Spomenik NOB-a u Josipdolu HDZ-ovci sele na pravosl.groblje,a na njemu i imena ubijenih Hrvata
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Spomenik NOB-a u Josipdolu HDZ-ovci sele na pravosl.groblje,a na njemu i imena ubijenih Hrvata
Vidiš da nismo više ustaše. Prije 10-20 godina smo takve spomenike dizali u zrak.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Spomenik NOB-a u Josipdolu HDZ-ovci sele na pravosl.groblje,a na njemu i imena ubijenih Hrvata
uostalom ne bi me cudilo da je ovo dogovor hdz i sdss..vidim da se srbi i pupovac ne bune..jastreb wrote:Ma kakvi izbori??? Pa nisu prvi put izbori.vuksadinare wrote:....vi ne kuzite da je predizborno vrijeme...svaki points se gleda...nikad izjednacenije ankete..ne biraju se sredstva....ocekujem cak da bi nekog mogla strefiti i kakva bombica..
Osim toga protive im se čak i popi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:vidim da se srbi i pupovac ne bune..
Zašto bi se bunili? Njima spomenik, a Hrvatima kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nije se još pročulo. Inače ovog ljeta sam vidio i taj spomenik u Josipdolu i uslikao ga.vuksadinare wrote:uostalom ne bi me cudilo da je ovo dogovor hdz i sdss..vidim da se srbi i pupovac ne bune..jastreb wrote:Ma kakvi izbori??? Pa nisu prvi put izbori.vuksadinare wrote:....vi ne kuzite da je predizborno vrijeme...svaki points se gleda...nikad izjednacenije ankete..ne biraju se sredstva....ocekujem cak da bi nekog mogla strefiti i kakva bombica..
Osim toga protive im se čak i popi.
Dvije ploče su djelomično oštećene. Tri okrugle ploče od crvenog mramora. Pali borci i žrtve fašizma.
Po imenima dominiraju Srbi. Ima dosta hrvatskih imena i vidim par ciganskih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..gle...ja nemam nista protiv spomenika..kako citam tamo je dobra suradnja hdz-a tj vlasti i pravoslavnih svecenika u josip dolu..80% je srba na spomeniku ubijenih....zasto se npr.nisu pravoslavni popi i sdss kad su vec u vlasti pobrinuli da se spomenik uredi kad je vec bio ostecen gelerima..valjda zato sto su pobijeni od cetnika a ne ustasa..spomenik cak nije ni srusen...nitko nije palio svijece ni vijenac stavio..to vise ide na sramotu samih predstavnika srba kao i vlasti...o tom se radi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:vidim da se srbi i pupovac ne bune..
2015-09-08
Nije mi jasno kako se ovaj u Jospidolu provukaocrvenkasti wrote:Vidiš da nismo više ustaše. Prije 10-20 godina smo takve spomenike dizali u zrak.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
zato jer su stradali od cetnika...pa sa jedne starne nije pasasrbima..ili popima i sdss-u..a opet hdz-u i je i nije pasao...je jer su zlocin pocnili cetnici nije jer su na spomeniku vecim dijelom srbi...pa nasli sredinu..Ringo10 wrote:Nije mi jasno kako se ovaj u Jospidolu provukaocrvenkasti wrote:Vidiš da nismo više ustaše. Prije 10-20 godina smo takve spomenike dizali u zrak.
2015-09-08
U onom gore tekstu piše da je 80% hrvatskih imena od ukupno 247vuksadinare wrote:..gle...ja nemam nista protiv spomenika..kako citam tamo je dobra suradnja hdz-a tj vlasti i pravoslavnih svecenika u josip dolu..80% je srba na spomeniku ubijenih....zasto se npr.nisu pravoslavni popi i sdss kad su vec u vlasti pobrinuli da se spomenik uredi kad je vec bio ostecen gelerima..valjda zato sto su pobijeni od cetnika a ne ustasa..spomenik cak nije ni srusen...nitko nije palio svijece ni vijenac stavio..to vise ide na sramotu samih predstavnika srba kao i vlasti...o tom se radi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:vidim da se srbi i pupovac ne bune..
