Zašto Oliver nije nastupao u Srbiji nakon rata
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zašto Oliver nije nastupao u Srbiji nakon rata
vuksadinare wrote:majko bozja..dobro je netko rekao na ovaj forum je sletio skup luđaka...pizzon wrote:ja sam, eto, indirektno
ucinio nesto pozitivno
i dragoceno za hrvatsku.
ne znam zasto sam lud
to je istina
imamo isto prezime
ne slucajno
imaju srbijanske korene
nase, ko ja.
a hrvatiću su, tako su krsteni
nisu oni jedini, hvala Bogu
Guest- Guest
E majke ti mile, a kako vi Srbi to određujete preko prezimena da je neko Srbinpizzon wrote:vuksadinare wrote:majko bozja..dobro je netko rekao na ovaj forum je sletio skup luđaka...pizzon wrote:ja sam, eto, indirektno
ucinio nesto pozitivno
i dragoceno za hrvatsku.
ne znam zasto sam lud
to je istina
imamo isto prezime
ne slucajno
imaju srbijanske korene
nase, ko ja.
I gdje to piše da neko prezime baš mora biti da je srpsko.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma Oliver je bio raja. On je bio svjetski čovik.
A ne ovi Thompson, Grdović, Stavros, Zečić, Škoro... to su uskogrudni nacionalisti koji se kreću u nekim strogo hrvatskim sredinama.
To mi kod pjevača ide na živce. Toga nema ni kod Srba. Ne računajuć tu one krajiške revce.
A ne ovi Thompson, Grdović, Stavros, Zečić, Škoro... to su uskogrudni nacionalisti koji se kreću u nekim strogo hrvatskim sredinama.
To mi kod pjevača ide na živce. Toga nema ni kod Srba. Ne računajuć tu one krajiške revce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prije rata pok. Tomislav Ivčić bio je takav.
2014-04-22
sto?jastreb wrote:Prije rata pok. Tomislav Ivčić bio je takav.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Uskogrudan i isključiv.vuksadinare wrote:sto?jastreb wrote:Prije rata pok. Tomislav Ivčić bio je takav.
On se jedini bunio kad je M. Ilić imo nastupit na splitski festival.
2014-04-22
...a pripada li miroslav ilic na splitski festival zabavne glazbe po svom glazbenom opusu?..bozejastreb wrote:Uskogrudan i isključiv.vuksadinare wrote:sto?jastreb wrote:Prije rata pok. Tomislav Ivčić bio je takav.
2015-09-08
to kao da na guču pozoves onog koji svira harfu..ovaj jastreb je totalno pomanitao
2015-09-08
Pa pjevao je i Plavi orkestar sa Suadom. Na zagrebačkom festivalu je pjevao Louis.vuksadinare wrote:...a pripada li miroslav ilic na splitski festival zabavne glazbe po svom glazbenom opusu?..bozejastreb wrote:Uskogrudan i isključiv.vuksadinare wrote:sto?jastreb wrote:Prije rata pok. Tomislav Ivčić bio je takav.
Na Splitskom su pak pjevali i Vajta i Đorđe Marjanović i Miki Jevremović,pa Neda Ukraden,Rade Šerbedžija...
Miroslav bi vjerovatno pjevao neku pjesmu prilagođenu toj prilici.
2014-04-22
ma daj jastrebe ti si cvok ..sve koje su pobrojao su izvođaci zabavne glazbe a plavi orkestar je pop band ciji je opus blizi zabavnoj glazbi..ilic u zivotu nikad nije zapjevao zabavnu pjesmu..sto bi tamo radio..jso bi ga izvrgli podsmijavanju da mu izvedba lose ispadne..daj sredi se majke ti milejastreb wrote:Pa pjevao je i Plavi orkestar sa Suadom. Na zagrebačkom festivalu je pjevao Louis.vuksadinare wrote:...a pripada li miroslav ilic na splitski festival zabavne glazbe po svom glazbenom opusu?..bozejastreb wrote:Uskogrudan i isključiv.vuksadinare wrote:sto?jastreb wrote:Prije rata pok. Tomislav Ivčić bio je takav.
Na Splitskom su pak pjevali i Vajta i Đorđe Marjanović i Miki Jevremović,pa Neda Ukraden,Rade Šerbedžija...
