Dok se rođaci i kumovi obogate Hrvatska će postati pustinja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dok se rođaci i kumovi obogate Hrvatska će postati pustinja
Koga briga?...Ove prostore će naseliti neki drugi narodi...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ne znam , najsretniji bio dok sam vozio renolic 4 , kupio kantu sa svojom lovom i kajla mi drzala motor...veber wrote:gle. ljevičari nas stalno uvjeravaju da je yugo 45 bio zakon.debotoijusto wrote:https://www.google.com/search?q=dtm+hockenheim&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2p6vg2fvkAhUPJ1AKHfqcDZAQ_AUIEigB&biw=1630&bih=770veber wrote:ja sam se prijavio preko vikenda na dtm hockeheim.
to je adrenalin, ne sadit masline.
to je ovo ?
nebitno mi , imam vozilo staro 23g. iz tocke A u B no kuzim igru , need for speed
platio sam kotizaciju 900€ i uz nju dobio u najam auto.
netko ode u maksimir na grah, netko u hockenheim pa malo projurca.
nekome je maksimirski prvomajski grah vrh, nekome je nümbering, biti među 100.
da si sjeo na motor, ne apn ili M2 ili jawu, znao bi.
da si pokrenuo auto od 600ks znao bi.
ovako prvomajski grah ti je vrh.
inače i ja vozim auto od firme.
malo treba za srecu kad si mlad , danas mi svaki kurac smeta a opet kad vidim/cujem vas lakse mi ...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
je krv ti issusovuNoor wrote:oli te malo uvatilo piće? :)))debotoijusto wrote:rukoljub kolegice , karikiranNoor wrote:a kazes, dao potpis za istambulsku, a?debotoijusto wrote:epikur37 wrote:
di ćeš ti...
iduci tjedan idem u katolicku djamahiriju poljsku , lodz
reda mora biti
vozarina spavanje klopa o trosku poljskih poreznih obveznika , ljudi smo nismo zene
strogo poslovno , bez price o odrzivom razvoju , take money and run
veselim se nikad nisam bio tamo a ljudi su svugdje isti , ocekujem dobru zabavu ako tijelo/srce izdrzi ritam 20-godisnjaka , jednom se zivi , ae
e, moj kolega, njah
volim zene, sad bi se sex da imam nesto pti ruci
alkohol je zlo
2014-04-12
Bijela kuga i iseljavanje su prisutni svugdje na istoku Europe uključujući i Sloveniju a bijela kuga je svugdje prisutna tako da to nije isključivo samo hrvatskk problem.
Ne tribaju nam doseljenici i jaka ekonomija. Sad je bolje da sve ide u kurac tako da se nitko ode ne naseljava.
Ne tribaju nam doseljenici i jaka ekonomija. Sad je bolje da sve ide u kurac tako da se nitko ode ne naseljava.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf wrote:Koga briga?...Ove prostore će naseliti neki drugi narodi...
Ionako ćemo svi umrijeti, nema smisla živjeti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
destruktivan si , odi vanka malo , jedi pij smjehulji se snosariraj...RayMabus wrote:Bijela kuga i iseljavanje su prisutni svugdje na istoku Europe uključujući i Sloveniju a bijela kuga je svugdje prisutna tako da to nije isključivo samo hrvatskk problem.
2014-04-12
Aj odjebi. Reka san nešto šta se vama ljevičarima ne sviđa i odma si me napada. Ne triba nam jaka ekonomija nit doseljavanje stranaca.debotoijusto wrote:destruktivan si , odi vanka malo , jedi pij smjehulji se snosariraj...RayMabus wrote:Bijela kuga i iseljavanje su prisutni svugdje na istoku Europe uključujući i Sloveniju a bijela kuga je svugdje prisutna tako da to nije isključivo samo hrvatskk problem.
