Kristina Mandarina trazi sreću u BGD
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kristina Mandarina trazi sreću u BGD
Zezam se malo...naravno da je istina...£otk@ wrote:pismejker wrote:Ihhhh,sram te i stid bilo....£otk@ wrote:Dakle draga djeco što smo naučili ovaj tjedan:
1) da, muški će kupiti citrus zato jer prodavačica ima bujno poprsje;
2) da, većina ženska kad to skuži, da se u kurvarluk.
Nešto kao “Malena”, odličan film.
Šta je sad, pa to ti tvrdiš non-stop. :)
Ja se baš ne mogu sjetiti kad sam vidio mladu, zgodnu curu da kopa ili da hekla.
Ali da hodaju po klubovima pijane i obučene kao uličarke, svaki tjedan. Hrpe.
Istina boli jeb’ga.
sredjivao ti ja prije izvjesnog vremena neki kredit,a kad sam curu pitao na salteru,da mi izvuce kreditno stanje i godisnji izracun na tu i tu sumu,pogledala me plaho i u bradu si promrmljala.."ne razumijem ja ovo.. centralna banka u gradu,dakle ne neka podruznica mala..ali da je pica preslatka i prezgodna..istina...
Guest- Guest
catabbath wrote:Maggie19 wrote:Pa, da..tamo je vece trziste i bolje se placa ;-D
Ti bi, k'o biznismen, trebao razumjeti ideju ;-P
Neznam baš jedan moj bivi poslodavac je često išao na "poslovne putove" tamo, doduše neznam kakve su sad cijene ali je bilo jeftinije tamo, za 60€ ili tako nešto.
Vremena su se promijenila.
Ne ideš više kurvama, kurve idu tebi, hotel, jahta, toplice, za domicilne se nalaze po stanovima.
I ne Velimire, kurve se ne plaćaju kokainom, baš kao što se ne plaćaju kondomima. Radnike ne plaćaš sredstvima za rad.
£otk@-
2019-02-12
veca potraznja, vece trziste, veca lova.catabbath wrote:Maggie19 wrote:Pa, da..tamo je vece trziste i bolje se placa ;-D
Ti bi, k'o biznismen, trebao razumjeti ideju ;-P
Neznam baš jedan moj bivi poslodavac je često išao na "poslovne putove" tamo, doduše neznam kakve su sad cijene ali je bilo jeftinije tamo, za 60€ ili tako nešto.
vuksadinare wrote:od tam je i dosla... :):....mislim ono kad fufica i preprodavac mandarina prevare pola drzave..ova govori ka'k je svetica a istovremeno deset poza radi...a 'menadzer' iza kulisa novce broji..
Pa instagram joj pun Beogradskih apartmana sa zrcalima po stropovima... i skupih krpica...
Marketing trik
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
,a mije ona kriva.odradila je sto ej trebala odraditi...vlasnik je isplatio...cicke su odradile svoje i poze..a vidjelo se da nema komunikaciju prodavacice..prodavala ej ona prije lubenice i sto ja znam sve..kako da ne...dobila je jos malo medijske promociej javili se kupci ali ne mandarina i ode ona...da si je pitao sto znaci opg ojma ne bi imalaHektorović wrote:vuksadinare wrote:od tam je i dosla... :):....mislim ono kad fufica i preprodavac mandarina prevare pola drzave..ova govori ka'k je svetica a istovremeno deset poza radi...a 'menadzer' iza kulisa novce broji..
Pa instagram joj pun Beogradskih apartmana sa zrcalima po stropovima... i skupih krpica...
Marketing trik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ko ce sada prodavati mandarine...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nace se opet neka nova za sljedecu sezonu...ja sam se kladio sa likom i zaradio 200 kuna da ona nece prodavati dulej do dva dana kad se pojavila na standu...i tako bi...Serbinho-3 wrote:Ko ce sada prodavati mandarine...
2015-09-08
Pa nije u redu, zar već ?!
A katolički muževi pohrlili na štand mandarina u nadi da će s bogobojaznom skromnom i obdarenom prodavačicom mandarina sklopiti brak u kojem će katarina biti sluškinja.
A katolički muževi pohrlili na štand mandarina u nadi da će s bogobojaznom skromnom i obdarenom prodavačicom mandarina sklopiti brak u kojem će katarina biti sluškinja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prije mislili umociti...zaboravivsi da takvu trebas platiti nije dovoljno ponuditi broj mob-a...i to ali uz to i broj i izvod racunakaya wrote:Pa nije u redu, zar već ?!
