HRT se ispricao Kosovskim albancima koji su ljuto reagirali preko svojih predstavnika u Hrvatskoj
Page 1 of 1
HRT se ispricao Kosovskim albancima koji su ljuto reagirali preko svojih predstavnika u Hrvatskoj
https://direktno.hr/domovina/nakon-gafa-sa-srpskom-zastavom-zastupnica-albanske-manjine-s-hrt-om-dogovorila-tko-ce-ubuduce-biti-i-169245/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HRT se ispricao Kosovskim albancima koji su ljuto reagirali preko svojih predstavnika u Hrvatskoj
Pa sa jedne strane su u pravu ..ovo sa srpskom zastavom je bila vise provokacija nego previd jer se vrtila na ekranu cijelo izvjesce o izborima na kosovu..kako bi se mi osjecali da na pristinskoj tv o izvjescima izbora u hrvatskoj npr.iz knina,gline stave srpsku zastavu
2015-09-08
Re: HRT se ispricao Kosovskim albancima koji su ljuto reagirali preko svojih predstavnika u Hrvatskoj
U pravu su skroz.vuksadinare wrote:Pa sa jedne strane su u pravu ..ovo sa srpskom zastavom je bila vise provokacija nego previd jer se vrtila na ekranu cijelo izvjesce o izborima na kosovu..kako bi se mi osjecali da na pristinskoj tv o izvjescima izbora u hrvatskoj npr.iz knina,gline stave srpsku zastavu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba to u htv-u dobro provjetrit kadrove neka idu radit na rtl koji je u srpskom vlasnistvu
2015-09-08
htv je postupio sasvim realano.
u skladu sa sve prisutnijim stavom mz da je kompromis jedino prihvatljiv. nema povratka na staro
ali nema ni zahteva da srbija prizna
kosovo u skladu sa stavom siptara.
to je sve prisutnije i na zapadu.
priznati siptare da, ali sta priznati.
ne mogu u separatizam da povuku
delove kosova koji nisu vecinski
siptarski, nedopustivo je da raspolazu SPC, objektima i imovinom, kao i potreba da se
rese ekonomska putanja u cilju
zastite ekonomskih interesa
pojedinaca i drzave.
tek nakon toga mozemo da otvorimo
temu o priznanju. zatim referendum,
o izmeni ustava i granice, pa ako prodje prosli su.
to mora tako, jer srbija ne moze da
vodi rat sa nato paktom na celu sa usa i tako overi gubitak beducnosti.
moguce ratne opcije ne zelim da
pretpostavljam.
u skladu sa sve prisutnijim stavom mz da je kompromis jedino prihvatljiv. nema povratka na staro
ali nema ni zahteva da srbija prizna
kosovo u skladu sa stavom siptara.
to je sve prisutnije i na zapadu.
priznati siptare da, ali sta priznati.
ne mogu u separatizam da povuku
delove kosova koji nisu vecinski
siptarski, nedopustivo je da raspolazu SPC, objektima i imovinom, kao i potreba da se
rese ekonomska putanja u cilju
zastite ekonomskih interesa
pojedinaca i drzave.
tek nakon toga mozemo da otvorimo
temu o priznanju. zatim referendum,
o izmeni ustava i granice, pa ako prodje prosli su.
to mora tako, jer srbija ne moze da
vodi rat sa nato paktom na celu sa usa i tako overi gubitak beducnosti.
moguce ratne opcije ne zelim da
pretpostavljam.
Guest- Guest
srbi odlucuju, udba,vuksadinare wrote:Treba to u htv-u dobro provjetrit kadrove neka idu radit na rtl koji je u srpskom vlasnistvu
n-ti memorandum je na delu.
Guest- Guest
Hahahahahaha...
Ispričavaju se i ne samo to ,već traže krivca,a to je očito neki Srbin.
Ispričavaju se i ne samo to ,već traže krivca,a to je očito neki Srbin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Udba i Kos, diverzija na prisavlju...slati specijalce.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a nego sto je..kako objasnjasavas ovaj cin?...epikur37 wrote:Udba i Kos, diverzija na prisavlju ... slati specijalce.