2014-04-11
nisan te napa favelasu nego utvaram pripito kad svijet jednostavanRayMabus wrote:Aj odjebi. Reka san nešto šta se vama ljevičarima ne sviđa i odma si me napada. Ne triba nam jaka ekonomija nit doseljavanje stranaca.debotoijusto wrote:destruktivan si , odi vanka malo , jedi pij smjehulji se snosariraj...RayMabus wrote:Bijela kuga i iseljavanje su prisutni svugdje na istoku Europe uključujući i Sloveniju a bijela kuga je svugdje prisutna tako da to nije isključivo samo hrvatskk problem.
2014-04-12
znam da novac nemrem odfurat u grob.debotoijusto wrote:ne znam , najsretniji bio dok sam vozio renolic 4 , kupio kantu sa svojom lovom i kajla mi drzala motor...veber wrote:gle. ljevičari nas stalno uvjeravaju da je yugo 45 bio zakon.debotoijusto wrote:https://www.google.com/search?q=dtm+hockenheim&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2p6vg2fvkAhUPJ1AKHfqcDZAQ_AUIEigB&biw=1630&bih=770veber wrote:ja sam se prijavio preko vikenda na dtm hockeheim.
to je ovo ?
nebitno mi , imam vozilo staro 23g. iz tocke A u B no kuzim igru , need for speed
malo treba za srecu kad si mlad , danas mi svaki kurac smeta a opet kad vidim/cujem vas lakse mi ...
znam da sam djeci dao osnovu.
znam da mene firma nemre toliko platiti koliko ja mogu malo radit.
isto tako znam da je ljevičarima, kinezima, zelenima, plavima, žutima kul voziti spaček
no kada te u sudaru zgnječim s 2,5 onda svi cvilite kako autoindustrija ne poduzima nikaj po sigurnosti kul malih autiju u skladu s novim nazorima.
vozi twingo ali mi nemoj kasnije cviliti da te čisto po zakonima fizike pokupio mercedes.
2014-12-30
Crko ti je komunizam a sad će i emaničipačija koju sigurno nisu uveli konzervativci nego vi liberali i ljevičari.debotoijusto wrote:nisan te napa favelasu nego utvaram pripito kad svijet jednostavanRayMabus wrote:Aj odjebi. Reka san nešto šta se vama ljevičarima ne sviđa i odma si me napada. Ne triba nam jaka ekonomija nit doseljavanje stranaca.debotoijusto wrote:destruktivan si , odi vanka malo , jedi pij smjehulji se snosariraj...RayMabus wrote:Bijela kuga i iseljavanje su prisutni svugdje na istoku Europe uključujući i Sloveniju a bijela kuga je svugdje prisutna tako da to nije isključivo samo hrvatskk problem.
https://www.medjugorje-info.com/hr/duhovni-kutak/nikola-tesla-zene-precesto-zaboravljaju-da-ne-mogu-sve-biti-primadone-i-filmske-zvijezde
2014-04-11
sve 5 , potrosaci na "potrrebe" mi trebaju da odrzavam svoj mjehuricveber wrote:znam da novac nemrem odfurat u grob.debotoijusto wrote:ne znam , najsretniji bio dok sam vozio renolic 4 , kupio kantu sa svojom lovom i kajla mi drzala motor...veber wrote:gle. ljevičari nas stalno uvjeravaju da je yugo 45 bio zakon.debotoijusto wrote:https://www.google.com/search?q=dtm+hockenheim&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2p6vg2fvkAhUPJ1AKHfqcDZAQ_AUIEigB&biw=1630&bih=770veber wrote:ja sam se prijavio preko vikenda na dtm hockeheim.
to je ovo ?
znam da sam djeci dao osnovu.
znam da mene firma nemre toliko platiti koliko ja mogu malo radit.
isto tako znam da je ljevičarima, kinezima, zelenima, plavima, žutima kul voziti spaček
no kada te u sudaru zgnječim s 2,5 onda svi cvilite kako autoindustrija ne poduzima nikaj po sigurnosti kul malih autiju u skladu s novim nazorima.
vozi twingo ali mi nemoj kasnije cviliti da te čisto po zakonima fizike pokupio mercedes.
zamolio bi vas da svako 5g. zamijenite prometalo s novim modelom , nek se lova vrti...
