Maršalov atenator bio je na metar od njega, ali je odustao od ubojstva iako je imao pištolj
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Maršalov atenator bio je na metar od njega, ali je odustao od ubojstva iako je imao pištolj
Šteta što ne idem ni u frizeraj ni u birc...Maggie19 wrote:Istina, plus u lokalnom bircu ;-@T. wrote:Ti svašta čuješ i naučiš u frizeraju...
To se ne može usporedit ni s dva fakulteta...
Friziram se sam a ločem na kauču...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Maršalov atenator bio je na metar od njega, ali je odustao od ubojstva iako je imao pištolj
Ti si ucio u skoli, pa ne trebas dodatno ;-DT. wrote:Šteta što ne idem ni u frizeraj ni u birc...Maggie19 wrote:Istina, plus u lokalnom bircu ;-@T. wrote:Ti svašta čuješ i naučiš u frizeraju...
To se ne može usporedit ni s dva fakulteta...
Friziram se sam a ločem na kauču...
Zachatali smo, no dobro..ionako je tema za povijest;-))
U hrvatskoj se pod nacionalnost smatra pripadnost etničkoj skupini. I to je nešto što ne možeš promjeniti.T. wrote:Postoji i te kako...kaya wrote:Nema politčke nacionalnosti. Taj pojam ne postoji.Maggie19 wrote:Ne govorimo o porijeklu, vec o politickoj nacionalnosti.
Politickoj, jer se radi o iznimno politicki i ideoloski obojenim rezimima.
Da, Tito je bio Jugosloven, a Staljin Sovjet.
Tko ne moze shvatit, zao mi je.
Npr. drago juan pablo pilsel del chicho je po narodnosti hrvat a političke nacionalnosti je jugosloven...
Branimir johnny štulić također...
Premijer(ka) srbije je etnički/a hrvat/ica, a politička nacionalnost je srbin/srpkinja...
Afolf hitler je bio po narodnosti austrijanac a politički nijemac...
Stipe mesić je po narodnosti rom a politički izmet...
Itd. ...
U većini se slučajeva narodnost i politička nacionalnost poklapa ali ima izuzetaka...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma znaš ti k...samo laprdaš bezveze.Maggie19 wrote:Losi ovi fakulteti iz Juge. Primjer i Suica. ;-D
Da ja, samouka frizerka, znam vise.
;-P
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ksya, smiri hormone..znam da nije lako ufurat se da znas sve o svemu, a znat vrlo malo u stvarnosti, no morat ces ipak malo ohladit ;-D
Ne dajes argumente neke, tudje napadas..lakse je bit prost nego pristojan, ali previse nista ;-@
Ne dajes argumente neke, tudje napadas..lakse je bit prost nego pristojan, ali previse nista ;-@
Napetost neka večeras... ...
U hrvatskoj se smatra pod normalno da bivši predsjednici šetaju okolo i seru po vlastitoj državi...kaya wrote:U hrvatskoj se pod nacionalnost smatra pripadnost etničkoj skupini. I to je nešto što ne možeš promjeniti.T. wrote:Postoji i te kako...kaya wrote:Nema politčke nacionalnosti. Taj pojam ne postoji.Maggie19 wrote:Ne govorimo o porijeklu, vec o politickoj nacionalnosti.
Politickoj, jer se radi o iznimno politicki i ideoloski obojenim rezimima.
Da, Tito je bio Jugosloven, a Staljin Sovjet.
Tko ne moze shvatit, zao mi je.
Npr. drago juan pablo pilsel del chicho je po narodnosti hrvat a političke nacionalnosti je jugosloven...
Branimir johnny štulić također...
Premijer(ka) srbije je etnički/a hrvat/ica, a politička nacionalnost je srbin/srpkinja...
Afolf hitler je bio po narodnosti austrijanac a politički nijemac...
Stipe mesić je po narodnosti rom a politički izmet...
Itd. ...
U većini se slučajeva narodnost i politička nacionalnost poklapa ali ima izuzetaka...
Ili da jelena veljača predlaže zakone...
Drugim riječima, to što se u hrvatskoj smatra, ne vrijedi pi*dine vode...
Nacionalnost je pojam najbliži državljanstvu, dok narodnost označava etnicitet ili pripadnost nekom narodu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Maggie19 wrote:Nacija i znaci politicki narod. Knjige u ruke.
Ah, za neke je i Franki Simatovic Hrvat.
Ne dajem vise instrukcije besplatno.
Šešelj...
darth_vader-
2014-04-17
MA samo pravi ideoloski opredijeljeni USTASA je pravi Hrvat ... jasna stvar.jastreb wrote:Čuj,neću ye sad zajebavat oko gluposti. Budimo ozbiljni. Tako mogu ja reći da su Barešići Bušić ustaše,i da ih ne priznajem kao Hrvate.jasambrend wrote:Niti jedan od navedenih nije Hrvat.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jel to ti ustaškim imbecilima pokušavaš nešto kao objasnit.jastreb wrote:Jugoslavenstvo je jedan od vidova hrvatstva.jasambrend wrote:Jugoslaveni nisu Hrvati, dva dijametralno suprotna viđenja nacionalnog indetiteta...jedno obavezno isključuje drugo...Jugoslaveni su gore zlo od svih drugih naših prirodnih neprijatelja...nešto kao zombiji...
I Jugoslavenstvo i ideja o samostalnoj Hrvatskoj javljaju se kod Hrvata u isto vrijeme,s time da je i vrapcu na žici poznato da se samostalnost nije mogla dobiti preko noći,nego tek nakon perioda provedenog u jugoslavenskoj državi.
E sad što je za Hrvatsku bolje,o tome će se govoriti,nagađati,pisati,polemizirati stotinama godina.
Pa prije ćeš magarcu objasnit nego ustašama.
Jer ustaše su najgluplja i najdebilnija sorta dvonožaca koja gmiže po zemlji.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo, zadivio si argumentima. Tebi skakucu ustase uokolo umjesto klokana.
Smanji paranoju i gorcinu.
Kako bilo, imala sam najbolje namjere s temom, ali dosla je do kraja.
Misljenja se ne uvazavaju, a vrijedjanja previse.
Smanji paranoju i gorcinu.
Kako bilo, imala sam najbolje namjere s temom, ali dosla je do kraja.
Misljenja se ne uvazavaju, a vrijedjanja previse.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska kao afrička prćija: Direktor u HEP-u tražio da zaposle rođaka iako je po zakonu branitelj imao prednost
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» Crna Gora kopa kanal na granici sa Srbijom širine oko tri metra i dubine metar i po /VIDEO/
» Napunjen pištolj dug 14 cm sakrila u vaginu
» Arkan stavio Marticu pištolj u usta
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» Crna Gora kopa kanal na granici sa Srbijom širine oko tri metra i dubine metar i po /VIDEO/
» Napunjen pištolj dug 14 cm sakrila u vaginu
» Arkan stavio Marticu pištolj u usta
Page 5 of 5