Samarcina 'visegradske skupine' Hrvatskoj tj Koli i Plenkiju!Pahor i Suljo pozvani kao gosti na summit Visegradske skupine
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Samarcina 'visegradske skupine' Hrvatskoj tj Koli i Plenkiju!Pahor i Suljo pozvani kao gosti na summit Visegradske skupine
Plenkovic i Kolinda su iz iste stranke. Šta ti nije jasno?vuksadinare wrote:naspram nje plenki je sasma drugacije postupio...i ne zeli kvariti odnose makar i izgubio poziciju sa onima sa kojiam je u dobrom odnosu a sa onima sa kojima nije bio nikad zivo mu se fucka..to je ono sto je trebala i koli napraviti i sa te strane plenki je mora se priznati inteligentniji politicar od koli i politicar u svakom smislu rijeci
Stavio joj je kompletnu stranačku infrastrukturu na raspolaganje, šta bi još trebao?
Stavit je i Škori? Jesli ti čitav, to se ja pitam.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Samarcina 'visegradske skupine' Hrvatskoj tj Koli i Plenkiju!Pahor i Suljo pozvani kao gosti na summit Visegradske skupine
kod skore mi se nesto sviđa jako za razliku reimo od koli i plenkija ali i milanovica..na napade protivnuicke strane ne reagira panicno,nervozno dapace kulerski...i to ej ono sto ga izdvaja od ostalih..ne gubi zivce..a to je dugogodisnje sikustvo komunikacije sa puno ljudi razlicitih profila i misljenja...ne place nad vlastitom sudbinom nikome se ne jada i slicno...ne samosazaljeva se kao koli,zoki i plenki...etzo na pitanje sto ako ne postane predsjednik odgovorio je..nista idemo dalje zivot tece...a to neces cuti od koli,plenkija i zokija..njima je opsesija fotelja jer bez toga se ne mogu snaci..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
svi drumom ti sumom...o kakvoj ti infrastrukturi govoris..pa sam si si sad uskocio u usta..ponizivsi koli za koju si sad rekao da bez infrastrukture goli kurac..nema sanse..skoro je ima..oprvo u vlastitoj lovi,promociji a infrastrukturu mu mogu pruziti samo manje stranke ali to mu nije znacajnoEroo wrote:Plenkovic i Kolinda su iz iste stranke. Šta ti nije jasno?vuksadinare wrote:naspram nje plenki je sasma drugacije postupio...i ne zeli kvariti odnose makar i izgubio poziciju sa onima sa kojiam je u dobrom odnosu a sa onima sa kojima nije bio nikad zivo mu se fucka..to je ono sto je trebala i koli napraviti i sa te strane plenki je mora se priznati inteligentniji politicar od koli i politicar u svakom smislu rijeci
Stavio joj je kompletnu stranačku infrastrukturu na raspolaganje, šta bi još trebao?
2015-09-08
Ja sam iz Slovenije, blento, nikakve veze nemam s Bosnom.RayMabus wrote:On je iz Bosne. Njega boli k šta je Hdz uništija budućnost mladima u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:ne da mi se ero.ponavlajcima i ogranicenima trebas tri puta ponoviti..Eroo wrote:Ko?vuksadinare wrote:krele spomenuo je skoru gdje je rekao da zeli imati dobre odnose sa moskvom...nije spomenuo samo milanovicaEroo wrote:
Kao ni Škoru. I zašto bi? Obojica pokrivaju po jednoga od 5 onih s Jelačić placa.
Ne deri se.
Inače ja vam neću nikoga birat, a vi birajte koga hoćete.
Samo ne vidim logike u ubacivanju klina između Kolinde i Plenkovica.
