Kako postati milijunas
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kako postati milijunas
eh, kad bi tako bilo...epikur37 wrote:Samo treba raditi, što više i jednako tako razmišljati.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
treba pocet od mladosti I ne propustat prilike
2014-04-19
Maggie19 wrote:Nagomilavanje sigurno ne bi, ali neke stvari koje bih si omogucila novcem mozda i bi.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Bas sve?crvenkasti wrote:Novac je sranje.
Sve što se može kupiti, to ništa ni ne vrijedi.
A ti misliš da bi te nagomilavanje stvari koje posjeduješ učinilo sretnom?
Kao putovanje oko svijeta, npr.
E da, svi sanjaju putovanja. Putovanja, ne samo da nisu dragocjena, nego su muka i maltretiranje.
To će ti reći svi oni koji puno putuju.
Kada vidiš jedan grad vidio si ih sve. Kuće i ulice.
A more, kamenje, trava, sve je to svuda isto.
crvenkasti-
2014-04-17
I treba ti lova bit ono primarno sto te motivira, ispred svega drugogprckov wrote:treba pocet od mladosti I ne propustat prilike
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Maggie19 wrote:Crveni, kad si se tim intimno druzio s veberom? ;-D
Pa stavio je sliku svog pimpeka na forum. Šta glumiš, znam da ju čuvaš.
crvenkasti-
2014-04-17
I ne smije se dozvolit sori da ti zaludi mozak pa samo o njoj mislisprckov wrote:I treba ti lova bit ono primarno sto te motivira, ispred svega drugogprckov wrote:treba pocet od mladosti I ne propustat prilike
2014-04-19
Naglasak na nepropustanje prilika.prckov wrote:treba pocet od mladosti I ne propustat prilike
Kako ti znas da je njegova slika.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Crveni, kad si se tim intimno druzio s veberom? ;-D
Pa stavio je sliku svog pimpeka na forum. Šta glumiš, znam da ju čuvaš.
;-P
Ne, ja cuvam tvoje slike koje si mi slao ;-@
jebiga ja propustioMaggie19 wrote:Naglasak na nepropustanje prilika.prckov wrote:treba pocet od mladosti I ne propustat prilike
lova mi bila nevazna
2014-04-19
Tako govore ljudi koji ne vole putovat.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Nagomilavanje sigurno ne bi, ali neke stvari koje bih si omogucila novcem mozda i bi.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Bas sve?crvenkasti wrote:Novac je sranje.
Sve što se može kupiti, to ništa ni ne vrijedi.
A ti misliš da bi te nagomilavanje stvari koje posjeduješ učinilo sretnom?
Kao putovanje oko svijeta, npr.
E da, svi sanjaju putovanja. Putovanja, ne samo da nisu dragocjena, nego su muka i maltretiranje.
To će ti reći svi oni koji puno putuju.
Kada vidiš jedan grad vidio si ih sve. Kuće i ulice.
A more, kamenje, trava, sve je to svuda isto.
E, kaže onih 30 u međuvremenu se malo stisnite...Maggie19 wrote:Sto ce ti s 50 ako nisi zivio s 20..8-^T. wrote:Otkrio toplu vodu...
Počmite štedit s 20 i imat ćete love s 50...
S 50 je čovjek polumrtav, ne smije pit, pušit, jest šta voli, čuna se slabo diže, bole te noge, kosti, koji će ti kiki lova tada, za doktora?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
U potpunosti te razumijem.;-)prckov wrote:jebiga ja propustioMaggie19 wrote:Naglasak na nepropustanje prilika.prckov wrote:treba pocet od mladosti I ne propustat prilike
lova mi bila nevazna
A, bas..T. wrote:E, kaže onih 30 u međuvremenu se malo stisnite...Maggie19 wrote:Sto ce ti s 50 ako nisi zivio s 20..8-^T. wrote:Otkrio toplu vodu...
S 50 je čovjek polumrtav, ne smije pit, pušit, jest šta voli, čuna se slabo diže, bole te noge, kosti, koji će ti kiki lova tada, za doktora?
treba zeniT. wrote:E, kaže onih 30 u međuvremenu se malo stisnite...Maggie19 wrote:Sto ce ti s 50 ako nisi zivio s 20..8-^T. wrote:Otkrio toplu vodu...
