ALBANCI IZREŠETALI BRAĆU IZ SRBIJE u Nemackoj
Page 1 of 1
ALBANCI IZREŠETALI BRAĆU IZ SRBIJE u Nemackoj
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3333209/albanci-izresetali-bracu-iz-srbije-po-mafijaskom-receptu-postavili-dve-sacekuse-u-mirnom-nemackom-gradicu-mestani-ne-veruju-sta-ih-snaslo-i-sta-su-videli-svojim-ocima
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: ALBANCI IZREŠETALI BRAĆU IZ SRBIJE u Nemackoj
Ono..Aljbanci su u pravilu mirni i pitomi vamo u svabiji..stvarno ih moras nagaziti da bi ovako reagirali..Srbi su pak kauboji i previse se kurche,tako da...vjerovatno su popili ono sto su zakuhali..
Guest- Guest
Nema Srba u celoj prici...
2014-08-25
Uuuuuuuh,pao mi je kamen sa srca.
Kad sam vidio dio naslova "Albanci izrešetali braću..." pomislio sam da su napali naše Hrvate u dijaspori.
Kad sam vidio dio naslova "Albanci izrešetali braću..." pomislio sam da su napali naše Hrvate u dijaspori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
.."F. L. (39), državljanin Srbije, ubijen je, dok je njegov brat (46) teško ranjen u nemačkom gradu Abensbergu u Bavarskoj! Dvojica Srba stradala su u odvojenim pucnjavama, koje su se dogodile u razmaku od pola sata."...ima ima..Serbinho-3 wrote:Nema Srba u celoj prici...
Guest- Guest
Oh, to mi moraju biti poslovni partneri od svojte
£otk@-
2019-02-12
F... Koje bi to srpsko ime imalo počinjati sa "F"???pismejker wrote:.."F. L. (39), državljanin Srbije, ubijen je, dok je njegov brat (46) teško ranjen u nemačkom gradu Abensbergu u Bavarskoj! Dvojica Srba stradala su u odvojenim pucnjavama, koje su se dogodile u razmaku od pola sata."...ima ima..Serbinho-3 wrote:Nema Srba u celoj prici...
Pada mi na pamet jedino Filip. Dočim ovije drugije ima na bacanje: Faruk,Fuad,Fadil,Fazil, Fikret,Fehim, Fahrudin, Ferid, Fazlija...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pismejker wrote:.."F. L. (39), državljanin Srbije, ubijen je, dok je njegov brat (46) teško ranjen u nemačkom gradu Abensbergu u Bavarskoj! Dvojica Srba stradala su u odvojenim pucnjavama, koje su se dogodile u razmaku od pola sata."...ima ima..Serbinho-3 wrote:Nema Srba u celoj prici...
Srbi na osnovu pasoša.
2014-08-25
Similar topics
» Talijani izrešetali šest crnaca zbog woodo ubojstva tinejđerke u Italiji
» Objavljujemo cijeli Milanovićev intervju u New Yorku, evo kako su ga studenti 'izrešetali' pitanjima (VIDEO)
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Torcida komentirala napad na Srbe na Braču
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Objavljujemo cijeli Milanovićev intervju u New Yorku, evo kako su ga studenti 'izrešetali' pitanjima (VIDEO)
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Torcida komentirala napad na Srbe na Braču
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
Page 1 of 1