2015-09-08
Nebuitno. Vratimo se Ivčiću. Za razliku od Olivera,Magazina,Đorđa Novkovića,Đavola, Tereze,napose Arsena Dedića...on je spadao u neki poluzatvoreni dalmatinski krug. I on i Maršan i Vedran Ivčić i Ivo Pattiera i uglavnom Zadrani i Šibenčani.vuksadinare wrote:ma daj jastrebe ti si cvok ..sve koje su pobrojao su izvođaci zabavne glazbe a plavi orkestar je pop band ciji je opus blizi zabavnoj glazbi..ilic u zivotu nikad nije zapjevao zabavnu pjesmu..sto bi tamo radio..jso bi ga izvrgli podsmijavanju da mu izvedba lose ispadne..daj sredi se majke ti milejastreb wrote:Pa pjevao je i Plavi orkestar sa Suadom. Na zagrebačkom festivalu je pjevao Louis.vuksadinare wrote:...a pripada li miroslav ilic na splitski festival zabavne glazbe po svom glazbenom opusu?..bozejastreb wrote:Uskogrudan i isključiv.vuksadinare wrote:
sto?
Kasnije su taj krug malo proširili na Hrvatsku,ali opet nisu bili raja.
2014-04-22
Ringo10 wrote:E majke ti mile, a kako vi Srbi to određujete preko prezimena da je neko Srbinpizzon wrote:vuksadinare wrote:majko bozja..dobro je netko rekao na ovaj forum je sletio skup luđaka...pizzon wrote:ja sam, eto, indirektno
ucinio nesto pozitivno
i dragoceno za hrvatsku.
ne znam zasto sam lud
to je istina
imamo isto prezime
ne slucajno
imaju srbijanske korene
nase, ko ja.
ako, ja i hrvatici vucemo
korene iz istog srbijanskog sela
imamo isto prezime, rod,
ne znamo za drugo poreklo
osim srpskog iz srbije.
Guest- Guest
sad je nebitno..a prvi si otvorio to pitanje i dobio po repujastreb wrote:Nebuitno. Vratimo se Ivčiću. Za razliku od Olivera,Magazina,Đorđa Novkovića,Đavola, Tereze,napose Arsena Dedića...on je spadao u neki poluzatvoreni dalmatinski krug. I on i Maršan i Vedran Ivčić i Ivo Pattiera i uglavnom Zadrani i Šibenčani.vuksadinare wrote:ma daj jastrebe ti si cvok ..sve koje su pobrojao su izvođaci zabavne glazbe a plavi orkestar je pop band ciji je opus blizi zabavnoj glazbi..ilic u zivotu nikad nije zapjevao zabavnu pjesmu..sto bi tamo radio..jso bi ga izvrgli podsmijavanju da mu izvedba lose ispadne..daj sredi se majke ti milejastreb wrote:Pa pjevao je i Plavi orkestar sa Suadom. Na zagrebačkom festivalu je pjevao Louis.vuksadinare wrote:...a pripada li miroslav ilic na splitski festival zabavne glazbe po svom glazbenom opusu?..bozejastreb wrote:
Uskogrudan i isključiv.
2015-09-08
To su tvoji rodjaci, pizzon. To je drugo.pizzon wrote:Ringo10 wrote:E majke ti mile, a kako vi Srbi to određujete preko prezimena da je neko Srbinpizzon wrote:vuksadinare wrote:majko bozja..dobro je netko rekao na ovaj forum je sletio skup luđaka...pizzon wrote:ja sam, eto, indirektno
ucinio nesto pozitivno
i dragoceno za hrvatsku.
ne znam zasto sam lud
to je istina
imamo isto prezime
ne slucajno
imaju srbijanske korene
nase, ko ja.
imamo isto prezime, rod,
osim srpskog iz srbije.