Logiku u tome vidi samo totalno politički nepismen čovjek.
pa zasto onda govoris 'mi cemo izabrati' a kad ti se nesto en sviđa 'vi'..ajd kontradiktoran si do zla boga...cas si slovenac cas ovaj cas onaj..uglavnom moron..Eroo wrote:Ja sam iz Slovenije, blento, nikakve veze nemam s Bosnom.RayMabus wrote:On je iz Bosne. Njega boli k šta je Hdz uništija budućnost mladima u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:ne da mi se ero.ponavlajcima i ogranicenima trebas tri puta ponoviti..Eroo wrote:Ko?vuksadinare wrote:
krele spomenuo je skoru gdje je rekao da zeli imati dobre odnose sa moskvom...nije spomenuo samo milanovica
Ne deri se.
2015-09-08
vuksadinare wrote:svi drumom ti sumom...o kakvoj ti infrastrukturi govoris..pa sam si si sad uskocio u usta..ponizivsi koli za koju si sad rekao da bez infrastrukture goli kurac..nema sanse..skoro je ima..oprvo u vlastitoj lovi,promociji a infrastrukturu mu mogu pruziti samo manje stranke ali to mu nije znacajnoEroo wrote:Plenkovic i Kolinda su iz iste stranke. Šta ti nije jasno?vuksadinare wrote:naspram nje plenki je sasma drugacije postupio...i ne zeli kvariti odnose makar i izgubio poziciju sa onima sa kojiam je u dobrom odnosu a sa onima sa kojima nije bio nikad zivo mu se fucka..to je ono sto je trebala i koli napraviti i sa te strane plenki je mora se priznati inteligentniji politicar od koli i politicar u svakom smislu rijeci
Ti iz šume nikako da izađeš...Koji "svi"? Ja ti samo kažem da je Kolindi zajamčen drugi mandat.
Bez infrastrukture nitko nema ni minimum šanse. I Milanović se je pricufuknul SDP-u
opet si skaces u usta..a kako e mesic postao predsjednik bez infrastrukture glavnih stranaka?...znaci po tebi pamet nije bitna ako nemas infrastrukturu moze i najveci tupson biti predsjednik..koji leftard bog te tvopj..skoro bez infrastruktura vec sad ima oko 23,24% a zoki koji ej ima tu je sa njim kao i koli tek mozda koji postotak vise uglavnom svi u egaluEroo wrote:vuksadinare wrote:svi drumom ti sumom...o kakvoj ti infrastrukturi govoris..pa sam si si sad uskocio u usta..ponizivsi koli za koju si sad rekao da bez infrastrukture goli kurac..nema sanse..skoro je ima..oprvo u vlastitoj lovi,promociji a infrastrukturu mu mogu pruziti samo manje stranke ali to mu nije znacajnoEroo wrote:Plenkovic i Kolinda su iz iste stranke. Šta ti nije jasno?vuksadinare wrote:naspram nje plenki je sasma drugacije postupio...i ne zeli kvariti odnose makar i izgubio poziciju sa onima sa kojiam je u dobrom odnosu a sa onima sa kojima nije bio nikad zivo mu se fucka..to je ono sto je trebala i koli napraviti i sa te strane plenki je mora se priznati inteligentniji politicar od koli i politicar u svakom smislu rijeci
Ti iz šume nikako da izađeš...Koji "svi"? Ja ti samo kažem da je Kolindi zajamčen drugi mandat.
Bez infrastrukture nitko nema ni minimum šanse. I Milanović se je pricufuknul SDP-u
2015-09-08
Gdje sam rekao "mi"? Vi ćete izabrati Kolindu. Možeš ti navijat za koga god hoćeš, ali će tako biti na kraju.vuksadinare wrote:pa zasto onda govoris 'mi cemo izabrati' a kad ti se nesto en sviđa 'vi'..ajd kontradiktoran si do zla boga...cas si slovenac cas ovaj cas onaj..uglavnom moron..Eroo wrote:Ja sam iz Slovenije, blento, nikakve veze nemam s Bosnom.RayMabus wrote:On je iz Bosne. Njega boli k šta je Hdz uništija budućnost mladima u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:ne da mi se ero.ponavlajcima i ogranicenima trebas tri puta ponoviti..Eroo wrote:
Ko?
Ne deri se.
