Turska udarila na Američke snage u Siriji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Turska udarila na Američke snage u Siriji
mutava baštarda wrote:Amerofili na aparatima
izjabeša ih turci sve u 16.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
erdo osvećuje pravoslavne turkeAssadNaPodmornici wrote:eto, napalo ameriku, turci se osvećuju za sve vaše poraze u 21om stoljeću protiv zapada i hrvata, erdogan srbin novi vođa..
sad moraš navijati za šugave amere da erdo ne stvori islamsku državu ubosni.epikur37 wrote:Amere u zadnje kara tko hoce.
Sugave Amere!!???tre wrote:sad moraš navijati za šugave amere da erdo ne stvori islamsku državu ubosni.epikur37 wrote:Amere u zadnje kara tko hoce.
Ko moze njih zvati sugavima. Najjaca sila i najmocnija ekonomija, financijski i monetarni vladari svijeta... i oni sugavi
Hajde bjezi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jedna lasta ne čini proljeće, ali trend je takav da je ovo što se događa u Siriji prije 10 godina bilo nezamislivo....epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Amerofili na aparatima
izjabeša ih turci sve u 16.
Ne mogu ih žaliti jer su sami izazvali ove ratove po Mediteranu, a to što su od jedne države išli otkinuti komad teritorija pa uspostaviti SAO Kurdistan je bilo smiješno, a još smješniji su bili oni koji su za to navijali.
Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
malo sarkazma i ironije nije na odmetRingo10 wrote:Sugave Amere!!???tre wrote:sad moraš navijati za šugave amere da erdo ne stvori islamsku državu ubosni.epikur37 wrote:Amere u zadnje kara tko hoce.
Ko moze njih zvati sugavima. Najjaca sila i najmocnija ekonomija, financijski i monetarni vladari svijeta... i oni sugavi
Hajde bjezi.
tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
hasanče nije ni u jednoj igri ostavljamo ga vama pravašima.
Mi nova europa nemamo takvih devijacija :)
akj se tiče amera, meni osobno je drago da im je geopolitika eksplodirala u lice, jer dovoljno su srali bili siledžije a i nama osobno nanijeli ogromnu štetu.
2015-08-06
ja nisam pravaš, niti u jednoj opciji ja ne navijam za turke bili oni pravoslavni turci ili domaće obične mujage ili turski turci no vi amerofobi okrenete list dok si rekao suncokret :Depikur37 wrote:tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
akj se tiče amera, meni osobno je drago da im je geopolitika eksplodirala u lice, jer dovoljno su srali bili siledžije a i nama osobno nanijeli ogromnu štetu.
tre wrote:ja nisam pravaš, niti u jednoj opciji ja ne navijam za turke bili oni pravoslavni turci ili domaće obične mujage ili turski turci no vi amerofobi okrenete list dok si rekao suncokret :Depikur37 wrote:tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
Pa ni ja ne navijam za Turke, nego za Kurde u konkretnom slučaju. Ali mi je drago što se američkom hegemonu geopolitika urušava..
2015-08-06
Kurdi su igrali na krivu kartu, nek se ispričaju assadu i rusima i izboksaju neku autonomiju i sve 5.
2015-08-06
Ako želiš vjerovati da je ISlamska država nastala spontano, da su u par miseci organizirali državu, imali obrazovni, porezni, socijalni, sudski sustav,.... i da su imali nevidljive cisterne koje su u kilometarski kolonama švercale naftu dok su im iznad glava letali američki borbeni avioni neću te ometati.tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
mutava baštarda wrote:Ako želiš vjerovati da je ISlamska država nastala spontano, da su u par miseci organizirali državu, imali obrazovni, porezni, socijalni, sudski sustav,.... i da su imali nevidljive cisterne koje su u kilometarski kolonama švercale naftu dok su im iznad glava letali američki borbeni avioni neću te ometati.tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
Pusti čovjeka :)
2015-08-06
nije to poanta mog upisa nego to da bi vi i sa najcrnjim vragom šurovali samo ako je isti kontra amera. Oprosti ali po meni je to čista patologijamutava baštarda wrote:Ako želiš vjerovati da je ISlamska država nastala spontano, da su u par miseci organizirali državu, imali obrazovni, porezni, socijalni, sudski sustav,.... i da su imali nevidljive cisterne koje su u kilometarski kolonama švercale naftu dok su im iznad glava letali američki borbeni avioni neću te ometati.tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
tre wrote:nije to poanta mog upisa nego to da bi vi i sa najcrnjim vragom šurovali samo ako je isti kontra amera. Oprosti ali po meni je to čista patologijamutava baštarda wrote:Ako želiš vjerovati da je ISlamska država nastala spontano, da su u par miseci organizirali državu, imali obrazovni, porezni, socijalni, sudski sustav,.... i da su imali nevidljive cisterne koje su u kilometarski kolonama švercale naftu dok su im iznad glava letali američki borbeni avioni neću te ometati.tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
A tko šuruje s kim.
Ja podržavam kurde u ovom sukobu, jeste zajebali se se oslanjajući se na amere..ali mogu se ispričati i pokušati ponovo.
Al da mi je drago što ameri puše, jeste. Promoviraju dekadentne vrijednosti, u savezu su s vehabitima, ualjuju europu u rat s Rusijom i povrh svega dželati su Hrvatima u BiH.
Kaj se mene tiče nek im sve eksplodira u lice, zaslužili su.