2015-09-08
jbg izgleda d aje naisao takav koji je znao da uz mob ide i izvod deviznog racuna...i prosao na 'natjecaju'...cicka sjela u benđolu,merđana ili vec sto i adju...stand sa mandarinama ostao prazan a ispred njega izbezumljeni pogledi..i pitanje..'zasto on a ne ja'vuksadinare wrote:prije mislili umociti...zaboravivsi da takvu trebas platiti nije dovoljno ponuditi broj mob-a...i to ali uz to i broj i izvod racunakaya wrote:Pa nije u redu, zar već ?!
2015-09-08
jesi bio kad na buvljaku u novom beogradu? to je dozivljajpismejker wrote:Ocito je begej centar regije..ma trebali bi vi fino ponovno jednu noviju Jugu napraviti,i prestati se preseravati..ovaki usitnjeni niste ni za kuratz...
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
KRISTINA Mandarina vikend je provela u Beogradu, a jutros je na svom Instagramu objavila fotku koja će zasigurno razveseliti sve njezine obožavatelje. Kristina je na svom Instagram storyju objavila fotku sa štanda s mandarinama i to onim neretvanskim.
"Volim vas sve! Uskoro nešto ludo", napisala je Kristina.
Na fotografiji je pozirala u trapericama i dukserici, a nosila je trendovske natikače s krznom.
Na fotografiji je pozirala u trapericama i dukserici, a nosila je trendovske natikače s krznom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
sta te briga, vazno je da si ih ti sve zajebalakaya wrote:Pa nije u redu, zar već ?!
sad nek pate
bitno je da su ateisticke zene u stvari sve postene nejebulje
koje ne pasu dobre kurceve okolo kad se udaju
a I dok nisu udane
niti kad varaju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sto tebe te instagramuse zanimaju geneHektorović wrote:KRISTINA Mandarina vikend je provela u Beogradu, a jutros je na svom Instagramu objavila fotku koja će zasigurno razveseliti sve njezine obožavatelje. Kristina je na svom Instagram storyju objavila fotku sa štanda s mandarinama i to onim neretvanskim.
cudo jedno
2014-04-19
Hektorović wrote:Pa instagram joj pun Beogradskih apartmana sa zrcalima po stropovima... i skupih krpica...
A kaže Vuco da Srbi bolje jebu.
catabbath-
2015-08-22
Nemo da se ljutiš, jesi se učlanio u udrugu katoličkih muževa?prckov wrote:sta te briga, vazno je da si ih ti sve zajebalakaya wrote:Pa nije u redu, zar već ?!
sad nek pate
a I dok nisu udane
niti kad varaju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
po kojoj logici bi se ja to trebo ljutitkaya wrote:Nemo da se ljutiš, jesi se učlanio u udrugu katoličkih muževa?prckov wrote:sta te briga, vazno je da si ih ti sve zajebalakaya wrote:Pa nije u redu, zar već ?!
sad nek pate
a I dok nisu udane
niti kad varaju
2014-04-19
marcellus wrote:beograd je nešto poput velike javne kuće, svaka prije ili kasnije ode tamo radit...
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:Teško je biti "starleta" u malim sredinama.marcellus wrote:beograd je nešto poput velike javne kuće, svaka prije ili kasnije ode tamo radit...
slabo mušterija, a i svačija žena zna kad ideš ovoj da ne ideš po mandarine
Hektorović wrote:E pa to, sad se biznis prebacuje na kontinent...RayMabus wrote:A očito , ... a i sezona na Jadranu je završila.marcellus wrote:beograd je nešto poput velike javne kuće, svaka prije ili kasnije ode tamo radit...
A realno Zagreb je većinom miran obiteljski grad... i ekipa iz ZG sa lovom sad vikendom ide u BG
prije se išlo najdalje do samobora, u "Babilon" dok ga je vodio Horvatinčić
obogatio se samo zato jer je bio diskretan
prckov wrote:po kojoj logici bi se ja to trebo ljutitkaya wrote:Nemo da se ljutiš, jesi se učlanio u udrugu katoličkih muževa?prckov wrote:sta te briga, vazno je da si ih ti sve zajebalakaya wrote:Pa nije u redu, zar već ?!
sad nek pate
a I dok nisu udane
niti kad varaju
Po onoj da si evidentno seksualno isfrustriran.
Pazi na rječnik i plavu tableticu na jezik. ;)
£otk@-
2019-02-12
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kristina Mandarina se vraća u Zg, ovaj vikend druži se s obožavateljima, evo i gdje
» Cicka Kristina Mandarina dala otkaz i prihvatila drugu 'ponudu' za posao
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» Katarina mandarina
» Kristina sa koronom u Švedskoj...
» Cicka Kristina Mandarina dala otkaz i prihvatila drugu 'ponudu' za posao
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» Katarina mandarina
» Kristina sa koronom u Švedskoj...
Page 2 of 5