Trump: Kurdi su veća tetoristička prijetnja od ISIL-a
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trump: Kurdi su veća tetoristička prijetnja od ISIL-a
vuksadinare wrote:nemamo koristi od njega...realno vise smo imali od putina...ne zanima me onaj od kojeg nemas koristi...ali vise krivim nase nego trumpa...jasno su se priklonili slabasnom briselu..imali smo neke sanse kod trumpa dok je koli bila svoja..cak je pohvaljena od trumpa bila zbog inicijative tri mora..onda se predala plenkijuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:daj jastrebe ... ima jos godinu mandata a uzviseno je hoce dobit drugi..veliki upitnik ... a mislim da je i ja dosta..pet godina ga deru mediji..ai drugi..on je svoj cilj ispunio..bio je presidente amerikeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
je ubio se ...
Prestaje podrska bih projekt koji nije na osmislio nego demokrati .... povlači se iz toga. On ce pomoci da propadne :)
Ti kao da navijači da Trump ode ...
Ja mislim da nam je Trump dobar jer ce prestati podraka Sarajevu i BiH a to je prilika da pripojimo hercegbosnu a srbija srpsku. Idealno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ha,ha..ovo ludje nisam procitao..da se pripojite nama?..pa valjda ovdje u hr odlucuju tko ce se pripojit ili ne..ako se uzdas u ove na vlasti..ti si teski debil..ovi ne smiju pripojit vodu a da ne pitaju brisel..sorry epi ali ti si otisao na kvasinu...pa prodajemo teritorij hrvatske a ne da pripajamo..ne usudimo se gospodarski pojas pripojit iz straha da ovi u briselu ne prdnuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nemamo koristi od njega ... stvarno vise vise smo imali od putina ... ne zanima me onaj od koga nema koristi ... ali vise krivim nase nase nego trube ... jasno da su se priklonili slabasnom briselu..imali smo neki sanse kod trube dok je ko koli bila svoju..cak je pohvaljena od trube bila zbog inicijative tri mora..onda je prije plenkijuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:daj jastrebe ... ima jos godinu mandata a uzviseno je hoce dobit drugi..veliki upitnik ... a mislim da je i ja dosta..pet godina ga deru mediji..ai drugi..on je svoj cilj ispunio..bio je presidente amerikeepikur37 wrote:
Prestaje podrska bih projekt koji nije na osmislio nego demokrati .... povlači se iz toga. On ce pomoci da propadne :)
Mislim da nam je Trump dobar jer je prestao podražavati Sarajevo i BiH a da je prilika da se pripojimo hercegbosnu a srbija srpsku. Idealno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ha,ha..ovo ludje nisam procitao..da se pripojite nama?..pa valjda ovdje u hr odlucuju tko ce se pripojit ili ne..ako se uzdas u ove na vlasti..ti si teski debil..ovi ne smiju pripojit vodu a da ne pitaju brisel..sorry epi ali ti si otisao na kvasinu...pa prodajemo teritorij hrvatske a ne da pripajamo..ne usudimo se gospodarski pojas pripojit iz straha da ovi u briselu ne prdnuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nemamo koristi od njega ... stvarno vise vise smo imali od putina ... ne zanima me onaj od koga nema koristi ... ali vise krivim nase nase nego trube ... jasno da su se priklonili slabasnom briselu..imali smo neki sanse kod trube dok je ko koli bila svoju..cak je pohvaljena od trube bila zbog inicijative tri mora..onda je prije plenkijuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
daj jastrebe ... ima jos godinu mandata a uzviseno je hoce dobit drugi..veliki upitnik ... a mislim da je i ja dosta..pet godina ga deru mediji..ai drugi..on je svoj cilj ispunio..bio je presidente amerike
Mislim da nam je Trump dobar jer je prestao podražavati Sarajevo i BiH a da je prilika da se pripojimo hercegbosnu a srbija srpsku. Idealno.
Svakakopripojiti, hrvatska ve se prosiriti prema istoku, dublje u balkan.
2015-08-06
majke ti mile ovaj epi misli da je tudjman jos predsjednik ili njegov duh...pa ja strahujem da ne najebemo mi ovdje u hrvatskoj a on prica o pripajanju nama..i jos vas ove nase budale usput opljackaju mozda i prodaju
2015-09-08
Trump je zakon i ostaje jos jedan mandat.
2015-08-06
ha,ha...ako nije sarkazam onda si tenkre bez uvredeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ha, ha..ovo ludje nisam procitao..da se pripojite nama? .. pa valjda ovdje u hr odlucujuci ko ce se pripojit ili ne..ako se uzdas u ove na vlasti..ti si teski debil..ovi ne smiju pripojit vodu a da ne pitaju brisel..sorry epi ali ti si otisao na kvasinu ... pa prodajemo teritorij hrvatske a ne da pripajamo..ne usudimo se gospodarski pojas pripojit iz straha da ovi u briselu ne prdnuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nemamo koristi od njega ... stvarno vise vise vise od Putina ... ne zanima me ko od koga nema koristi ... ali vise krivim nase nase nase nego trube ... jasno da su se priklonili slabasnom briselu..imali smo neki sanse kod trube dok je ko kobila bila svoju..cak je pohvaljena od trube bila zbog inicijative tri mora..onda je prije plenkijuepikur37 wrote:
Mislim da nam je Trump dobar jer je prestao podražavati Sarajevo i BiH a da je prilika da se pričamo hercegbosnu srbijansku srpsku. Idealno.
2015-09-08
Koliko iole ozbiljniji političari shvaćaju krampu, govori činjenica da njegova pisma, koja se tak srčano trudija da sroči, bacaju u kantu za smeće i pri neg ih pročitaju.
vuksadinare wrote:ha,ha...ako nije sarkazam onda si tenkre bez uvredeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ha, ha..ovo ludje nisam procitao..da se pripojite nama? .. pa valjda ovdje u hr odlucujuci ko ce se pripojit ili ne..ako se uzdas u ove na vlasti..ti si teski debil..ovi ne smiju pripojit vodu a da ne pitaju brisel..sorry epi ali ti si otisao na kvasinu ... pa prodajemo teritorij hrvatske a ne da pripajamo..ne usudimo se gospodarski pojas pripojit iz straha da ovi u briselu ne prdnuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
nemamo koristi od njega ... stvarno vise vise vise od Putina ... ne zanima me ko od koga nema koristi ... ali vise krivim nase nase nase nego trube ... jasno da su se priklonili slabasnom briselu..imali smo neki sanse kod trube dok je ko kobila bila svoju..cak je pohvaljena od trube bila zbog inicijative tri mora..onda je prije plenkiju
Mislim da nam je Trump dobar jer je prestao podražavati Sarajevo i BiH a da je prilika da se pričamo hercegbosnu srbijansku srpsku. Idealno.
Nije sarkazam, srbi ce uzeti svoje...sto cemo mi nego isto uzeti svoje.
2015-08-06
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Poljska: Rusija je veća prijetnja od ISIL-a
» Tko je u posljednjih 10 godina veća prijetnja, kršćanski ili islamski teroristi?
» Trump: ISIL su prljave štakorčine i sve ćemo ih potamaniti
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Tko je u posljednjih 10 godina veća prijetnja, kršćanski ili islamski teroristi?
» Trump: ISIL su prljave štakorčine i sve ćemo ih potamaniti
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
Page 5 of 5