Oni su nama pokvarili Bajram ‘93, pa sam namjenski izabrao Badnju večer i Anđeliće
Page 1 of 1
Oni su nama pokvarili Bajram ‘93, pa sam namjenski izabrao Badnju večer i Anđeliće
Kako su krim-inspektori okončali potragu za ubojicom u selima iznad Konjica? Zašto je presuđena do tada najdulja kazna? Kome je nuđena „krvarina“? Kako je robijati 35 godina?
Jesu li počinitelja ubojstava, Muamera Topalovića, zatvorke rešetke i samica promijenili? Širi li ideje selefijskog reda u zatvoru?
Ubio je troje. Majka i sin su preživjeli su upad ubojice. Bilo je to uoči Božića. Svjedoče o tome u novoj epizodi serijala Krvni delikti Federalne TV.
- Tijekom 90-te godine, kada je došlo do sukoba između Srba i Muslimana, dogodio se na zadnji dan Ramazana, pa sam ja njima namjenski izabrao Božić, naveo je Topalović opisivajući motive zločina u kući Anđelić.
U serijalu Federalne televizije otkrijte odgovore na pitanja:
Kako su krim-inspektori okončali potragu za ubojicom u selima iznad Konjica? Zašto je presuđena do tada najdulja kazna? Kome je nuđena „krvarina“? Kako je robijati 35 godina? Jesu li počinitelja ubojstava, Muamera Topalovića, zatvorke rešetke i samica promijenili? Širi li ideje selefijskog reda u zatvoru?
Jesu li počinitelja ubojstava, Muamera Topalovića, zatvorke rešetke i samica promijenili? Širi li ideje selefijskog reda u zatvoru?
Ubio je troje. Majka i sin su preživjeli su upad ubojice. Bilo je to uoči Božića. Svjedoče o tome u novoj epizodi serijala Krvni delikti Federalne TV.
- Tijekom 90-te godine, kada je došlo do sukoba između Srba i Muslimana, dogodio se na zadnji dan Ramazana, pa sam ja njima namjenski izabrao Božić, naveo je Topalović opisivajući motive zločina u kući Anđelić.
U serijalu Federalne televizije otkrijte odgovore na pitanja:
Kako su krim-inspektori okončali potragu za ubojicom u selima iznad Konjica? Zašto je presuđena do tada najdulja kazna? Kome je nuđena „krvarina“? Kako je robijati 35 godina? Jesu li počinitelja ubojstava, Muamera Topalovića, zatvorke rešetke i samica promijenili? Širi li ideje selefijskog reda u zatvoru?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
2018-04-10
Re: Oni su nama pokvarili Bajram ‘93, pa sam namjenski izabrao Badnju večer i Anđeliće
Hrvati se moraju okrenuti Sarajevu i priznati BiH kao svopju domovinu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Oni su nama pokvarili Bajram ‘93, pa sam namjenski izabrao Badnju večer i Anđeliće
Hektorović wrote:Ubio je troje. Majka i sin su preživjeli su upad ubojice. Bilo je to uoči Božića. Svjedoče o tome u novoj epizodi serijala Krvni delikti Federalne TV.
Pa zar ne zna da smo u saveznici protiv Srba?
2018-04-10
ako su im srbi pokvarili bajram zasto je ubio hrvate....ako ovaj upce zna tko je tko osim tko je musliman...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Link
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/289514/01102019
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/289514/01102019
2018-04-10
Similar topics
» JANDROKOVIĆ PORUČIO: ‘Bajram šerif mubarek olsun! Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen!’
» Bajram Šerif Mubarak Olsun
» Mustafa Cerić: Nije Bajram, nego Hižaslav
» I migranti u Bihaću (na svoj način) proslavljaju "kurban bajram"
» Subota večer
» Bajram Šerif Mubarak Olsun
» Mustafa Cerić: Nije Bajram, nego Hižaslav
» I migranti u Bihaću (na svoj način) proslavljaju "kurban bajram"
» Subota večer
Page 1 of 1