KOMŠIĆ: Dalmatinski hoteli, u kojima su boravili moji birači, po pravu dosjelosti, morali bi pripasti Bošnjacima
Page 1 of 1
KOMŠIĆ: Dalmatinski hoteli, u kojima su boravili moji birači, po pravu dosjelosti, morali bi pripasti Bošnjacima
Komšić je jučer čestitajući Hrvatskoj dan antifašističke borbe, koji se u RH zove i dan Nezavisnosti, posebnu čestitku poslao svim Bošnjacima koji su odlučili uzeti hrvatske domovnice i ostati u Republici UZP te živjeti među svojim zlostavljačima.
Na pitanje novinara kako tumači to da su mnogi Bošnjaci ostali živjeti u državi agresoru, Komšić je kazao da je to pitanje širine bošnjačke duše i da nitko ne može toliko oprostiti koliko Bošnjaki.
On se dotaknuo, kao pravnik, još jedne zanimljive ideje.
Naime, Komšić apelira na sve svoje glasače koji su nakon višegodišnjeg boravka u dalmatinskim hotelima, ostali živjeti u Hrvatskoj, da osim tužbe Hrvatske, pripreme i zahtjev za uknjižbu u pravo vlasništva, putem dosjelosti, u sve one hotele u kojima su boravili više od tri godine.
Nakon granatiranja Konjica, Jablanice, Bugojna, Travnika, koje HV i HVO nikad nisu napali, ali jesu jer Haag kaže da jesu, Čudo otpora slomilo je HV i HVO. A potom su krenuli na NewYork. Haaški sud se međutim nije bavio NewYorkom niti akcijama Čuda Otpora u Bugojnu, Konjicu, Jablanici i Travniku.
Upućeniji kažu da je Haaški sud jednostavno smetnuo te zločine s pameti jer se radi o dosta starim sucima. Drugi pak kažu da im je ptičica šapnula da se time ne bave.
Na pitanje novinara što je s Pelješkim mostom, Komšić je kazao da je svoje mišljenje iznio:
To što se most gradi isključiva je odgovornost Milorada Dodika i to vidite s njim.
Na pitanje novinara, zašto on ne štiti nacionalni interes Hrvata, i zašto čini sve što je u interesu Bošnjaka, Komšić je kazao da su Bošnjaci starinom sve listom Hrvati i ako itko štiti interese Hrvata da on štiti.
Na pitanje kako može tvrditi da su Bošnjaci starinom Hrvati on je medijima pokazao ovaj papir ;
Na pitanje novinara jel to znači da Hrvati u BIH imaju dva člana Predsjedništva, jednog koji u kampanji prijeti najbijanjem na kolac i slanjem vehabija na Jadran a drugog koji je sređivao putovnice Bin Ladenovim jaranima, Komšić je kazao “Ma hajte”.
Komšić je jučer čestitajući Hrvatskoj dan antifašističke borbe, koji se u RH zove i dan Nezavisnosti, posebnu čestitku poslao svim Bošnjacima koji su odlučili uzeti hrvatske domovnice i ostati u Republici UZP te živjeti među svojim zlostavljačima.
Na pitanje novinara kako tumači to da su mnogi Bošnjaci ostali živjeti u državi agresoru, Komšić je kazao da je to pitanje širine bošnjačke duše i da nitko ne može toliko oprostiti koliko Bošnjaki.
On se dotaknuo, kao pravnik, još jedne zanimljive ideje.
Naime, Komšić apelira na sve svoje glasače koji su nakon višegodišnjeg boravka u dalmatinskim hotelima, ostali živjeti u Hrvatskoj, da osim tužbe Hrvatske, pripreme i zahtjev za uknjižbu u pravo vlasništva, putem dosjelosti, u sve one hotele u kojima su boravili više od tri godine.
Podsjetimo, Hrvatska je zbrinjavajući 400.000 bošnjačkih izbjeglica u Dalmaciji, nastojala stvoriti Banovinu Hrvatsku u Konjicu, Jablanici i Travniku, iako to Kulin ban , prema zaključku Haaškog suda nikada nije odobrio. Niti se iti jedan od HV ili HVO generala ikada susreo s njim.Potrebno je da naši građani, pribave svjedoke i dokazni materijal da su u nekom hotelu boravili duže od tri godine i da se onda te parnice pokrenu. To bi puno značilo za financijsku stabilnost naše mlade domovine, kazao je Komšić.