2014-04-12
mijenjam na godišnjoj bazi. jer da ne mijenjam vi ljevičari ne bi okusili "novo" vozilo.
i ti tipkaš jer se lova vrti. da se ne vrti ne bi vidio internet ni pc ni smart phone.
i ti tipkaš jer se lova vrti. da se ne vrti ne bi vidio internet ni pc ni smart phone.
2014-12-30
ti si ogledni primjer emancipacije , u najboljim godinama zuris u sunce a svijet ide svojim tokom...RayMabus wrote:Crko ti je komunizam a sad će i emaničipačija koju sigurno nisu uveli konzervativci nego vi liberali i ljevičari.debotoijusto wrote:nisan te napa favelasu nego utvaram pripito kad svijet jednostavanRayMabus wrote:Aj odjebi. Reka san nešto šta se vama ljevičarima ne sviđa i odma si me napada. Ne triba nam jaka ekonomija nit doseljavanje stranaca.debotoijusto wrote:destruktivan si , odi vanka malo , jedi pij smjehulji se snosariraj...RayMabus wrote:Bijela kuga i iseljavanje su prisutni svugdje na istoku Europe uključujući i Sloveniju a bijela kuga je svugdje prisutna tako da to nije isključivo samo hrvatskk problem.
https://www.medjugorje-info.com/hr/duhovni-kutak/nikola-tesla-zene-precesto-zaboravljaju-da-ne-mogu-sve-biti-primadone-i-filmske-zvijezde
2014-04-12
e, đenerale. bila je jedna birtija preko dana, a disko u podrumu po noći.
mislim negdje oko univerziteta.
znam da smo samo taijem išli. od mogućiš 5 mi rezervirali tri.
mislim negdje oko univerziteta.
znam da smo samo taijem išli. od mogućiš 5 mi rezervirali tri.
2014-12-30
veber wrote:mijenjam na godišnjoj bazi. jer da ne mijenjam vi ljevičari ne bi okusili "novo" vozilo.
to se trazi
podrzavam
2014-04-12
Ne brini se ti za mene. Ja san sebe odavno prikrižija i radujem se nadolazećem trećem svjetskom ratu u kojoj će vaša liberalna civilizacija bit iizbrisana s lica zemlje.debotoijusto wrote:ti si ogledni primjer emancipacije , u najboljim godinama zuris u sunce a svijet ide svojim tokom...RayMabus wrote:Crko ti je komunizam a sad će i emaničipačija koju sigurno nisu uveli konzervativci nego vi liberali i ljevičari.debotoijusto wrote:nisan te napa favelasu nego utvaram pripito kad svijet jednostavanRayMabus wrote:Aj odjebi. Reka san nešto šta se vama ljevičarima ne sviđa i odma si me napada. Ne triba nam jaka ekonomija nit doseljavanje stranaca.debotoijusto wrote:
destruktivan si , odi vanka malo , jedi pij smjehulji se snosariraj...
2014-04-11
ne brinem nego eto...gubitak vremena mracna faza u najboljim godinama , sto bi rekao moj roditelj 1 pitat ce te starost gdje ti bila mladostRayMabus wrote:Ne brini se ti za mene. Ja san sebe odavno prikrižija i radujem se nadolazećem trećem svjetskom ratu u kojoj će vaša liberalna civilizacija bit iizbrisana s lica zemlje.debotoijusto wrote:ti si ogledni primjer emancipacije , u najboljim godinama zuris u sunce a svijet ide svojim tokom...RayMabus wrote:Crko ti je komunizam a sad će i emaničipačija koju sigurno nisu uveli konzervativci nego vi liberali i ljevičari.debotoijusto wrote:nisan te napa favelasu nego utvaram pripito kad svijet jednostavanRayMabus wrote:
Aj odjebi. Reka san nešto šta se vama ljevičarima ne sviđa i odma si me napada. Ne triba nam jaka ekonomija nit doseljavanje stranaca.