E sad neko laže ti ili novinar
A sve i da jeste 80% srpskih imena pa šta to mijenja ... ništa
2015-09-24
80 imena od 240 a ne 80% citaj boljeRingo10 wrote:U onom gore tekstu piše da je 80% hrvatskih imena od ukupno 247vuksadinare wrote:..gle...ja nemam nista protiv spomenika..kako citam tamo je dobra suradnja hdz-a tj vlasti i pravoslavnih svecenika u josip dolu..80% je srba na spomeniku ubijenih....zasto se npr.nisu pravoslavni popi i sdss kad su vec u vlasti pobrinuli da se spomenik uredi kad je vec bio ostecen gelerima..valjda zato sto su pobijeni od cetnika a ne ustasa..spomenik cak nije ni srusen...nitko nije palio svijece ni vijenac stavio..to vise ide na sramotu samih predstavnika srba kao i vlasti...o tom se radi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:vidim da se srbi i pupovac ne bune..
2015-09-08
vuksadinare wrote:80 imena od 240 a ne 80% citaj boljeRingo10 wrote:U onom gore tekstu piše da je 80% hrvatskih imena od ukupno 247vuksadinare wrote:..gle...ja nemam nista protiv spomenika..kako citam tamo je dobra suradnja hdz-a tj vlasti i pravoslavnih svecenika u josip dolu..80% je srba na spomeniku ubijenih....zasto se npr.nisu pravoslavni popi i sdss kad su vec u vlasti pobrinuli da se spomenik uredi kad je vec bio ostecen gelerima..valjda zato sto su pobijeni od cetnika a ne ustasa..spomenik cak nije ni srusen...nitko nije palio svijece ni vijenac stavio..to vise ide na sramotu samih predstavnika srba kao i vlasti...o tom se radi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:vidim da se srbi i pupovac ne bune..
Točno, a i tih 80 su ili komunisti ili srpski zetovi, tako nešto. Nisu pravi Hrvati. Ko ih jebe.
crvenkasti-
2014-04-17
inace ti poljaki selo u kojem je pobijeno 80 hrvata...je posljednej hrvatsko selo prema plaskom gdje vecinu cine srbi.milim d aje bilo rubno hrvatsko selo..između tada opcina josipdol i plaski...ovi srbi vecinom iz partizanskih porodica su pobijeni u okolnim srpskim selima oko poljaka..
2015-09-08
ne..nego su iz sela poljaki koji su se nasli na putu pokolja plascanskih cetnika tj plascanske cetnicke brigade...a posto su poljaki bili hrvatsko selo blizu plaskom a okruzeno vecinom srspkim selima pa vec kad tamane svoje srbe usput su navratili da se pozabave i hrvatima kad im je vec usputcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:80 imena od 240 a ne 80% citaj boljeRingo10 wrote:U onom gore tekstu piše da je 80% hrvatskih imena od ukupno 247vuksadinare wrote:..gle...ja nemam nista protiv spomenika..kako citam tamo je dobra suradnja hdz-a tj vlasti i pravoslavnih svecenika u josip dolu..80% je srba na spomeniku ubijenih....zasto se npr.nisu pravoslavni popi i sdss kad su vec u vlasti pobrinuli da se spomenik uredi kad je vec bio ostecen gelerima..valjda zato sto su pobijeni od cetnika a ne ustasa..spomenik cak nije ni srusen...nitko nije palio svijece ni vijenac stavio..to vise ide na sramotu samih predstavnika srba kao i vlasti...o tom se radi...crvenkasti wrote:
Točno, a i tih 80 su ili komunisti ili srpski zetovi, tako nešto. Nisu pravi Hrvati. Ko ih jebe.
2015-09-08
interesantno to selo nije bilo veliko oko 200 stanovnika...posto je bilo najblize plaskom...stanovnistvo je 1991 u ljeto protjerano u izgnanstvo..a ubijena su tri hrvata iz tog sela..nesto kasnije koji nisu htjeli otici...
2015-09-08
sve tifusare pod jedan spomenik...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nije 80% hrvatskih.Ringo10 wrote:
U onom gore tekstu piše da je 80% hrvatskih imena od ukupno 247
Pali borci su većina SRbi,a žrtava fašizma je opet nešto više srpskih.
Bio ja ovog ljeta u Josipdolu. Čak sam i usliko spomenik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
DA, u pravu si ... ali to ne mijenja ništavuksadinare wrote:80 imena od 240 a ne 80% citaj boljeRingo10 wrote:U onom gore tekstu piše da je 80% hrvatskih imena od ukupno 247vuksadinare wrote:..gle...ja nemam nista protiv spomenika..kako citam tamo je dobra suradnja hdz-a tj vlasti i pravoslavnih svecenika u josip dolu..80% je srba na spomeniku ubijenih....zasto se npr.nisu pravoslavni popi i sdss kad su vec u vlasti pobrinuli da se spomenik uredi kad je vec bio ostecen gelerima..valjda zato sto su pobijeni od cetnika a ne ustasa..spomenik cak nije ni srusen...nitko nije palio svijece ni vijenac stavio..to vise ide na sramotu samih predstavnika srba kao i vlasti...o tom se radi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:vidim da se srbi i pupovac ne bune..
