Gigi Buffon
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Gigi Buffon
Iman 45 godina malo me strah jos jednog djeteta a i ona je 40 prosla ali ako napravin jos koje i bude sin zvat ce se gianluigiNoor wrote:pa tako hobit i izgledaPABLO ESCOBAR wrote:Messi je umno poreecen. Sto je i normalno skolovan je u bolesnoj skoli ciganlona.Noor wrote:ne mogu gledati opet tu pokvarenost..ne nefridrih_niche wrote:Aj sad nadji tu situaciju na YouTubeu...Noor wrote:
ma nije bija, ne bi on nikad
utakmica za treće mjesto na Copa Americi, a Argentina u finišu prvog dijela vodi sa 2:0 golovima Aguera i Dybale
u 38. minuti se dogodila jedna nesvakidašnja situacija, kada je direktan crveni karton zaradio Lionel Messi
on se našao u jednom duelu s Garyjem Medelom, faulirao ga s leđa, a onda s njim ušao i u obračun. na kraju su obojica isključena…
Molin te...
Pa da vidiš to ruglo od kartona di i igračima Čilea nije jasno zasto je Messi dobija crveni...
:D
Gigi Buffon je gospodin covik.
U juventusu prvo ucis biti gospodin covik
a Gigi..heheeee, koja je to markantna pojava, koncentrat iskonske muževnosti :)
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
lijepo ime, da...u čast Najvećem :)PABLO ESCOBAR wrote:Iman 45 godina malo me strah jos jednog djeteta a i ona je 40 prosla ali ako napravin jos koje i bude sin zvat ce se gianluigiNoor wrote:pa tako hobit i izgledaPABLO ESCOBAR wrote:Messi je umno poreecen. Sto je i normalno skolovan je u bolesnoj skoli ciganlona.Noor wrote:ne mogu gledati opet tu pokvarenost..ne nefridrih_niche wrote:
Aj sad nadji tu situaciju na YouTubeu...
Molin te...
Pa da vidiš to ruglo od kartona di i igračima Čilea nije jasno zasto je Messi dobija crveni...
:D
NAJVECEM IKADANoor wrote:lijepo ime, da...u čast Najvećem :)PABLO ESCOBAR wrote:Iman 45 godina malo me strah jos jednog djeteta a i ona je 40 prosla ali ako napravin jos koje i bude sin zvat ce se gianluigiNoor wrote:pa tako hobit i izgledaPABLO ESCOBAR wrote:Messi je umno poreecen. Sto je i normalno skolovan je u bolesnoj skoli ciganlona.Noor wrote:
ne mogu gledati opet tu pokvarenost..ne ne
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
brisi ovo govno od teme, bolesnika koji ju je otvorio i ovog olinjalog homoseksualca...
Guest- Guest
Raspada se Gigi.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3