Velika sramota EU i Amerike:Porazili su Islamsku državu,a ostavljeni su na nemilost sultanu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Velika sramota EU i Amerike:Porazili su Islamsku državu,a ostavljeni su na nemilost sultanu
Svi će oni kad imigranti navale na granice država na Balkanu okrenit glavu i reč to nije naš problem.vuksadinare wrote:...niste nesto zamjetili...tko nam je od svjetskih drzavnika cestitao dan drzavnosti...ovaj put ko proslih godina nisu to objavili zasto?...nije bilo cestitke trumpa,orbana,merkel,putina,jonhsona..jedino macron...sto to govori?...'obecao juncker'...ahahahahah
Zato je dobro šta AfD za dva tjedna ovdje osvaja 20% glasova tj ekstremna desnica u Njemačkoj raste i njima se drmaju fotelje.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Thuringian_state_election
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Velika sramota EU i Amerike:Porazili su Islamsku državu,a ostavljeni su na nemilost sultanu
Eroo wrote:Dok muslimani međusobno rješavaju probleme ja mislim da se ne treba miješati sa strane.
Tu i tamo im treba pomoći u tome i to je sve.
Etoc..to ja stalno govorim..nema dobrih i losih muslimana,postoje samo muslimani..a oni,zna se sto misle o drugima koji nisu muslimani..
Guest- Guest
...jebes muslimane bri'n se za svoje gace...koje opasno visepismejker wrote:Eroo wrote:Dok muslimani međusobno rješavaju probleme ja mislim da se ne treba miješati sa strane.
Etoc..to ja stalno govorim..nema dobrih i losih muslimana,postoje samo muslimani..a oni,zna se sto misle o drugima koji nisu muslimani..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
etoc..danas mi se nesh nije islo na posel,pa nisam otisao..spavo do 11 sati..necu niti sutra ici...dobro ja zivim,gaćovi su mi sigurni..me netko poprijeko pogleda,posaljem ga ekipi na presama..vuksadinare wrote:...jebes muslimane bri'n se za svoje gace...koje opasno visepismejker wrote:Eroo wrote:Dok muslimani međusobno rješavaju probleme ja mislim da se ne treba miješati sa strane.
Guest- Guest
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Kurdi su igrali na krivu kartu.
Zajeb.
Da su pokazali lojalnost Damasku i osovini s moskvom, sada bi imali sigurnu situaciju i svoju autonomiju...
ovako, prc milojka
Mislili su da će im veliki brat preko bare pokloniti državu ako budu poslušni i lojalni.
Kako je Šiptarima i Hrvatima uspjelo?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Kurdi su igrali na krivu kartu.
Zajeb.
Da su pokazali lojalnost Damasku i osovini s moskvom, sada bi imali sigurnu situaciju i svoju autonomiju...
ovako, prc milojka
Mislili su da će im veliki brat preko bare pokloniti državu ako budu poslušni i lojalni.
E jesi neuk..tipicni Hrvat...
Kako im je uspjelo..?
Pa trgovali su Belim,Oruzjem,lovili Srbe i prodavali diskontno unutarnje organe,sve za racun Cije..i cija se odnekud mora financirati...
Guest- Guest
Jes im bilo teško uspjeti...crvenkasti wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Kurdi su igrali na krivu kartu.
Zajeb.
ovako, prc milojka
Mislim da Kurde neće pomagati jer su komunisti.
Tako je bilo i u Španjolskom građ.ratu. Dok su fašističke zemlje pomagale Frankove falangiste,nitko od Zapada nije htio pomoći republikancima.
zapad je stara kurvetina.
Tako je bilo i u Španjolskom građ.ratu. Dok su fašističke zemlje pomagale Frankove falangiste,nitko od Zapada nije htio pomoći republikancima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Isto je bilo i u 14. stoljeću kada su Turci navaljivali na ove prostore. Nitko od zapada nije se udostojio odazvati na vapaje čestitoga kneza.
No kad je u Bosni trebalo potamaniti one jadne Bogumile,onda su došli sa svih strana.
No kad je u Bosni trebalo potamaniti one jadne Bogumile,onda su došli sa svih strana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma sigurno jer su komunisti..i ti bubnes..ko da trump zna da su ovi komusti..ne zna na mapi naci siriju a zna da ovi imaju socijalisticku partiju...nego trump sve gleda kroz burzovno izvjesce i riznicu..a sto se tice brisela?..pa kad su oni konkretno nesto napravili i pomogli...njima je sito vazno uvaliti frizidere i merđane i za drugo ih boli kikijastreb wrote:Mislim da Kurde neće pomagati jer su komunisti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kurdi su oslobodili od ISIL-a trećinu Sirije. Imali su cca 11,000 poginulih boraca.
Tada su Erdoganovi kupovali naftu od ISIL-a i na taj način ga financirali.
Nije nepoznato da su svi eu ISILOVCI u Siriju i Irak dolazili preko Turske.
Erdogan pripada "Islamskoj braći", kao i Bakir Izetbegović, a u Americi su
proglašeni kao teroristička organizacija.
Sve će to polako izaći na vidjelo svjetske scene, nije priša...
Eroo wrote:
Kako nije, dementni? Pa rat je. Ljudi ginu.
crvenkasti-
2014-04-17
Nije nepoznato ni da je tek nakon ruskog ulaska u Siriju, Amerika uzela Kurde za saveznike. Do tada su isilovi konvoji dugi kilometrima neopaženo prolazili kroz pustinju dok su nad glavama bili svi oni američki zrakoplovi nad kojima si svršavao.Eroo wrote:Kurdi su oslobodili od ISIL-a trećinu Sirije. Imali su cca 11,000 poginulih boraca.
Možeš naći na yubitou na koji način je prekinuta prodaja nafte i tko je to napravio.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NATO ide na Islamsku državu?
» SAD započeo zračne udare na Islamsku državu u Libiji
» SAD napao sirijsku vojsku i zračno podržao islamsku državu
» Independent: Iz BiH, Albanije i Kosova hrle ratovati za Islamsku državu
» Italija bi se mogla priključiti napadima na Islamsku državu: Zrakoplovi su već spremni
» SAD započeo zračne udare na Islamsku državu u Libiji
» SAD napao sirijsku vojsku i zračno podržao islamsku državu
» Independent: Iz BiH, Albanije i Kosova hrle ratovati za Islamsku državu
» Italija bi se mogla priključiti napadima na Islamsku državu: Zrakoplovi su već spremni
Page 3 of 3