Nakon granatiranja Konjica, Jablanice, Bugojna, Travnika, koje HV i HVO nikad nisu napali, ali jesu jer Haag kaže da jesu, Čudo otpora slomilo je HV i HVO. A potom su krenuli na NewYork. Haaški sud se međutim nije bavio NewYorkom niti akcijama Čuda Otpora u Bugojnu, Konjicu, Jablanici i Travniku.
Upućeniji kažu da je Haaški sud jednostavno smetnuo te zločine s pameti jer se radi o dosta starim sucima. Drugi pak kažu da im je ptičica šapnula da se time ne bave.
Na pitanje novinara što je s Pelješkim mostom, Komšić je kazao da je svoje mišljenje iznio:
To što se most gradi isključiva je odgovornost Milorada Dodika i to vidite s njim.
Na pitanje novinara, zašto on ne štiti nacionalni interes Hrvata, i zašto čini sve što je u interesu Bošnjaka, Komšić je kazao da su Bošnjaci starinom sve listom Hrvati i ako itko štiti interese Hrvata da on štiti.
Na pitanje kako može tvrditi da su Bošnjaci starinom Hrvati on je medijima pokazao ovaj papir ;
Na pitanje novinara jel to znači da Hrvati u BIH imaju dva člana Predsjedništva, jednog koji u kampanji prijeti najbijanjem na kolac i slanjem vehabija na Jadran a drugog koji je sređivao putovnice Bin Ladenovim jaranima, Komšić je kazao “Ma hajte”.
Darko Metak-Brkan l raskrinkavanje.bolan.ba
Re: KOMŠIĆ: Dalmatinski hoteli, u kojima su boravili moji birači, po pravu dosjelosti, morali bi pripasti Bošnjacima
Ovo je već alarmantno...
Nemoguće da je samo alkohol u pitanju...
Nemoguće da je samo alkohol u pitanju...
Re: KOMŠIĆ: Dalmatinski hoteli, u kojima su boravili moji birači, po pravu dosjelosti, morali bi pripasti Bošnjacima
Imaju li bosanci kakav impeachment?
prirodni poremećaj
2014-04-16
Jok. Neka ga. Ubrzao je proces...Bez njega bi ovo maltretiranje trajalo u nedogled.T. wrote:Imaju li bosanci kakav impeachment?
Da imamo borbene avione i vlast kako se spada, odavno je tu šugu trebalo bombardirati.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
kako ćeš kada su hrvati HDZovci(uglavnom bosanci i nešto vlaji) opljačkali i razjebali državu i vojsku, pa sada se bosanci muslimani rugaju sa nama... neka se rugaju rugamo se i mi i sa Hrvatskom i Bosnommelkior wrote:Da imamo borbene avione i vlast kako se spada, odavno je tu šugu trebalo bombardirati.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Bosanci barem šljakaju za nas, da smo takvi kao ti bilo bi obrnuto.AssadNaPodmornici wrote:kako ćeš kada su hrvati HDZovci(uglavnom bosanci i nešto vlaji) opljačkali i razjebali državu i vojsku, pa sada se bosanci muslimani rugaju sa nama... neka se rugaju rugamo se i mi i sa Hrvatskom i Bosnommelkior wrote:Da imamo borbene avione i vlast kako se spada, odavno je tu šugu trebalo bombardirati.
Podrška Želji...trpaj još :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Naša dijaspora u Sarajlabadu se bori na svoj način. Podrška Želji!epikur37 wrote:Podrška Želji...trpaj još :D
AssadNaPodmornici wrote:kako ćeš kada su hrvati HDZovci(uglavnom bosanci i nešto vlaji) opljačkali i razjebali državu i vojsku, pa sada se bosanci muslimani rugaju sa nama... neka se rugaju rugamo se i mi i sa Hrvatskom i Bosnommelkior wrote:Da imamo borbene avione i vlast kako se spada, odavno je tu šugu trebalo bombardirati.
Guest- Guest
brutalno ero odgovorio yodi...Eroo wrote:Bosanci barem šljakaju za nas, da smo takvi kao ti bilo bi obrnuto.AssadNaPodmornici wrote:kako ćeš kada su hrvati HDZovci(uglavnom bosanci i nešto vlaji) opljačkali i razjebali državu i vojsku, pa sada se bosanci muslimani rugaju sa nama... neka se rugaju rugamo se i mi i sa Hrvatskom i Bosnommelkior wrote:Da imamo borbene avione i vlast kako se spada, odavno je tu šugu trebalo bombardirati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
šega ba
nema o tome nigdje ništa nego na poskoku
nema o tome nigdje ništa nego na poskoku
to oni doli..pri dnu sljakaju..kapitalci su vam davno osiromasili Er-Ha..vuksadinare wrote:brutalno ero odgovorio yodi...Eroo wrote:Bosanci barem šljakaju za nas, da smo takvi kao ti bilo bi obrnuto.AssadNaPodmornici wrote:kako ćeš kada su hrvati HDZovci(uglavnom bosanci i nešto vlaji) opljačkali i razjebali državu i vojsku, pa sada se bosanci muslimani rugaju sa nama... neka se rugaju rugamo se i mi i sa Hrvatskom i Bosnommelkior wrote:Da imamo borbene avione i vlast kako se spada, odavno je tu šugu trebalo bombardirati.