2015-09-24
bitno je..jer kvaziantifasisti pupovac i sdss se ne bune..inace skacu kad god netko prdne...dakle fucka im se ako su to cetnicke zrtve bitne su ustaske...tu se bodovi skupljaju...Ringo10 wrote:DA, u pravu si ... ali to ne mijenja ništavuksadinare wrote:80 imena od 240 a ne 80% citaj boljeRingo10 wrote:U onom gore tekstu piše da je 80% hrvatskih imena od ukupno 247vuksadinare wrote:..gle...ja nemam nista protiv spomenika..kako citam tamo je dobra suradnja hdz-a tj vlasti i pravoslavnih svecenika u josip dolu..80% je srba na spomeniku ubijenih....zasto se npr.nisu pravoslavni popi i sdss kad su vec u vlasti pobrinuli da se spomenik uredi kad je vec bio ostecen gelerima..valjda zato sto su pobijeni od cetnika a ne ustasa..spomenik cak nije ni srusen...nitko nije palio svijece ni vijenac stavio..to vise ide na sramotu samih predstavnika srba kao i vlasti...o tom se radi...crvenkasti wrote:
2015-09-08
Štotebe boli kurac o čem se tu raspravlja i što je nama bitno?Ringo10 wrote:MA nek se jebu više ... meni ih je pun kurac, nekad sam se mislio vratit iz Australije ali sad mi ne pada na pamet.pismejker wrote:ma nebitno,no frapirajuca je cinjenica,da se netko boji spomenika....u staroj Juzi,sam imao prilike vidjeti stara groblja,pogotovo u sjevernoj vojvodini,tamo je bilo puno svabija i Madjara...grobovi iz 1800 i neke,svapski,madjarski,i nish to nije pipnuto niti u staroj Juzi..Ringo10 wrote:A sta ce drugo da uradi ... gomila ustaša...
I onda mi kažu ... ma gdje ti vidiš ustaštvo u Hrvatskoj ...
Ustaštvo je svuda. To je prešutno dominantna i vladajuća ideologija u Hrvatskom ustašistanu.
jebate,mrtvi su,ne mogu ti nista..mrtve se ne dira..jebote,koji divljak moras biti..
jebo ih više njihova balkanska mržnja jebo ih Blajburg jebo ih više i rat i onaj kretenski nacionalizam i sva ta sranja.
Dok im zamlja ide u vražju mater
Jesu više dosadni u pizdu materinu ... Bože sačuvaj
Otišo si i jebi se s aboriđinima nemoj nas smarat svojom tobožnjom brigom o Hrvatskoj i Hrvatima.
Što se to tebe tiče!?
Evo ga, javio se i mali Pavelicevdanni1 wrote:Štotebe boli kurac o čem se tu raspravlja i što je nama bitno?Ringo10 wrote:MA nek se jebu više ... meni ih je pun kurac, nekad sam se mislio vratit iz Australije ali sad mi ne pada na pamet.pismejker wrote:ma nebitno,no frapirajuca je cinjenica,da se netko boji spomenika....u staroj Juzi,sam imao prilike vidjeti stara groblja,pogotovo u sjevernoj vojvodini,tamo je bilo puno svabija i Madjara...grobovi iz 1800 i neke,svapski,madjarski,i nish to nije pipnuto niti u staroj Juzi..Ringo10 wrote:A sta ce drugo da uradi ... gomila ustaša...
I onda mi kažu ... ma gdje ti vidiš ustaštvo u Hrvatskoj ...
Ustaštvo je svuda. To je prešutno dominantna i vladajuća ideologija u Hrvatskom ustašistanu.
jebate,mrtvi su,ne mogu ti nista..mrtve se ne dira..jebote,koji divljak moras biti..
jebo ih više njihova balkanska mržnja jebo ih Blajburg jebo ih više i rat i onaj kretenski nacionalizam i sva ta sranja.
Dok im zamlja ide u vražju mater
Jesu više dosadni u pizdu materinu ... Bože sačuvaj
Otišo si i jebi se s aboriđinima nemoj nas smarat svojom tobožnjom brigom o Hrvatskoj i Hrvatima.
Što se to tebe tiče!?
2015-09-24
aben wrote:neka ga preselu ča dalje, nojbolje u srbiju
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Ludničko groblje
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Ludničko groblje
Page 2 of 2