2014-04-19
kad bi jos znala kolka je lova bila u pitanjuMaggie19 wrote:U potpunosti te razumijem.;-)prckov wrote:jebiga ja propustioMaggie19 wrote:Naglasak na nepropustanje prilika.prckov wrote:treba pocet od mladosti I ne propustat prilike
lova mi bila nevazna
nije to bila obicna prilika
2014-04-19
Nemoj mi onda ni govorit.prckov wrote:kad bi jos znala kolka je lova bila u pitanjuMaggie19 wrote:U potpunosti te razumijem.;-)prckov wrote:jebiga ja propustioMaggie19 wrote:Naglasak na nepropustanje prilika.prckov wrote:treba pocet od mladosti I ne propustat prilike
lova mi bila nevazna
nije to bila obicna prilika
?;-D
prckov wrote:I ne smije se dozvolit sori da ti zaludi mozak pa samo o njoj mislisprckov wrote:I treba ti lova bit ono primarno sto te motivira, ispred svega drugogprckov wrote:treba pocet od mladosti I ne propustat prilike
E
Daj se otresi
Što će ti pare ako si prezaposlen da ih trošiš? Koliko je u bogatstvu uživao Steve Jobs? Ne puno.Maggie19 wrote:https://novac.jutarnji.hr/novcanik/strucnjak-koji-je-razgovarao-sa-177-bogatasa-otkriva-svi-su-poceli-na-isti-nacin/9427550/?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerhanza
Evo, vecini ovdje jos nije kasno ;-D
Btw, malo je ljudi koji su se obogatili radom. Ako nisi patentirao izum ili nisi umjetnik pa da živiš od autorskih prava, možeš probati kao programer kompjutorskih igrica, možda ti se posreći pa postane svjetski hit.
Veća je realnost da ćeš se obogatiti probijajući se u hijerarhiji nekog prosperitetnog narko kartela, nego što ćeš uspjeti kao Warren Buffet.
Svi milijarderi su započeli tako da su prvo bili milijunaši.
Nekima je već i tata bio milijunaš.
Ako nisi Christiano Ronaldo ili Madonna, ako nisi imao (nećemo diskriminirati muški rod) sreće u životu da popušiš bogatom šeiku ili da se udaš za njegovog pastuha, osuđen si na tegobni put političke karijere bez stvarnog sadržaja kao naši političari, pa onda kradeš javna dobra i nekoliko puta preplatiš gradski WC.
Obogatiti se možeš ne nužno krađom već i prijevarom, prenamjenom poljoprivrednog u gradsko zemljište, nedopuštenim korištenjem povlaštenih informacija, pogodovanjem moćnom kartelu, zlouporabom položaja i ovlasti u gospodarskom poslovanju.
Obogatiti se možeš i ako si Židov kojem su oteli kuću na Pantovčaku za vrijeme 2. svjetskog rata, koja je prije 60 godina vrijedila 100 000, a u postupku denacionalizacije vrijedi 1000 000.
Ako si imao sreće da si rođeni Švicarac, da ti je obitelj prije 100 godina živjela u Švicarskoj i bila pripadnik srednje klase, vrlo je vjerojatno da si danas milijunaš.
Ako si imao sreće da si rođeni Hrvat, da ti je obitelj prije 100 godina živjela u Hrvatskoj i pripadala srednjoj klasi, ako ti je obitelj bila prepristojna da bi se petljala sa svim banditskim vlastima u proteklih 100 godina, vrlo je velika mogućnost da danas imaš koliko bi imao da si živio i prije 100 godina. Uz težak rad, naravno.
Djecu treba učiti da krenu stopama Luke Modrića ili da osvoje stipendiju za Harvard. To im je jedina stvarna šansa ako ne želiš da postanu beskrupulozni lopovi za koje se vežu afere u ovoj nedođiji od države.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Naravno, možeš imati sreće i obogatiti se na bitcoinu. U stvari, ima neviđeno puno mladih Južnih Koreanaca koji su se obogatili na bitcoinu. Dok je to sranje raslo u razdoblju od 2009.-2018. time se nije ni moglo trgovati u RH. Ako ste investitor u kriptovalute, obogatit ćete se kad propadnu klasične burze kapitala i pukne žešća globalna financijska kriza.
2015-08-09
Za kraj, meni kao posebna enigma ostaje Ivan Domagoj Milošević. Taj je još prije 10 godina posjedovao 16 stanova.
2015-08-09
Stanojko wrote:Meni su rekli da zene ne padaju na novac, vec samo na sarm! :)
Bitno je zdravlje a ne novac a na šarm mozes Italijanke maznute, dok one sa Balkana vise barataju digitronom.
Ako vec kupuješ žensku preko automobila i slicno, imas ovde za 30 eura kakvu hoces na ulici i treses.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» kako preko veze , završiti ekonomski faks, magistrirati, predavati na faksu, dobijati državne pozicije i postati ministar
» Saudijski milijunaš oslobođen optužbe za silovanje: odskliznio se i pao u erekciji na ženu
» 12.11.2018 , Piše : Goran Vojković : Država i dalje troši kao pijani milijunaš, kao da smo još u socijalizmu
» '' MILIJUNAŠ PREDLAŽE OSNIVANJE NACIJE IZBJEGLICA 'Svi građani bili jednaki, pričao bi se engleski, a cijenio rad' ''
» kako preko veze , završiti ekonomski faks, magistrirati, predavati na faksu, dobijati državne pozicije i postati ministar
» Saudijski milijunaš oslobođen optužbe za silovanje: odskliznio se i pao u erekciji na ženu
» 12.11.2018 , Piše : Goran Vojković : Država i dalje troši kao pijani milijunaš, kao da smo još u socijalizmu
» '' MILIJUNAŠ PREDLAŽE OSNIVANJE NACIJE IZBJEGLICA 'Svi građani bili jednaki, pričao bi se engleski, a cijenio rad' ''
Page 2 of 4