60. rođendan Bundeswehra - vojske koju mnogi nisu htjeli
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 60. rođendan Bundeswehra - vojske koju mnogi nisu htjeli
Potpuna propast su bili u Afganistanu, Merklica užurbano priprema teren za Konačni pad IIIneoliberalni_placenik wrote:bogomdani wrote:Eine Million Liter Bier für deutsche Soldaten in Afghanistan
[size=15] koja lokačina haha
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ne da ideš u kajzerstrasse, idi u normalni kvart
B-W regija,inace najjaca regija u svabiji,puno svabija standardno,ali ih stranci izguruju u mom gradu,odnosno prvi grad do mene 53% stranaca..udba wrote:ne da ideš u kajzerstrasse, idi u normalni kvart
Guest- Guest
jbg-a kad je Turčin neće ga kvart :)udba wrote:ne da ideš u kajzerstrasse, idi u normalni kvart
Kermit-
2014-04-17
"Islam je dio Njemacke" - by Merkel.. molim lijepo..
Guest- Guest
baš sam pogledao ovaj film Starfighter, o F-104i i kako je 60ih godina masovno padao i preko 100 njemačkih pilota je poginilo, uvalili im ameri lošu robu, well jebiga, Bundeswehr čisto gledano ljudski potencijal ne može u istu rečenicu s Wehrmachtom..
jesi li oko rejon Štutgart?bogomdani wrote:B-W regija,inace najjaca regija u svabiji,puno svabija standardno,ali ih stranci izguruju u mom gradu,odnosno prvi grad do mene 53% stranaca..udba wrote:ne da ideš u kajzerstrasse, idi u normalni kvart
jap...Neckarsum,suburban...HN prvi veci grad,i rijec je o njemu i 53% stranacaudba wrote:jesi li oko rejon Štutgart?bogomdani wrote:B-W regija,inace najjaca regija u svabiji,puno svabija standardno,ali ih stranci izguruju u mom gradu,odnosno prvi grad do mene 53% stranaca..udba wrote:ne da ideš u kajzerstrasse, idi u normalni kvart
Guest- Guest
Kic,ebem ti sliku,kasnis sa saznanjem jedno 25-26 godina..kic wrote:baš sam pogledao ovaj film Starfighter, o F-104i i kako je 60ih godina masovno padao i preko 100 njemačkih pilota je poginilo, uvalili im ameri lošu robu, well jebiga, Bundeswehr čisto gledano ljudski potencijal ne može u istu rečenicu s Wehrmachtom..
Guest- Guest
imali smo dobrih drugova u Bad Kanštad, ubacili se i u Vilhelmu među zveri, a još ima živih u faingen ror. Sve prekaljeni borci, gušili ustašku zmiju na startu.bogomdani wrote:jap...Neckarsum,suburban...HN prvi veci grad,i rijec je o njemu i 53% stranacaudba wrote:jesi li oko rejon Štutgart?bogomdani wrote:B-W regija,inace najjaca regija u svabiji,puno svabija standardno,ali ih stranci izguruju u mom gradu,odnosno prvi grad do mene 53% stranaca..udba wrote:ne da ideš u kajzerstrasse, idi u normalni kvart
Auuuuu,ako te Mortalka cuje....udba wrote:imali smo dobrih drugova u Bad Kanštad, ubacili se i u Vilhelmu među zveri, a još ima živih u faingen ror. Sve prekaljeni borci, gušili ustašku zmiju na startu.bogomdani wrote:jap...Neckarsum,suburban...HN prvi veci grad,i rijec je o njemu i 53% stranacaudba wrote:jesi li oko rejon Štutgart?bogomdani wrote:B-W regija,inace najjaca regija u svabiji,puno svabija standardno,ali ih stranci izguruju u mom gradu,odnosno prvi grad do mene 53% stranaca..udba wrote:ne da ideš u kajzerstrasse, idi u normalni kvart
Guest- Guest
kažu drugovi, stare kasarne i propale trgovine se uređuju za izbeglice, ne gradi se više infrastruktura, a prosjaka na cesti više nego ikad
tako nekako,uz to,nedavno su neku vlasnicu nekog pansiona delozirali(svabica) pa utrpali Khozoepe..nekako se u zadnje vrijeme cudno tumaci termin privatno vlasnistvo..udba wrote:kažu drugovi, stare kasarne i propale trgovine se uređuju za izbeglice, ne gradi se više infrastruktura, a prosjaka na cesti više nego ikad
Guest- Guest
to je drugi svabo sto je letio iz svojeg..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kic,ebem ti sliku,kasnis sa saznanjem jedno 25-26 godina..kic wrote:baš sam pogledao ovaj film Starfighter, o F-104i i kako je 60ih godina masovno padao i preko 100 njemačkih pilota je poginilo, uvalili im ameri lošu robu, well jebiga, Bundeswehr čisto gledano ljudski potencijal ne može u istu rečenicu s Wehrmachtom..
NIjemci vojno gledano i nemaju neku ugrozu pa onda to još više ih demotivira da od te stajaće vojske naprave neku na nivou nego ono boli ih kuaz.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jašta ww3 će se vodit bez njih a oni će ladit jaja negdi kao da ne žive na ovoj planeti.....bahhh
2014-04-11
Njemačka vojna doktrina za 21 stoljeće , barem ovaj početni dio : Vi ratujte a mi nećemo nego ćemo živjeti u svom ružićastom svijetu na roze cvjetiće .....i onda im bane tri miljona izbjeglica iz ratom poharanih područja dok rečeš keks sa šemom : evo nas mi došli ćuli da je kod vas super.
2014-04-11
Inaće UK ima više Typhoona od Njemačke. Koriste ih još Italija, Španjolska, Austrija, Oman i Saudijska Arabija. Tako da to nije baš njemački aviona ali ok.
Guest- Guest
Da ...nisam ni reako da je samo njihov nego i od UK a tako ih drže za muda jer im kontroliraju lovačku avijaciju jer ovi nisu u stanju sami preko noći povečati broj ovih aviona i krenuti u rat.zgdosada wrote:Inaće UK ima više Typhoona od Njemačke. Koriste ih još Italija, Španjolska, Austrija, Oman i Saudijska Arabija. Tako da to nije baš njemački aviona ali ok.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Štedjeli, nisu htjeli trošiti pa su im uhljebi oteli sve
» 'Na križu razapeli one koji nisu htjeli prijeći na islam'
» Princeza Marta ne odustaje od tamnoputog šamana: Mnogi ipak nisu srećni zbog te veze
» Mesić: Hrvati nisu htjeli Čovića, Hrvatska duboko griješi - Komšić je legalan i legitiman
» Andrija Hebrang u Bujici:'Hrvatska je talac iskompleksiranih likova koju je vode a nisu sudjelovali u njenom stvaranju.'
» 'Na križu razapeli one koji nisu htjeli prijeći na islam'
» Princeza Marta ne odustaje od tamnoputog šamana: Mnogi ipak nisu srećni zbog te veze
» Mesić: Hrvati nisu htjeli Čovića, Hrvatska duboko griješi - Komšić je legalan i legitiman
» Andrija Hebrang u Bujici:'Hrvatska je talac iskompleksiranih likova koju je vode a nisu sudjelovali u njenom stvaranju.'
Page 2 of 3