Marš za nezavisnost Škotske
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Marš za nezavisnost Škotske
da, samo dan danas placemo za njima.;-))jastreb wrote:Pa i mi smo se oslobodili od Austrougara.Maggie19 wrote:Istina.crvenkasti wrote:Ako pripizdine poput Hrvatske i Kosova mogu biti nezavisne, zašto to ne bi mogla biti i jedna Škotska?
I ako su se Srbi oslobodili od Turaka, mogli bi Skoti od Engleza.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Uobičajeno kmečanje za nečim prošlim. Plače se i dan-danas za SFRJ,a neki su plakali i za Kraljevinom.Maggie19 wrote:da, samo dan danas placemo za njima.;-))jastreb wrote:Pa i mi smo se oslobodili od Austrougara.Maggie19 wrote:Istina.crvenkasti wrote:Ako pripizdine poput Hrvatske i Kosova mogu biti nezavisne, zašto to ne bi mogla biti i jedna Škotska?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je plač djeteta za onim što zna da je ispravno...Ne biti odvojen, ne biti podijeljen, već ujedinjen...Ljudi moraju doživjeti totalni krah, kako bi na koljenima zazivali jednu državu, jedan poredak za sve...jastreb wrote:Uobičajeno kmečanje za nečim prošlim. Plače se i dan-danas za SFRJ,a neki su plakali i za Kraljevinom.Maggie19 wrote:da, samo dan danas placemo za njima.;-))jastreb wrote:Pa i mi smo se oslobodili od Austrougara.Maggie19 wrote:Istina.crvenkasti wrote:Ako pripizdine poput Hrvatske i Kosova mogu biti nezavisne, zašto to ne bi mogla biti i jedna Škotska?
red wolf-
2016-02-10
Škoti i Englezi su ista govna. Nema tu prevelike razlike. Izbacit iz EU i udrit carine i tko njih jebe i jedne i druge. Nek se oni dogovaraju između sebe ššta god oče. Potpuno mi je svejedno oče li izać iz unije s Engleskom ili ostat u njoj. Najbitniji je sukob u sjevernoj Irskoj i progon protestanata natrag na njihov otok.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim da nas ipak malo vise na forumu zali za AU u odnosu za zal za bivsom drzavom.jastreb wrote:Uobičajeno kmečanje za nečim prošlim. Plače se i dan-danas za SFRJ,a neki su plakali i za Kraljevinom.Maggie19 wrote:da, samo dan danas placemo za njima.;-))jastreb wrote:Pa i mi smo se oslobodili od Austrougara.Maggie19 wrote:Istina.crvenkasti wrote:Ako pripizdine poput Hrvatske i Kosova mogu biti nezavisne, zašto to ne bi mogla biti i jedna Škotska?
Pa to je i normalno budući se svi vi sjećate kako je bilo u AU.Maggie19 wrote:Mislim da nas ipak malo vise na forumu zali za AU u odnosu za zal za bivsom drzavom.jastreb wrote:Uobičajeno kmečanje za nečim prošlim. Plače se i dan-danas za SFRJ,a neki su plakali i za Kraljevinom.Maggie19 wrote:da, samo dan danas placemo za njima.;-))jastreb wrote:Pa i mi smo se oslobodili od Austrougara.Maggie19 wrote:
Istina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za Ugarskom nitko ne plače a o Austriji kako tako , to već i može proć.Maggie19 wrote:Mislim da nas ipak malo vise na forumu zali za AU u odnosu za zal za bivsom drzavom.jastreb wrote:Uobičajeno kmečanje za nečim prošlim. Plače se i dan-danas za SFRJ,a neki su plakali i za Kraljevinom.Maggie19 wrote:da, samo dan danas placemo za njima.;-))jastreb wrote:Pa i mi smo se oslobodili od Austrougara.Maggie19 wrote:
Istina.
Last edited by RayMabus on 5/10/2019, 22:09; edited 1 time in total
2014-04-11
Nismo svi kao ti da znamo sve sto se dogadjalo.na prostorima bivse Juge od zacetaka Kraljevine do kraja zadnjeg rata.jastreb wrote:Pa to je i normalno budući se svi vi sjećate kako je bilo u AU.Maggie19 wrote:Mislim da nas ipak malo vise na forumu zali za AU u odnosu za zal za bivsom drzavom.jastreb wrote:Uobičajeno kmečanje za nečim prošlim. Plače se i dan-danas za SFRJ,a neki su plakali i za Kraljevinom.Maggie19 wrote:da, samo dan danas placemo za njima.;-))jastreb wrote:Pa i mi smo se oslobodili od Austrougara.Maggie19 wrote:
Istina.
Sto je tko govorio, pjevao, rekao, sto je mislio ;-D
Inace, za odluku oke te "dileme", dovoljno da smo zivjeli u Jugi ;-@
Ja plačem za Fructalovim sokom od marelicajastreb wrote:Uobičajeno kmečanje za nečim prošlim. Plače se i dan-danas za SFRJ,a neki su plakali i za Kraljevinom.Maggie19 wrote:da, samo dan danas placemo za njima.;-))jastreb wrote:Pa i mi smo se oslobodili od Austrougara.Maggie19 wrote:Istina.crvenkasti wrote:Ako pripizdine poput Hrvatske i Kosova mogu biti nezavisne, zašto to ne bi mogla biti i jedna Škotska?
