam certificiran za ACAD, Catiu sam davno sam naučio, pa me na demostraciji na FSB u zg predstavnik pozvao da položim za certifikat.
nema nikaj na majke mi.
2014-12-30
kaj natucam?pismejker wrote:weber uvijek natuca neprecizno...to se ovako radi...
[th]Bruttolohn[/th][th]Lohnsteuer[/th][th]Nettolohn[/th] 3.000 € 441,64 € 2.014,76 € 3.100 € 470,30 € 2.067,98 € 3.200 € 500,41 € 2.119,75 € 3.300 € 534,80 € 2.167,24 €
pa rekao sam da imaš 2000/mj
ali si zaboravio staviti par stavki; koliko sati, koliko prekovremenih, koliko druga, a koliko treća smjena.
nemaš se čime hvaliti
2014-12-30
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Osuđeni bivši gradonačelnik Dubrovnika je novi branitelj. Bio 15 dana u sanitetu
» Ne posustaju napadi srpskih medija na Đokovića i Ivaniševića zbog njihove suradnje!Bivši košarkaš Darko Miličić je otišao i dalje od toga pa je mnoge hrvatske sportaše prozvao kao ustaše
» Umro Mraović,poznati bludnik,samovolja i alkoholičar iz Gospića
» Tema za tetrijeba:'Sprema se velikosrpska fešta kod Gospića nastupat će KUD KRAJINA'
» Senf i vladajuca lijevo ekstrmisticka klika u Zagrebu dali otkaz unuku Blage Zadre koji je - skladistar
» Ne posustaju napadi srpskih medija na Đokovića i Ivaniševića zbog njihove suradnje!Bivši košarkaš Darko Miličić je otišao i dalje od toga pa je mnoge hrvatske sportaše prozvao kao ustaše
» Umro Mraović,poznati bludnik,samovolja i alkoholičar iz Gospića
» Tema za tetrijeba:'Sprema se velikosrpska fešta kod Gospića nastupat će KUD KRAJINA'
» Senf i vladajuca lijevo ekstrmisticka klika u Zagrebu dali otkaz unuku Blage Zadre koji je - skladistar
Page 9 of 9