Finskoj prijeti demografski kolaps
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Finskoj prijeti demografski kolaps
moreš dojti spati ko mene na kauč kad počneepikur37 wrote:aben wrote:ok, ali to imo svoju cijenu;epikur37 wrote:aben wrote:late bloomer, un će provesti godine iskonja unda kad je elastičniji;epikur37 wrote:
Pa dobro sam procijenio...
Već kasniš ali stigneš. Ili ćeš postati čovjek ili ostati vucibatina.
s 50 će dobiti prvo dite i biti do kraja života član zajednice kakovoga ti zamišljoš da tribo biti
hvala lijepo ali aj bih s 50 radije unuke vodao ali ovako sam malo dockan pa ću pričekati vjerojatno 60
tik, tak, reko bi ti sokrat
Sve ok, ja plaćam.
dotad, evo ti himna (a i da malo dignemo razinu glazbenog ukusa, ovo ča nan mlodi nudu je ispod svake razine)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Kad me ovakva ženska klepne po glavi, onda ću se oženit...možda
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
aben wrote:moreš dojti spati ko mene na kauč kad počneepikur37 wrote:aben wrote:ok, ali to imo svoju cijenu;epikur37 wrote:aben wrote:
late bloomer, un će provesti godine iskonja unda kad je elastičniji;
s 50 će dobiti prvo dite i biti do kraja života član zajednice kakovoga ti zamišljoš da tribo biti
hvala lijepo ali aj bih s 50 radije unuke vodao ali ovako sam malo dockan pa ću pričekati vjerojatno 60
Sve ok, ja plaćam.
dotad, evo ti himna (a i da malo dignemo razinu glazbenog ukusa, ovo ča nan mlodi nudu je ispod svake razine)
heh dobar izbor, eto mi na sve ali kad me ćapi....sredovječna kriza...
Mislimd da sam negdje u Paul Austera ili koga već pročitao o sredovječnoj krizi parafraziram:
Izašao je ispred kuće, pas je lajao.
U trenutku je shvatio da to sve skupa nikad nije želio.
Digao se i otišao
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
melki s 37 ti si već u problemu oko toga...ne razumijem tu inertnost
2015-08-06
meni to zvuči ko porazepikur37 wrote:aben wrote:moreš dojti spati ko mene na kauč kad počneepikur37 wrote:aben wrote:ok, ali to imo svoju cijenu;epikur37 wrote:
Sve ok, ja plaćam.
Mislimd da sam negdje u Paul Austera ili koga već pročitao o sredovječnoj krizi parafraziram:
Digao se i otišao
2014-04-16
jo sun vakovu oženi,melkior wrote:Kad me ovakva ženska klepne po glavi, onda ću se oženit...možda
to ti je isti kurac ko i obična, samo ne zno kuvati
2014-04-16
aben wrote:meni to zvuči ko porazepikur37 wrote:aben wrote:moreš dojti spati ko mene na kauč kad počneepikur37 wrote:aben wrote:
ok, ali to imo svoju cijenu;
Sve ok, ja plaćam.
Digao se i otišao
šta god, ali nekako oslikava tu nesigurnost i teret srednjih godina.
2015-08-06
Ili ovakva:melkior wrote:Kad me ovakva ženska klepne po glavi, onda ću se oženit...možda
Žena nije samo tijelo, već stanje duha i uma.
2015-08-09
Msm ja točno znam dan i sat i sjećam ga se dobro kada sam prešao iz ove melkijeve faze u ovu sada. Koja traje evo već 10 godina.
2015-08-06
epikur37 wrote:Msm ja točno znam dan i sat i sjećam ga se dobro kada sam prešao iz ove melkijeve faze u ovu sada. Koja traje evo već 10 godina.
biće neki lsd trip gone wrong?
2014-04-16
A dobro, da biram ženu zbog kuvanja, odavno bih se oženioaben wrote:jo sun vakovu oženi,melkior wrote:Kad me ovakva ženska klepne po glavi, onda ću se oženit...možda
Što je žena? To je suptilnost za koju muškarac nije sposoban. Dakle žena, ne kramp.
2015-08-09
Kratko
Rakurs: zadimljeni studio apartman u Sinjoretovu, dolje za stolom 32-godišnjak. Pozivi da se ide u grad...nova žurka i nešto.
Ne-ne-da mi se...trulež.
Samo sam rekao u sebi gotovo je.
i to je bilo to.
Rakurs: zadimljeni studio apartman u Sinjoretovu, dolje za stolom 32-godišnjak. Pozivi da se ide u grad...nova žurka i nešto.
Ne-ne-da mi se...trulež.
i to je bilo to.
