VIJESTI.BA: “ZOVI SAMO ZOVI” JE USTAŠKA PJESMA
Page 1 of 1
VIJESTI.BA: “ZOVI SAMO ZOVI” JE USTAŠKA PJESMA
https://poskok.info/za-vijesti-ba-zovi-samo-zovi-je-ustaska-pjesma-premlacivanja-fasisticka-orgijanja-ubistvo-puljica-sve-to-stanuje-u-sirokom/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: VIJESTI.BA: “ZOVI SAMO ZOVI” JE USTAŠKA PJESMA
Grebo je rahmetli?
Nijesam znao...
Gledao sam ga u par emisija, taj se rijetko trijeznio...
Nijesam znao...
Gledao sam ga u par emisija, taj se rijetko trijeznio...
Koliko se sjećam, više je puta popio batine radi baljezganja u pijanom stanju...
A vi izaberite Škoru pa da sa njima stvara savezništvo.
Jedno smo savezništvo već krvavo platili, ali malo je jedno, treba još.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
škoro je za herceg bosnu nekoliko puta je to rekaoRingo10 wrote:A vi izaberite Škoru pa da sa njima stvara savezništvo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne vjerujem tim pravaškim budalama ništa.vuksadinare wrote:škoro je za herceg bosnu nekoliko puta je to rekaoRingo10 wrote:A vi izaberite Škoru pa da sa njima stvara savezništvo.
2015-09-24
škoro nije pravaš po politickoj vokaciji...Ringo10 wrote:Ne vjerujem tim pravaškim budalama ništa.vuksadinare wrote:škoro je za herceg bosnu nekoliko puta je to rekaoRingo10 wrote:A vi izaberite Škoru pa da sa njima stvara savezništvo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zovi samo zovi je (i) srpska pjesma.Hektorović wrote:https://poskok.info/za-vijesti-ba-zovi-samo-zovi-je-ustaska-pjesma-premlacivanja-fasisticka-orgijanja-ubistvo-puljica-sve-to-stanuje-u-sirokom/
Sada,tko ju je od koga preuzeo,nije mi znano.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Zovi samo zovi je (i) srpska pjesma.Hektorović wrote:https://poskok.info/za-vijesti-ba-zovi-samo-zovi-je-ustaska-pjesma-premlacivanja-fasisticka-orgijanja-ubistvo-puljica-sve-to-stanuje-u-sirokom/
Ta je pjesma nastala je tokom I svj. rata.
I tada se Hrvatska isto borila. Za nekoga, nešto ...
Možda su ju Hrvati tada spjevali?
crvenkasti-
2014-04-17
Ima i ona ustaška pjesma "Istrčale zagrebačke frajle....boj se bije bije ,ustaški se barjak vije za slobodu i za dom.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Zovi samo zovi je (i) srpska pjesma.Hektorović wrote:https://poskok.info/za-vijesti-ba-zovi-samo-zovi-je-ustaska-pjesma-premlacivanja-fasisticka-orgijanja-ubistvo-puljica-sve-to-stanuje-u-sirokom/
Ta je pjesma nastala je tokom I svj. rata.
I tada se Hrvatska isto borila. Za nekoga, nešto ...
Možda su ju Hrvati tada spjevali?
Dočim je četnjaci pjevaju "Istrčale beogradske dame...boj se bije bije,zastava se vije,za slobodu Srbije.
Tko je od koga to kopirao??? Kao znanstvenik došao sam do podataka da su tu pjesmu pjesmu pjevali Jugoslaveni u AU vojsci "Marširala,marširala Pedeset i treća" (misli se na neku 53.vražju diviziju u kojoj je prevladavao slavenski element)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O jebo te ...
Hrvati i Srbi su fakat lakrdijaši
Hrvati i Srbi su fakat lakrdijaši
2015-09-24
Je li ovajastreb wrote:crvenkasti wrote:jastreb wrote:Hektorović wrote:Ima i ona ustaška pjesma "Istrčale zagrebačke frajle....boj se bije bije ,ustaški se barjak vije za slobodu i za dom.
Dočim je četnjaci pjevaju "Istrčale beogradske dame...boj se bije bije,zastava se vije,za slobodu Srbije.
Tko je od koga to kopirao??? Kao znanstvenik došao sam do podataka da su tu pjesmu pjesmu pjevali Jugoslaveni u AU vojsci "Marširala,marširala Pedeset i treća" (misli se na neku 53.vražju diviziju u kojoj je prevladavao slavenski element)
https://www.youtube.com/watch?v=8vnycZSRalA
2015-09-24
Which witch watches a Swatch watch?
Similar topics
» Ne zovi one koji te ne zovu, i ne čekaj one...
» "JOCKER ZOVI" ni riječi o Erdoganu
» Ovo je pjesma o ološu i šljamu s dna društvene kace kojeg na okupu drže samo novci i zajednički interesi
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Samo 4% ispitanih uspjelo je razlikovati lažne vijesti od pravih, možete li vi?
» "JOCKER ZOVI" ni riječi o Erdoganu
» Ovo je pjesma o ološu i šljamu s dna društvene kace kojeg na okupu drže samo novci i zajednički interesi
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Samo 4% ispitanih uspjelo je razlikovati lažne vijesti od pravih, možete li vi?
Page 1 of 1