Mogli su, ali nisu, a evo i zašto:Maggie19 wrote:Istina.crvenkasti wrote:Ako pripizdine poput Hrvatske i Kosova mogu biti nezavisne, zašto to ne bi mogla biti i jedna Škotska?
Škotska je glasala po pitanju nezavisnosti 18. rujna 2014. Za nezavisnost je glasalo 44.7%, a protiv nezavisnosti 55.3%, s tim da Škotska ostaje u Ujedinjenom Kraljevstvu...
Dakle su se pomokrili na grobove svojih predaka...
Te zaslužuju sve najgore, kao i hrvati...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
RayMabus wrote:Škoti i Englezi su ista govna. Nema tu prevelike razlike. Izbacit iz EU i udrit carine i tko njih jebe i jedne i druge. Nek se oni dogovaraju između sebe ššta god oče. Potpuno mi je svejedno oče li izać iz unije s Engleskom ili ostat u njoj. Najbitniji je sukob u sjevernoj Irskoj i progon protestanata natrag na njihov otok.
Oni su ratovali ranije a onoj Kraljici Skotske Mary Stewart su odsekli glavu.
Bila je rodjaka Engleske Kraljice, koja je skrivala 20 godina, ali je na kraju prepustila da joj odseku glavu.
Nisu tu čista posla a nakon toga sa dešavanjima, nisam upoznat.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ban rekao je kuraccrvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Istina.crvenkasti wrote:Ako pripizdine poput Hrvatske i Kosova mogu biti nezavisne, zašto to ne bi mogla biti i jedna Škotska?
Paralela ti je za kurac.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Učiteljice, Marko je reka ružnu rič
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Katolička kraljica Škotske. Englezi ih jednostavno nadjačali i okružili i onda protestantizam i od tada su oni isti kurac šta i Englezi samo eto kao oni su Škoti a oni odavno nisu samostalna država nego protektorat.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Škoti i Englezi su ista govna. Nema tu prevelike razlike. Izbacit iz EU i udrit carine i tko njih jebe i jedne i druge. Nek se oni dogovaraju između sebe ššta god oče. Potpuno mi je svejedno oče li izać iz unije s Engleskom ili ostat u njoj. Najbitniji je sukob u sjevernoj Irskoj i progon protestanata natrag na njihov otok.
Oni su ratovali ranije a onoj Kraljici Skotske Mary Stewart su odsekli glavu.
Bila je rodjaka Engleske Kraljice, koja je skrivala 20 godina, ali je na kraju prepustila da joj odseku glavu.
Nisu tu čista posla a nakon toga sa dešavanjima, nisam upoznat.
2014-04-11
Nije lose ;-@Oh_Femder wrote:Ja plačem za Fructalovim sokom od marelicajastreb wrote:Uobičajeno kmečanje za nečim prošlim. Plače se i dan-danas za SFRJ,a neki su plakali i za Kraljevinom.Maggie19 wrote:da, samo dan danas placemo za njima.;-))jastreb wrote:Pa i mi smo se oslobodili od Austrougara.Maggie19 wrote:Istina.crvenkasti wrote:Ako pripizdine poput Hrvatske i Kosova mogu biti nezavisne, zašto to ne bi mogla biti i jedna Škotska?
Ma ko vjeruje tim tijesnim rezultatima referenduma.T. wrote:Mogli su, ali nisu, a evo i zašto:Maggie19 wrote:Istina.crvenkasti wrote:Ako pripizdine poput Hrvatske i Kosova mogu biti nezavisne, zašto to ne bi mogla biti i jedna Škotska?
Škotska je glasala po pitanju nezavisnosti 18. rujna 2014. Za nezavisnost je glasalo 44.7%, a protiv nezavisnosti 55.3%, s tim da Škotska ostaje u Ujedinjenom Kraljevstvu...
Dakle su se pomokrili na grobove svojih predaka...
Te zaslužuju sve najgore, kao i hrvati...
Plus, kretanja stanovnistva su ucinila svoje.
,-DAlfaOmega wrote:Učiteljice, Marko je reka ružnu rič
škoti su pičke i nisu državotvorna nacija...lodonistan će to nagaziti i rasuti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:škoti su pičke i nisu državotvorna nacija...lodonistan će to nagaziti i rasuti
Pa da.
Da ja obučem onu njihovu kratku suknjicu, vidjelo bi mi se pola pimpeka.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» UDARAC ZA BRITANIJU Premijerka Škotske najavila: Idemo na referendum, hoćemo nezavisnost!
» EU: Imamo razumijevanje za neovisnost Škotske
» Johnson odbio novi referendum o nezavisnosti Škotske
» Britanski konzervativci pripremaju plan sprječavanja neovisne Škotske
» Katalonija proglasila nezavisnost
» EU: Imamo razumijevanje za neovisnost Škotske
» Johnson odbio novi referendum o nezavisnosti Škotske
» Britanski konzervativci pripremaju plan sprječavanja neovisne Škotske
» Katalonija proglasila nezavisnost
Page 2 of 3