Peoples who say NO to civilization..
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Peoples who say NO to civilization..
dobro sad,necemo sitnicariti u koji stupanj.drvo se i rasusi i malo deformira....eto,odi sama i proguglaj napustena ruska sela..JA sam se zacudio kad sam procitao da su neka pusta skoro 100 godina,a izgledaju tek usnulo...
Guest- Guest
Jesam, tako sam i našla ovo Vorogovo
Na oko ti izgleda da je uscuvano, ali nije to sigurno za zivot
Na oko ti izgleda da je uscuvano, ali nije to sigurno za zivot
takvi imaju velike sanse prezivjeti nuklearni ratpismejker wrote:tre wrote:de ne piši gluposti.. poslje 70 nebrige propadnu i daleko jači materijali od drvetapismejker wrote:kuce napustene i prije 70-80 godina,u jako dobrom stanju...
gdje ima puno vlage i insekata-da,gdje su zime duge i ostre(a ovo je sibir),stradavaju insekti,a drvo na hladnoci i suhom zraku dugo opstaje..
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Ma zašto ići u Rusiju,kad i u Hrvatskoj imaš toliko"vukojebina".
Cijene su bagatela,a kuće su u relativno pristojnom stanju. Zidane sa crijepom. Znači ne trebaju ti nikakvi slamnati krovovi,i slične monade.
Imaš i drvenih kuća,ako želiš.
Gorski kotar je relativno skup,ali u Slavoniji imaš jeftinih kuća i još pride dobiješ i zemlje i par duluma šume.
Ja već duže vrijeme imam na piku Liku. Preko zime bio bih kod kuće,a ljeto u vrijeme okupacije i nesnosnih vrućina provodio bih gore.
Zatim imaš Bosnu. Tu je stanje još bolje po pitanju cijena,ali kako čujem,ako te dugo nema provale su česte. Još sada i ovi emigranti. Nigdje više nisi siguran.
Cijene su bagatela,a kuće su u relativno pristojnom stanju. Zidane sa crijepom. Znači ne trebaju ti nikakvi slamnati krovovi,i slične monade.
Gorski kotar je relativno skup,ali u Slavoniji imaš jeftinih kuća i još pride dobiješ i zemlje i par duluma šume.
Ja već duže vrijeme imam na piku Liku. Preko zime bio bih kod kuće,a ljeto u vrijeme okupacije i nesnosnih vrućina provodio bih gore.
Zatim imaš Bosnu. Tu je stanje još bolje po pitanju cijena,ali kako čujem,ako te dugo nema provale su česte. Još sada i ovi emigranti. Nigdje više nisi siguran.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
T. wrote:za početak bi valjalo isključit mob. na barem mjesec dana...
ne paliti računalo, ne gledati tv i sl. ...
sigurno je da bi se u neku ruku regenerirao psihički, izbistrio glavu...
možda bi zapravo planeti trebalo isključit mob, računala i TV na koji mjesec
da se civilizacija malo resetira, da si razbistri glavu
marcellus wrote:T. wrote:za početak bi valjalo isključit mob. na barem mjesec dana...
Bez svega mogu živjeti, osim bez klavira, knjiga i čokolade.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
a znas ono,vjecito usrase i partizani,cetniki i ostala bratija..pizdarija svakih 40-50 godina...svi nabrijani i napeti...jastreb wrote:Ma zašto ići u Rusiju,kad i u Hrvatskoj imaš toliko"vukojebina".
Rusija..mila majka,prvi susjed 500 kilometara..zdrava priroda,ZIME josh ima na pretek,hrana u trgovinama prirodna,kao nekad na balkanu prije 40-50 godina..a sam kad uzgajas...ihhhh
Guest- Guest
Zapravo, to je jedino što i vrijedi od civilizacije. Trka za profitom i visoka tehnologija nas je pretvorila u zombije. Više nimo ljudska bića negoroboti, i očekuje se od nas da funkcioniramo kao roboti.melkior wrote:marcellus wrote:T. wrote:za početak bi valjalo isključit mob. na barem mjesec dana...
Bez svega mogu živjeti, osim bez klavira, knjiga i čokolade.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2