2015-08-06
Biden se ispričao Erdoganutre wrote:nije to poanta mog upisa nego to da bi vi i sa najcrnjim vragom šurovali samo ako je isti kontra amera. Oprosti ali po meni je to čista patologijamutava baštarda wrote:Ako želiš vjerovati da je ISlamska država nastala spontano, da su u par miseci organizirali državu, imali obrazovni, porezni, socijalni, sudski sustav,.... i da su imali nevidljive cisterne koje su u kilometarski kolonama švercale naftu dok su im iznad glava letali američki borbeni avioni neću te ometati.tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
Biden je razgovarao s Erdoganom kako bi "razjasnio" riječi koje je izgovorio na Sveučilištu Harvard u četvrtak i ispričao se za "bilo kakav zaključak" da je Turska ili njezini saveznici namjerno opskrbljivala ili pomogla rast Islamske države ili drugih ekstremističkih skupina u Siriji, objavila je Bijela kuća...
Prvo isprike, pa ti 5g. poslije doleti granata u štab
pa neka su zaslužili ali valjda je prioritet tvoj narod a ne kurdi, turci, ameri, rusi ...pička materine mlade rode ukrajinke. Jebote gledaj iskoristiti gužvu za boljitak svog korpusa a ne sanjati o uništenju krastavaca u bangladešu.epikur37 wrote:tre wrote:nije to poanta mog upisa nego to da bi vi i sa najcrnjim vragom šurovali samo ako je isti kontra amera. Oprosti ali po meni je to čista patologijamutava baštarda wrote:Ako želiš vjerovati da je ISlamska država nastala spontano, da su u par miseci organizirali državu, imali obrazovni, porezni, socijalni, sudski sustav,.... i da su imali nevidljive cisterne koje su u kilometarski kolonama švercale naftu dok su im iznad glava letali američki borbeni avioni neću te ometati.tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
A tko šuruje s kim.
Ja podržavam kurde u ovom sukobu, jeste zajebali se se oslanjajući se na amere..ali mogu se ispričati i pokušati ponovo.
Al da mi je drago što ameri puše, jeste. Promoviraju dekadentne vrijednosti, u savezu su s vehabitima, ualjuju europu u rat s Rusijom i povrh svega dželati su Hrvatima u BiH.
Ovih milion šta prođu kroz praznu Slavoniju svake godine također možemo promatrati kao boljitak za naš korpus i kulturno bogatstvo...tre wrote:pa neka su zaslužili ali valjda je prioritet tvoj narod a ne kurdi, turci, ameri, rusi ...pička materine mlade rode ukrajinke. Jebote gledaj iskoristiti gužvu za boljitak svog korpusa a ne sanjati o uništenju krastavaca u bangladešu.epikur37 wrote:tre wrote:nije to poanta mog upisa nego to da bi vi i sa najcrnjim vragom šurovali samo ako je isti kontra amera. Oprosti ali po meni je to čista patologijamutava baštarda wrote:Ako želiš vjerovati da je ISlamska država nastala spontano, da su u par miseci organizirali državu, imali obrazovni, porezni, socijalni, sudski sustav,.... i da su imali nevidljive cisterne koje su u kilometarski kolonama švercale naftu dok su im iznad glava letali američki borbeni avioni neću te ometati.tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
A tko šuruje s kim.
tre wrote:pa neka su zaslužili ali valjda je prioritet tvoj narod a ne kurdi, turci, ameri, rusi ...pička materine mlade rode ukrajinke. Jebote gledaj iskoristiti gužvu za boljitak svog korpusa a ne sanjati o uništenju krastavaca u bangladešu.epikur37 wrote:tre wrote:nije to poanta mog upisa nego to da bi vi i sa najcrnjim vragom šurovali samo ako je isti kontra amera. Oprosti ali po meni je to čista patologijamutava baštarda wrote:Ako želiš vjerovati da je ISlamska država nastala spontano, da su u par miseci organizirali državu, imali obrazovni, porezni, socijalni, sudski sustav,.... i da su imali nevidljive cisterne koje su u kilometarski kolonama švercale naftu dok su im iznad glava letali američki borbeni avioni neću te ometati.tre wrote:Hiljadu mu doboša darkuvuda kako da sad navijamo za turke koji žele islamsku državu u evropi a amere mrzimo!! A ništa, bolje i islamisti nego amerikanci, epi, general i baštarda prelaze u pravaše i izabiru hasančeta za vođu
A tko šuruje s kim.
Pa naravno da jeste, u tom smislu, slabljenje američkog geopolitičkog stiska je boljitak konkretno za moj narod...vrlo je jednostavno.
2015-08-06
Piči Tito preko Romanije
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sirijski-pobunjenici-koje-podrzava-turska-zauzeli-centar-ras-al-ayna
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sirijski-pobunjenici-koje-podrzava-turska-zauzeli-centar-ras-al-ayna
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Sirijski pobunjenici koje podržava Turska zauzeli su u subotu, četvrtog dana turske ofenzive, centar sirijskog pograničnog grada Ras al-Ayna, izjavio je turski vojni dužnosnik, izvijestio je Josip Šarić, reporter Al Jazeere.RayMabus wrote:Piči Tito preko Romanije
....
Samo mi nije jasno čemu američke promatračnice tamo?
Ono i pitaju se tko im je idući saveznik....
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Komplikacije u Siriji,Turska poručuje Assadu:Nečemo ti dati gradove koje osvojimo u Siriji"
» ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
» Turska nasljeduje američke uzore
» Istraživanje: Automatizacija i robotizacija ugrožavaju 47 posto američke radne snage
» Talibani zauzeli barem 28 okruga, američke snage nastavljaju s povlačenjem
» ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
» Turska nasljeduje američke uzore
» Istraživanje: Automatizacija i robotizacija ugrožavaju 47 posto američke radne snage
» Talibani zauzeli barem 28 okruga, američke snage nastavljaju s povlačenjem
Page 2 of 3