Drago Prgomet izbačen iz Mosta zbog sastanka sa Zoranom Milanovićem
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Drago Prgomet izbačen iz Mosta zbog sastanka sa Zoranom Milanovićem
jesu, al nije za pederluk i za lustraciju je
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dzango wrote:Zašto? Takvi su uvek kooperativni.marcellus wrote:dzango wrote:CIA snajka CIA.marcellus wrote:kaja_333 wrote:a kako su ga provalili da se išao s njim naći, novinari ili?
balkanski špijuni i te priče. Naivan je ko francuska sobarica ako je mislio da ga ne prate. Karamarko možda nije simpa lik, ali je sposoban obavještajac.
cia baš ne voli karamarka.
Provjereno !
Nije ni Vučić bio.marcellus wrote:jesu, al nije za pederluk i za lustraciju je
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jednog dana cemo i Marcela lustriratimarcellus wrote:jesu, al nije za pederluk i za lustraciju je
Bolje nego kastrirati , jek tak Marcellko
hahaha a najbolji su mi tkz. mediji koji zdušno opravdavaju izdaju i pljuvačku na dogovor ono demokracija je neštp najgore što nas je zadesli a bit će još gore...
Kermit-
2014-04-17
Iz stotog pokusaja skocio sa mosta i konacno se ubio..ko onaj iz alan forda....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nekad se zapitam kako karamarko ima problema sa bistrinom ali da ima srecu ima...ne bi toliko godina bio na ili uz vlasti
2015-09-08
I Karamarko a pogotovu HDZ,isto su kao mačka,koliko god puta da ih baciš,uvijek se dočekaju na noge.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pa što je to?nema me malo i odmah pizdarije.
vili40-
2015-08-02
Ako budu ponovljeni izbori prgomet je pruzio na pladnju novu koaliciju most i hdz...a karamarka podigao iz pepela a u njega poslao zokija....koji trio glupson se sastao zoki,prgomet i kotromanovic i jos kao na tajni sastanak pozvali medije....ahahaaaa a sto je jos bolje od sebe su odbili petrinu koji ih je sad na nevidjeno popljuvao prvo prgometa pa zokija
2015-09-08
I jos sto je najbolje u ovom slucaju karamarko uz petrova ispade cist kao suza a prgomet i zoki mufljoze koji se sastaju tajno kao kakvi parapbavjestajci ili paraobavjestajno podzemlje sto se uvijek karamarku nabijalo na nos
2015-09-08
Marcelko.Sora wrote:Jednog dana cemo i Marcela lustriratimarcellus wrote:jesu, al nije za pederluk i za lustraciju je
Bolje nego kastrirati , jek tak Marcellko
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Epi nije antifa ali je svejedno na aparatimaneoliberalni_placenik wrote:HDZ i MOST u koaliciji.. antifašisti na aparatima
Guest- Guest
Luda baba iliti lijeva inteligencija forum i to No1 :DDDmarcellus wrote:Sora wrote:Dakle ..za tebe specijalni song iz opere Levo desno nigdje moga stana ...POD NASLOVOMmarcellus wrote:Uvijek se može kandidirati za predsjednika mjesne zajednice Žeravac, u sklopu općine Derventa. Republika Srpska.
PIJANDURE HDZ UJEDINITE SE:bounce:
Sora, moja najdraža forumska bosanka :D
Guest- Guest
novi izbori će dovesti do toga da će nestati sve "treće" opcije.
na kraju če se hdz i sdp dogovoriti lapo-lapo. dvije godine jedni, dvije godine drugi.
na kraju če se hdz i sdp dogovoriti lapo-lapo. dvije godine jedni, dvije godine drugi.
2014-12-30
Foto: FAH/Facebook
NAKON što se Drago Prgomet jučer potajno sastao s Milanovićem u stanu ministra Kotromanovića, bez znanja ostalih članova MOST-a, zbog čega je danas i izbačen iz MOST-a, na njegovom Facebook profilu njegovi birači su ga zbog tog poteza oštro kritizirali.
Iako mu je Facebook profil sve do jučer bio pun poruka podrške birača, danas se situacija promijenila. Birači koji su mu na izborima odlučili dati svoj glas proglasili su ga izdajicom, lažljivcem i uhljebom.
U nastavku donosimo neke od komentara koji su danas objavljeni na Facebooku Prgometa:
"Preživjet će MOST nezavisnih lista i bez Vas jer on simoblizira nadu ovog naroda i vjeru u dobre ljude. Šteta, mogli ste biti upamćeni kao drugačiji. Zapravo pojma nemam tko ste, glasala sam za Vas samo zato što ste iz MOST-a, nisam shvaćala da u Sabor može i netko koga zapravo ne zanima u što vjeruju oni koji za njega glasuju. Toplo se nadam da je s Vašom političkom karijerom svršeno"
"Prevarili ste 22 000 svojih glasača , kao političar , liječnik , čovjek...."