Guest- Guest
Barem je slobodna. Ti doduše u Njemčiji šljakaš, ali moraš pazit kad navečer izlazišpismejker wrote:to oni doli..pri dnu sljakaju..kapitalci su vam davno osiromasili Er-Ha..vuksadinare wrote:brutalno ero odgovorio yodi...Eroo wrote:Bosanci barem šljakaju za nas, da smo takvi kao ti bilo bi obrnuto.AssadNaPodmornici wrote:kako ćeš kada su hrvati HDZovci(uglavnom bosanci i nešto vlaji) opljačkali i razjebali državu i vojsku, pa sada se bosanci muslimani rugaju sa nama... neka se rugaju rugamo se i mi i sa Hrvatskom i Bosnommelkior wrote:Da imamo borbene avione i vlast kako se spada, odavno je tu šugu trebalo bombardirati.
da ne zađeš u kvart di ni policija ne smije. Te stvari ipak znamo bolje uradit od Njemaca, to moraš priznati.
aihhh..slobodna..nije cak ni to,dok drugi politiku vode..Eroo wrote:Barem je slobodna. Ti doduše u Njemčiji šljakaš, ali moraš pazit kad navečer izlazišpismejker wrote:to oni doli..pri dnu sljakaju..kapitalci su vam davno osiromasili Er-Ha..vuksadinare wrote:brutalno ero odgovorio yodi...Eroo wrote:Bosanci barem šljakaju za nas, da smo takvi kao ti bilo bi obrnuto.AssadNaPodmornici wrote:
kako ćeš kada su hrvati HDZovci(uglavnom bosanci i nešto vlaji) opljačkali i razjebali državu i vojsku, pa sada se bosanci muslimani rugaju sa nama... neka se rugaju rugamo se i mi i sa Hrvatskom i Bosnom
da ne zađeš u kvart di ni policija ne smije. Te stvari ipak znamo bolje uradit od Njemaca, to moraš priznati.
ne moram paziti..Hajbrun je doduse prije dvi godine licio na Damask ili Kairo,ali je mojih 10000 cuvenih mejlova sa konkretnim materijalom na lokalne i gracke politicke adrese urodilo plodom..Danas je isto kao i prije dolaska Kozojebova..sigurno gdje god zapuca..Turcadije ima,ali su oni vrlo pristojni..
Svabi to rade potiho,bez puno pompe..a napravili su dobar posel..
Guest- Guest
pismejker wrote:aihhh..slobodna..nije cak ni to,dok drugi politiku vode..Eroo wrote:Barem je slobodna. Ti doduše u Njemčiji šljakaš, ali moraš pazit kad navečer izlazišpismejker wrote:to oni doli..pri dnu sljakaju..kapitalci su vam davno osiromasili Er-Ha..vuksadinare wrote:brutalno ero odgovorio yodi...Eroo wrote:
Bosanci barem šljakaju za nas, da smo takvi kao ti bilo bi obrnuto.
ne moram paziti..Hajbrun je doduse prije dvi godine licio na Damask ili Kairo,ali je mojih 10000 cuvenih mejlova sa konkretnim materijalom na lokalne i gracke politicke adrese urodilo plodom..Danas je isto kao i prije dolaska Kozojebova..sigurno gdje god zapuca..Turcadije ima,ali su oni vrlo pristojni..
Svabi to rade potiho,bez puno pompe..a napravili su dobar posel..
Neka, ali hvala, samo vi uživajte.
u Hrvatskoj kao da ni danas nitko ne radi u korist Hrvatamelkior wrote:Da imamo borbene avione i vlast kako se spada, odavno je tu šugu trebalo bombardirati.
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Avaz žestoko opet po Željku Komšiću:Komšić je trojanski konj među Bošnjacima
» Macron nije u pravu, tempirana bomba je Komšić a ne Bosna
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
» Macron nije u pravu, tempirana bomba je Komšić a ne Bosna
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
Page 1 of 1