Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
udba wrote:Sam Karamarko je nebitna figura, izvršio je svoj zadatak i sad može da radi šta oće. Dobar deo ljudi oko njega je pod našom kontrolom (čitaj dnevno.hr tamo sve piše), a zna se da je Most naš, zna se ko ga finansuje, glavni finansijer Mosta je naš čoek, ima tema o tome.Antif_No1 wrote:Možda Krčamarko doista jest ubačen po zadatku u HDZ,no on se davno otkinuo s uzice onima koji su ga ubacili i sad ti isti najviše i strepe od njega.Najgore je kad se učenik okrene protiv učitelja,to uglavnom dođe radi ljubomore i taštine,jer hoće nadmašiti učitelja i dokazat da je bolji.
ajde
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
PS: Uvijek su me obvezivali partnerski odnosi i dana riječ.
Kad danas gledam unatrag, znam da bi svatko drugi podlegao sličnim ponudama.
Nije se radilo o nikakvoj lopovštini, već isklučivo o prodaji moga znanja.
Ali...partnerski odnosi obavezuju, jebiga.
Zato mi je Prgomet ono baš _BLJAK: Fujjj...
Kad danas gledam unatrag, znam da bi svatko drugi podlegao sličnim ponudama.
Nije se radilo o nikakvoj lopovštini, već isklučivo o prodaji moga znanja.
Ali...partnerski odnosi obavezuju, jebiga.
Zato mi je Prgomet ono baš _BLJAK: Fujjj...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
eto ljudino informacije iz prve ruke pa čitaj:prckov wrote:udba wrote:Sam Karamarko je nebitna figura, izvršio je svoj zadatak i sad može da radi šta oće. Dobar deo ljudi oko njega je pod našom kontrolom (čitaj dnevno.hr tamo sve piše), a zna se da je Most naš, zna se ko ga finansuje, glavni finansijer Mosta je naš čoek, ima tema o tome.Antif_No1 wrote:Možda Krčamarko doista jest ubačen po zadatku u HDZ,no on se davno otkinuo s uzice onima koji su ga ubacili i sad ti isti najviše i strepe od njega.Najgore je kad se učenik okrene protiv učitelja,to uglavnom dođe radi ljubomore i taštine,jer hoće nadmašiti učitelja i dokazat da je bolji.
ajde
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t3581p45-most-ide-sdp-u-kaze-gazda
u svakom slučaju lustracije neće biti, što je po svoj prilici i bio cilj, a umjesto karamarka će udba na čelo hdz-a postaviti nekog svog
pa prgomet je pokušao unutarstranački puč u hadezeu u režiji istih sponzora zar ne? Čekaj imamo jednog multimilijardera koji se obogatio u privatizaciji kao član struktura. devesprve. Imamo činjenicu da isti financira josipovića i cerara, bio je savjetnik mesiću. I sad kaže ako HDZ dođe dogodit će se velika pljačka. Kaže jedan od 200 obitelji ali ne tuđmanovih nego jugoudbaških. jedan od tri najbogatije obitelji zapravo. i kaže ja sam stvorio most i predložio prgometa. I htio da josipović bude s njima ali sam odustao ovaj put stati iza josipovića. Pa je on propao na izborima. Jer se udružio s nekim ljudima koji se meni ne sviđaju (čačić).
Da, lustracije neće biti.
Last edited by udba on 12/11/2015, 20:43; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
PS2: Stvarno mi je bilo iznenađujuće spozanje da se Karamarko pokazao kao jedina
politička figura s osobnim integritetom...Prije ovoga cirkusa o njemu razmišljao
sasvim drugačije.
politička figura s osobnim integritetom...Prije ovoga cirkusa o njemu razmišljao
sasvim drugačije.
2014-04-23
jel to bilo u privredi? U politici je drugačije, tamo ako uzmeš dvaes hiljada evra si sitni kokošar ko prgomet šta mu sad jebu mamu bosansko-posavsko-derventćansku. Treba bit strpljiv pa kad dođeš na poziciju maznut milijone, a ljudi te volu, ko našeg agenta drug Mesić, šta njega niko ne spominje u kontekstu lopova a spada u top 10 najbogatijih u ex yuEro wrote:Mladi ste, zato ću vam navesti moja dva ...ustvari tri slučaja, kad su me neke barabe pokušale podkupiti. Za 2x je znala i moja gospođa(za treći joj nisam rekao). Sjećam se kako se rasplakala kad je čula za moju rezolutnu odluku...Ono, kao, ti ne razmišljaš o djeci i njihovoj budućnosti.
Veoma lagano(s podkupovanjem) bih došao do ne malog bogatstva, ali sam svaki put odlučno odklonio takvu mogućnost. U jednom slučaju se radilo čak i o stranom investitoru...Obraz i poštenje nemaju cijene. To se ne prodaje niti ima cijene.
Bog me je za sve to bogato nagradio .Hvala Mu na svemu.
PS3: Imate ove primjere u nogometu, s Mamićima...Dovede nekog mulca u Dinamo,
odgoji ga i dobro proda na eu trg...Naravno da se lova dijelu nekom omjeru.