2014-04-12
Reka san ti da nebereš brigu. Ja san besmrtan. Znam puno više o onome iza horizonta nego šta ti uopće možeš zamisliti. Ja san izaša oko 200 puta iz tijela. Javi mi se kad to postigneš. A do tada mi prestani srat o tijelu koje je prolazno.debotoijusto wrote:ne brinem nego eto...gubitak vremena mracna faza u najboljim godinama , sto bi rekao moj roditelj 1 pitat ce te starost gdje ti bila mladostRayMabus wrote:Ne brini se ti za mene. Ja san sebe odavno prikrižija i radujem se nadolazećem trećem svjetskom ratu u kojoj će vaša liberalna civilizacija bit iizbrisana s lica zemlje.debotoijusto wrote:ti si ogledni primjer emancipacije , u najboljim godinama zuris u sunce a svijet ide svojim tokom...RayMabus wrote:Crko ti je komunizam a sad će i emaničipačija koju sigurno nisu uveli konzervativci nego vi liberali i ljevičari.debotoijusto wrote:
nisan te napa favelasu nego utvaram pripito kad svijet jednostavan
2014-04-11
al bundy je jednom postigao 4 pogotka na jednom utakmici a pogledaj di je sad , modern family jeboteRayMabus wrote:Reka san ti da nebereš brigu. Ja san besmrtan. Znam puno više o onome iza horizonta nego šta ti uopće možeš zamisliti. Ja san izaša oko 200 puta iz tijela. Javi mi se kad to postigneš. A do tada mi prestani srat o tijelu koje je prolazno.debotoijusto wrote:ne brinem nego eto...gubitak vremena mracna faza u najboljim godinama , sto bi rekao moj roditelj 1 pitat ce te starost gdje ti bila mladostRayMabus wrote:Ne brini se ti za mene. Ja san sebe odavno prikrižija i radujem se nadolazećem trećem svjetskom ratu u kojoj će vaša liberalna civilizacija bit iizbrisana s lica zemlje.debotoijusto wrote:ti si ogledni primjer emancipacije , u najboljim godinama zuris u sunce a svijet ide svojim tokom...RayMabus wrote:
Crko ti je komunizam a sad će i emaničipačija koju sigurno nisu uveli konzervativci nego vi liberali i ljevičari.
2014-04-12
od prvomajskog graha nikakve koristi. samo tvoj bandito zaradi.debotoijusto wrote:veber wrote:mijenjam na godišnjoj bazi. jer da ne mijenjam vi ljevičari ne bi okusili "novo" vozilo.
to se trazi
podrzavam
od potrošnje mojih kolegica i kolega živi širi spektar ljudi.
moje studijsko putovanje sa šeficom po austriji, sloveniji i hrvatskoj generiralo je par tisuća eura potrošnje, 850kg CO2. no u cijelom tom lancu, od nas potrošača pa do ong zeme na naplatnim kućicama svi su profitirali.
to kaj voziš staru kramu je opasno za promet. i to kaj kupuješ duvan od ercegovca i kaj štediš na ručku.
2014-12-30
Ne kmeči. Lipo ti piše sve u Nostradamusu šta će se dešavat na prostorno vremenskoj stazi. Bijela kuga je svugdje gdje vlada liberalizam a iseljavanje s istoka Evrope na zapad je pojava u cijeloj istočnoj Europi.
Nama je jjoš i super. Mi smo Kalifornija
Nama je jjoš i super. Mi smo Kalifornija
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska će postati nenaseljiva pustinja
» Hrvatska mora postati predsjednička demokracija
» GRABAR-KITAROVIĆ NA KONFERENCIJI O ENERGETSKOJ SIGURNOSTI 'Hrvatska će postati snažno energetsko čvorište cijele Europe'
» Ivica Dačić i Hašim Tači su rođaci
» 'KUMOVI'!Zoki stao u obranu Plenkija zbog uhljebljenja kumskih kadrova
» Hrvatska mora postati predsjednička demokracija
» GRABAR-KITAROVIĆ NA KONFERENCIJI O ENERGETSKOJ SIGURNOSTI 'Hrvatska će postati snažno energetsko čvorište cijele Europe'
» Ivica Dačić i Hašim Tači su rođaci
» 'KUMOVI'!Zoki stao u obranu Plenkija zbog uhljebljenja kumskih kadrova
Page 2 of 3