2015-08-06
aben wrote:epikur37 wrote:Msm ja točno znam dan i sat i sjećam ga se dobro kada sam prešao iz ove melkijeve faze u ovu sada. Koja traje evo već 10 godina.
ne, ja relativno intenzivno i otvoreno doživljavam stvari, točno znam kada napravim nekakv skok
2015-08-06
melkior wrote:A dobro, da biram ženu zbog kuvanja, odavno bih se oženioaben wrote:jo sun vakovu oženi,melkior wrote:Kad me ovakva ženska klepne po glavi, onda ću se oženit...možda
Što je žena? To je suptilnost za koju muškarac nije sposoban. Dakle žena, ne kramp.
kuvanje je veliki de jednadžbe; jo nis puno stariji otebe, ali sun puno pametniji, pa ti velin- podcijeni trpezu, podcijeni si život.
a, ovo ča ti išćeš, to ti je svaka
2014-04-16
Jednosatvno sam potrošio taj život.
2015-08-06
Do vraga, Epikur polazi od pogrešne pretpostavke da je žena ta koja određuje muškarca onim što jest i što bi trebao činiti ili biti.aben wrote:epikur37 wrote:Msm ja točno znam dan i sat i sjećam ga se dobro kada sam prešao iz ove melkijeve faze u ovu sada. Koja traje evo već 10 godina.
Nisam ja infantilan nego on, jer misli da se muškarac ne može ni posrati bez ženske asistencije.
Ne određuju te drugi ljudi, već vlastiti postupci.
2015-08-09
sinjoretovo somo po sebi more potaknuti depresiju u okorjelon veseljaku, ali, ne želin ti uzimati od vlastitog uspjeha.epikur37 wrote:Kratko
Ne-ne-da mi se...trulež.
i to je bilo to.
jo sun ot tren imo ranije, puno ranije, s 18 godin su reko fuck it.... al inercija me je nosila još 10 godin dok ni okopnila:)
Last edited by aben on 3/10/2019, 01:05; edited 1 time in total
2014-04-16
melkior wrote:Do vraga, Epikur polazi od pogrešne pretpostavke da je žena ta koja određuje muškarca onim što jest i što bi trebao činiti ili biti.aben wrote:epikur37 wrote:Msm ja točno znam dan i sat i sjećam ga se dobro kada sam prešao iz ove melkijeve faze u ovu sada. Koja traje evo već 10 godina.
Nisam ja infantilan nego on, jer misli da se muškarac ne može ni posrati bez ženske asistencije.
Ne određuju te drugi ljudi, već vlastiti postupci.
Dokle god ti vidiš antinomiju između sebe i žene, znači da nisi zreo čovjek. Tu nema odgovornosti ni obitelji ni potomstva.
2015-08-06
Društvo koje je uvelo emanicipaciju a želi da njihovo stanovništvo ima djecu da ne moraju useljavat mora podignit porodiljne naknade ....npr financirat tu djecu do njihove punoljetnosti ili završetka studija.
Finci bez velikog upumpavanja love u pronatalitetnu politiku neće podignit broj djece rođenih u vlastitoj državi.
Finci bez velikog upumpavanja love u pronatalitetnu politiku neće podignit broj djece rođenih u vlastitoj državi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako je naučila kuvat, nije naučila zbog mene, nego zbog sebe. U tome je bitna razlika; ne radi se o tome da ona nešto čini za tebe jer se to očekuje od nje, već zato jer to sama želi. Ne radi se o kulinarskoj vještini, već o ukupnoj kvaliteti osobe s kojom moraš (mislim ne moraš) provest život. Ja sam jebeni romantik.aben wrote:melkior wrote:A dobro, da biram ženu zbog kuvanja, odavno bih se oženioaben wrote:jo sun vakovu oženi,melkior wrote:Kad me ovakva ženska klepne po glavi, onda ću se oženit...možda
kuvanje je veliki de jednadžbe; jo nis puno stariji otebe, ali sun puno pametniji, pa ti velin- podcijeni trpezu, podcijeni si život.
a, ovo ča ti išćeš, to ti je svaka
2015-08-09
aben wrote:sinjoretovo somo po sebi more potaknuti depresiju u okorjelon veseljaku, ali, ne želin ti uzimati od vlastitog uspjeha.epikur37 wrote:Kratko
Ne-ne-da mi se...trulež.
i to je bilo to.
jo sun ot tren imo ranije, puno ranije, s 18 godin su reko fuck it.... al inercija me je nosila još 10 godin dok ni okopnila:)
njah, sentiment nije vezan za sinjoretovo...tamo sam počeo svoju maratonsku karijeru preko dračevca i kamenoloma...
Meni je istog trena bilo dosta, nekih 10 godina sam od završetka fakulteta 22 do tih 32...posve razuzdano živio i već mi se počelo gaditi na to sve i neurednost...da mi netko plaća ja takav život više ne bih...birtije....kasni sati...ženturače..ma ne
2015-08-06
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Demografski kolaps
» Ubrzani demografski kolaps
» Demografski kolaps Hrvatske
» Splitu prijeti najcrnji demografski scenarij
» Prijeti li kolaps srednje klase?
» Ubrzani demografski kolaps
» Demografski kolaps Hrvatske
» Splitu prijeti najcrnji demografski scenarij