2015-09-08
vuksadinare wrote:a nego sto je..kako objasnjasavas ovaj cin?...epikur37 wrote:Udba i Kos, diverzija na prisavlju ... slati specijalce.
zaboga u kojoj stvarnosti ti živiš, tebi je uvijek izvanredno stanje i permanentni rat sa srbima
2015-08-06
pitam te seljacino balkanska kako objasnjavas ovaj cin?..a ne o agregatnom stanjuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a nego sto je..kako objasniti ovaj cin? ...epikur37 wrote:Udba i Kos, diverzija na prisavlju ... slati specijalce.
zaboga u kojoj stvarnosti ti živiš, tebi je uvijek izvanredno stanje i stalni rat sa srbima
2015-09-08
vuksadinare wrote:pitam te seljacino balkanska kako objasnjavas ovaj cin?..a ne o agregatnom stanjuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a nego sto je..kako objasniti ovaj cin? ...epikur37 wrote:Udba i Kos, diverzija na prisavlju ... slati specijalce.
zaboga u kojoj stvarnosti ti živiš, tebi je uvijek izvanredno stanje i stalni rat sa srbima
lapsus nes ti...pa događa se
ja sam gospodin čovjek, balkansko sredozemni tip :)
2015-08-06
ti si niza rasaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pitam te seljacino balkanska kako objasnjava ovaj cin? .. a ne o agregatnom stanjuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a nego sto je..kako objasniti ovaj cin? ...epikur37 wrote:Udba i Kos, diverzija na prisavlju ... slati specijalce.
lapsus nes ti ... pa događaj
ja sam gospodin čovjek, balkansko sredozemni savjet :)
2015-09-08
I ovo bi se na suđenju dalo ismijat. UDBA i OZNA rovare protiv hrvatsko-albanskog bratstva.vuksadinare wrote:ti si niza rasaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pitam te seljacino balkanska kako objasnjava ovaj cin? .. a ne o agregatnom stanjuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
a nego sto je..kako objasniti ovaj cin? ...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to nije propust nego četnička diverzija na javnoj tv, a priopćenje HND-a (srbijansko novinarsko društvo u hrvatskoj) u kom napadaju zastupnicu albanske manjine i brane počinetelje je sramotno
vuksadinare wrote:ti si niza rasaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pitam te seljacino balkanska kako objasnjava ovaj cin? .. a ne o agregatnom stanjuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
a nego sto je..kako objasniti ovaj cin? ...
direktor svemira za tebe :p
dakle nema mjesta panici, sve je pod kontrolom
Dan je neovisnosti i sveti Šime zaštitnik Zadra...lijep sunčan dan.
Hrvatice i Hrvati proslavimo praznik i blagdan
2015-08-06
naravno, ne može se desiti propust da se prikaže bugarska zastava tijekom izbora u srbiji, ne na hrt-u, a da se desi ovi koji sad seru po lekaj bi tražili strijeljanje za cijeli odjel grafike i montaže
marcellus wrote:to nije propust nego četnička diverzija na javnoj tv, a priopćenje HND-a (srbijansko novinarsko društvo u hrvatskoj) u kom napadaju zastupnicu albanske manjine i brane počinetelje je sramotno
kos i ozna i dalje drmaju polugama moći...rat nije ni prestao
2015-08-06
Tako, tako...dobre kuce... nemo` da vam dodje keljmendi da vas disciplinuje...
..ispricavam se epikuru..u hiru sam izrekao ono sto nisam smioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ti si niza rasaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pitam te seljacino balkanska kako objasnjava ovaj cin? .. a ne o agregatnom stanjuepikur37 wrote:
direktor svemira za tebe: p
nekako nema mjesta panici, sve je bilo pod kontrolom
Dan je neovisnosti i sveti Šime zaštitnik Zadra ... lijep sunčan dan.
Hrvatice i Hrvati proslavimo praznik i blagdan
2015-09-08
Similar topics
» Kinezi bakar iz svojih rudnika u Srbiji voze preko Splita
» Ruski veto na izbor novog visokog predstavnika u BiH: Zapad treba odgovoriti na zahtjeve Hrvatskog naroda u BiH koji je u lošem položaju
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Gadafi:'Kada bih ja u Libiji ispricao kakav se vodi prljav rat u Hrvatskoj,oni ne bi vjerovali'
» Vukovarski branitelj ispričao se filmašima zbog terora koji trpe
» Ruski veto na izbor novog visokog predstavnika u BiH: Zapad treba odgovoriti na zahtjeve Hrvatskog naroda u BiH koji je u lošem položaju
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Gadafi:'Kada bih ja u Libiji ispricao kakav se vodi prljav rat u Hrvatskoj,oni ne bi vjerovali'
» Vukovarski branitelj ispričao se filmašima zbog terora koji trpe
Page 1 of 1