Šta treba čerečiti Mamića zbog toga što hoće imati svoj dio kolača?
Koliko nas bi mu povjerili "odgoj" našega sina i još platili mu za to?
Ja znam da bi, a drugi kako hoće...
2014-04-23
U struci i biznisu se ne maše zastavama. To možda na Balkanu, ali u ozbiljnim državama nema toga.udba wrote:U politici je drugačije, tamo ako uzmeš dvaes hiljada evra si sitni kokošar ko prgomet šta mu sad jebu mamu bosansko-posavsko-derventćansku.Ero wrote:Mladi ste, zato ću vam navesti moja dva ...ustvari tri slučaja, kad su me neke barabe pokušale podkupiti. Za 2x je znala i moja gospođa(za treći joj nisam rekao). Sjećam se kako se rasplakala kad je čula za moju rezolutnu odluku...Ono, kao, ti ne razmišljaš o djeci i njihovoj budućnosti.
Veoma lagano(s podkupovanjem) bih došao do ne malog bogatstva, ali sam svaki put odlučno odklonio takvu mogućnost. U jednom slučaju se radilo čak i o stranom investitoru...Obraz i poštenje nemaju cijene. To se ne prodaje niti ima cijene.
Bog me je za sve to bogato nagradio .Hvala Mu na svemu.
U Austriji i Italiji zasigurno znam da si partner samo onoliko koliko znaš i vrijediš.
2014-04-23
Mamić je pion, i to što on proda je sitna lova, izuzetak je Modrić i još neko. On nama opere preko grada oko 100 milijona godišnje što kroz doprinose za sport, radove na stadion i reklame državnih preduzeća, njemu ostaje nešto sitno s obzirom koliko je izložen, ali ima našu zaštitu pa mu niko ne može ništa. Može da jebe mater kome hoće, mogu ga strpaju na jedan dan u luxuzni zatvor i tamo da mu popušu. Nema tog suca od ustavnog pa niže koj sme da ga pogleda u oči.Ero wrote:PS3: Imate ove primjere u nogometu, s Mamićima...Dovede nekog mulca u Dinamo,
Petrin puni a nevadi tako je i Vranju nabio u guzicu da je izletio iz Primoštena
HOS ne prašta
HOS ne prašta
stenjalica-
2015-10-18
Nisam komentirao druge stvari o Mamiću, jer nemam osobnih spoznaja.udba wrote:Mamić je pion, i to što on proda je sitna lova, izuzetak je Modrić i još neko. On nama opere preko grada oko 100 milijona godišnje što kroz doprinose za sport, radove na stadion i reklame državnih preduzeća, njemu ostaje nešto sitno s obzirom koliko je izložen, ali ima našu zaštitu pa mu niko ne može ništa. Može da jebe mater kome hoće, mogu ga strpaju na jedan dan u luxuzni zatvor i tamo da mu popušu. Nema tog suca od ustavnog pa niže koj sme da ga pogleda u oči.Ero wrote:PS3: Imate ove primjere u nogometu, s Mamićima...Dovede nekog mulca u Dinamo,
Da ima nos šta kupiti, ogojiti i prodati-ima. Nitko mu u HR nije ravan. Griješim li?
2014-04-23
Gle, kad dođeš u poziciju gde je lova onda nije problem kupiti najtalentiranije dete i uceniti ga da neće nikad nigde da igra ako ti ne da 20% do kraja života, to rade u Bajern i Varselona. Ali puno veću sposobnost je pokazao kako u političko bizmismenskim vodama opstati među pirane. I mana mu je šta je sujetan i voli da se pokazuje, da radi u tišini ne bi niko znao za njega, a pare bi bile iste.Ero wrote:Nisam komentirao druge stvari o Mamiću, jer nemam osobnih spoznaja.
Da ima nos šta kupiti, ogojiti i prodati-ima. Nitko mu u HR nije ravan. Griješim li?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Petrina je penicilin za seronje iz svijeta hr. politike...počinje mi se sve više sviđati...doduše možda mu malo fali takta, ali ovako tupastom i autodestruktivnom narodu kao što su Hrvati se niti ne možeš drukčije obraćati da bi isti možda uhvatili poantu...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Koja pametna i od Furia Radina koji je bocnuo Beljaka:'Nije se govorilo i kupnji i prelascima zastupnika do ovog slučaja sa Madjerom.Sjetimo se Stipe Mesića,Miroslava Rožića,Libre,Damira Zorića,Ivana Heraka,Joze Radoša.'
» HDZ-e kurvetina Šikić oštro protiv građana
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Koja pametna i od Furia Radina koji je bocnuo Beljaka:'Nije se govorilo i kupnji i prelascima zastupnika do ovog slučaja sa Madjerom.Sjetimo se Stipe Mesića,Miroslava Rožića,Libre,Damira Zorića,Ivana Heraka,Joze Radoša.'
» HDZ-e kurvetina Šikić oštro protiv građana
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
Page 2 of 2