zato i je sad nebitno ;)vuksadinare wrote:sad je nebitno..a prvi si otvorio to pitanje i dobio po repujastreb wrote:Nebuitno. Vratimo se Ivčiću. Za razliku od Olivera,Magazina,Đorđa Novkovića,Đavola, Tereze,napose Arsena Dedića...on je spadao u neki poluzatvoreni dalmatinski krug. I on i Maršan i Vedran Ivčić i Ivo Pattiera i uglavnom Zadrani i Šibenčani.vuksadinare wrote:ma daj jastrebe ti si cvok ..sve koje su pobrojao su izvođaci zabavne glazbe a plavi orkestar je pop band ciji je opus blizi zabavnoj glazbi..ilic u zivotu nikad nije zapjevao zabavnu pjesmu..sto bi tamo radio..jso bi ga izvrgli podsmijavanju da mu izvedba lose ispadne..daj sredi se majke ti milejastreb wrote:Pa pjevao je i Plavi orkestar sa Suadom. Na zagrebačkom festivalu je pjevao Louis.vuksadinare wrote:
...a pripada li miroslav ilic na splitski festival zabavne glazbe po svom glazbenom opusu?..boze
koje..ciganović?pizzon wrote:
imamo isto prezime, rod,
osim srpskog iz srbije.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ništa ja nisam dobio.vuksadinare wrote:
sad je nebitno..a prvi si otvorio to pitanje i dobio po repu
Tomislav Ivčić nije bio za širu raju. Bio je zatvoren u dalmatinskoj konobi. Tek se je 91. malo izvukao vanka.
Oliver i Mišo. Magazin i Arsen. Đavoli i Tereza. Napose Dino Dvornik.
To su bili ljudi za raju. Znači pjevali svuda. Družili se sa svakim.
A Ivčić samo sa Pattierom i Maršanom u nekoj zadarskoj konobi.
2014-04-22
JA se odlično sjećam jednog Ivčićevog nastupa u jednom Beogradskom SHOW programu, pjevao je uglavnom talijanske kancone.
Bila je tu i ona Biljana Ristić bivša misica i dobra imitatorka.
Sjećam se da je taj TV show bio odličan a Ivčić je briljirao. To je bilo negdje 1986 ako se ne varam.
Nikad ga nisam vidio u BG ni prije ni poslije toga.
Bila je tu i ona Biljana Ristić bivša misica i dobra imitatorka.
Sjećam se da je taj TV show bio odličan a Ivčić je briljirao. To je bilo negdje 1986 ako se ne varam.
Nikad ga nisam vidio u BG ni prije ni poslije toga.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i?..zbog toga nije bio popularan..dzizsjastreb wrote:Ništa ja nisam dobio.vuksadinare wrote:
sad je nebitno..a prvi si otvorio to pitanje i dobio po repu
Tomislav Ivčić nije bio za širu raju. Bio je zatvoren u dalmatinskoj konobi. Tek se je 91. malo izvukao vanka.
Oliver i Mišo. Magazin i Arsen. Đavoli i Tereza. Napose Dino Dvornik.
To su bili ljudi za raju. Znači pjevali svuda. Družili se sa svakim.
A Ivčić samo sa Pattierom i Maršanom u nekoj zadarskoj konobi.
2015-09-08
max123 wrote:koje..ciganović?pizzon wrote:
imamo isto prezime, rod,
osim srpskog iz srbije.
koliko znam taj je autohtoni
hrvat.
moje je srbijansko, stameno !
Guest- Guest
Maggie19 wrote:To su tvoji rodjaci, pizzon. To je drugo.pizzon wrote:Ringo10 wrote:E majke ti mile, a kako vi Srbi to određujete preko prezimena da je neko Srbinpizzon wrote:vuksadinare wrote:
majko bozja..dobro je netko rekao na ovaj forum je sletio skup luđaka...
ne znam zasto sam lud
to je istina
imamo isto prezime
ne slucajno
imaju srbijanske korene
nase, ko ja.
imamo isto prezime, rod,
osim srpskog iz srbije.
da, normalno da su i oni moji rodjaci.
ali su postali hrvatici,
a poticemo iz iste porodice,
iz srbije.
toliko o tome, neka su zivi i zdravi.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Assad: SAD ni nakon 8 godina rata nije ostvario ciljeve
» Oliver Stone: Ukoliko pobjedi Hillary Clinton doći će do rata sa Rusijom
» Crna Gora nije daleko od ambisa gradjanskog rata.Padne li ona nije tesko pogoditi tko je sljedeci
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
» Oliver Stone: Ukoliko pobjedi Hillary Clinton doći će do rata sa Rusijom
» Crna Gora nije daleko od ambisa gradjanskog rata.Padne li ona nije tesko pogoditi tko je sljedeci
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
Page 2 of 3