"sad mozes sa kosoricom u stranku i ona se namista svakome"
"izgubi covik obraz u jedan dan"
"a nije lako biti svetica i kurva sve po potribi kako se namisti u taj momenat . Toliko o postenju a nastavljamo o kurvama ( oprostite dame moje vi ste daleko bolje i iznad ovakvih )"
"Ljuta sam kao i mnogi. 22.ooo tisuće ih je glasovalo za Vas jer je mislilo da ste časni i pošteni i član MOSTA. Srića moja, kao da sam znala. Mene niste uspjeli prevariti"
"Težinu nade koju ste ukrali Hrvatskom narodu koji se, ne samo vaši glasači nadao da poštenje nije umrlo nikada nećete shvatiti. Duboko sam razočaran jednostranim potezom da bez ostatka vaše ekipe idete pregovarati s jednom političkom opcijom. Želim vam sve najbolje i da nađete ljudsko biće u sebi. Sve drugo je sekundarno"
"Tko pod drugim jamu kopa..."
"Trgovačko društvo "Prgomet", prodajemo se samo za najviše funkcije. Čisti obraz, odgovornost, moral... što je to?"
"nebi ti gospodine dobio ni jedan jedini glas da nisi došao u MOST....sram da te bude.......užas"
"Most vas je otpisao. Sada je bar svima jasno zašto više niste u HDZ-u. Tko pod drugim jamu kopa.."
"Jednom HDZeovac , uvijek HDZezeovacki mentalitet ..Sram Vas bilo .. Kamo srece da nikada niste usli u MOst .. Prvi ste mu zaboli noz u ledja .."
"Žao mi je što sam vjerovao u vašu lažnu iskrenost,jednom i nikad više...Srušili ste nadu i snove mnogih.Uživajte"
"Prgometu, ako se prodaš bilo kome i petrovu iza leđa, ostat ćeš upamćen kao juda hrvatske politike. nekidan si se ljubio pred kamerama s petrovo, a sad se priča o prodaji obraza. nemoj to činit, nemoj bit juda"
"Vaša pobjeda je trajala 4 dana. Sramite se"
2014-04-11
Neće nestat treće opcije. Jednom krugu ljudi je puna kapa HDZ i SDPa i samo izlaze na izbore da zaokruže namjerno nekog trećeg. Oće li se ponovit ovakva situacija di ti treći mogu diktirat sastavljanje vlade e to već neznam.veber wrote:novi izbori će dovesti do toga da će nestati sve "treće" opcije.
2014-04-11
Nije moralno ići sastajati se sa prostitutkama. Ono kad te ulove s njom u stanu možeš govorit da nije bilo ništa, a nitko ti neće vjerovati. Most je na moralnoj platformi dobio glasove, a Prgometu drago kurvanje. Ne ide to tako...
u slućaju novih izbora imat ćemo veliku koaliciju. svi ovi će nestati.RayMabus wrote:Neće nestat treće opcije. Jednom krugu ljudi je puna kapa HDZ i SDPa i samo izlaze na izbore da zaokruže namjerno nekog trećeg. Oće li se ponovit ovakva situacija di ti treći mogu diktirat sastavljanje vlade e to već neznam.veber wrote:novi izbori će dovesti do toga da će nestati sve "treće" opcije.
dosta ljudi će apstinirati.
2014-12-30
Slažem se,baš smo ja i tre sinoć nešto oko toga se usuglasili.Većina će se povesti za tim da su treće opcije bačen glas,te se vratiti starim ljubavima.veber wrote:novi izbori će dovesti do toga da će nestati sve "treće" opcije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
neće se vratiti starim ljubavima. stranačko tijelo će izaći na glasanje, a ostali će apstinirat. doći će do disperzije glasova apstinenata i na kraju će biti lapo-lapo.
2014-12-30
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Index hr ozbiljno zaratio s predsjednikom Zoranom Milanovićem
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» '' EKSKLUZIVNO: DETALJI SASTANKA MOSTA S SDP-om Božo Petrov otkrio na koji će način njegovi zastupnici odlučiti kome će se prikloniti ''
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» '' EKSKLUZIVNO: DETALJI SASTANKA MOSTA S SDP-om Božo Petrov otkrio na koji će način njegovi zastupnici odlučiti kome će se prikloniti ''
Page 3 of 9