Narod vidi i narod bira. Ne podcjenjuj narod i njegovu inteligenciju.
gdje si rekao 'mi'..?..pa hvala bogu moze se naci hrpa postova pa i na ovoj temi gdje si rekao 'mi' ali i 'vi'..evo zadnji post tj predzadnji o tome govori...Eroo wrote:Gdje sam rekao "mi"? Vi ćete izabrati Kolindu. Možeš ti navijat za koga god hoćeš, ali će tako biti na kraju.vuksadinare wrote:pa zasto onda govoris 'mi cemo izabrati' a kad ti se nesto en sviđa 'vi'..ajd kontradiktoran si do zla boga...cas si slovenac cas ovaj cas onaj..uglavnom moron..Eroo wrote:Ja sam iz Slovenije, blento, nikakve veze nemam s Bosnom.RayMabus wrote:On je iz Bosne. Njega boli k šta je Hdz uništija budućnost mladima u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:
ne da mi se ero.ponavlajcima i ogranicenima trebas tri puta ponoviti..
Narod vidi i narod bira. Ne podcjenjuj narod i njegovu inteligenciju.
2015-09-08
vuksadinare wrote:opet si skaces u usta..a kako e mesic postao predsjednik bez infrastrukture glavnih stranaka?...znaci po tebi pamet nije bitna ako nemas infrastrukturu moze i najveci tupson biti predsjednik..koji leftard bog te tvopj..skoro bez infrastruktura vec sad ima oko 23,24% a zoki koji ej ima tu je sa njim kao i koli tek mozda koji postotak vise uglavnom svi u egaluEroo wrote:vuksadinare wrote:svi drumom ti sumom...o kakvoj ti infrastrukturi govoris..pa sam si si sad uskocio u usta..ponizivsi koli za koju si sad rekao da bez infrastrukture goli kurac..nema sanse..skoro je ima..oprvo u vlastitoj lovi,promociji a infrastrukturu mu mogu pruziti samo manje stranke ali to mu nije znacajnoEroo wrote:Plenkovic i Kolinda su iz iste stranke. Šta ti nije jasno?vuksadinare wrote:naspram nje plenki je sasma drugacije postupio...i ne zeli kvariti odnose makar i izgubio poziciju sa onima sa kojiam je u dobrom odnosu a sa onima sa kojima nije bio nikad zivo mu se fucka..to je ono sto je trebala i koli napraviti i sa te strane plenki je mora se priznati inteligentniji politicar od koli i politicar u svakom smislu rijeci
O jebate, ajde prestani ili ću ja prestat. Cijela lijeva bulumenta, plus peta kolona su ga podupirali, plus albanska mafija(novac).
Saberi te postotke o kojima pričaš pa ćeš vidjeti da ti malo manje od pola naroda ne dostaje.
a gdje mu je bila strancak infrastruktura?...jedno ej medijska podrska drugo infrastruktura...i skoro ima svoj novac i to ne malo...ti si poceo o stranckoj infrastrukturi...zato sam naveo primjer na mesicu gdje nije potrebna stranacka infrastruktura za pobjedu..moze biti poticajna ali ne nuzno i pobjednickaEroo wrote:vuksadinare wrote:opet si skaces u usta..a kako e mesic postao predsjednik bez infrastrukture glavnih stranaka?...znaci po tebi pamet nije bitna ako nemas infrastrukturu moze i najveci tupson biti predsjednik..koji leftard bog te tvopj..skoro bez infrastruktura vec sad ima oko 23,24% a zoki koji ej ima tu je sa njim kao i koli tek mozda koji postotak vise uglavnom svi u egaluEroo wrote:vuksadinare wrote:svi drumom ti sumom...o kakvoj ti infrastrukturi govoris..pa sam si si sad uskocio u usta..ponizivsi koli za koju si sad rekao da bez infrastrukture goli kurac..nema sanse..skoro je ima..oprvo u vlastitoj lovi,promociji a infrastrukturu mu mogu pruziti samo manje stranke ali to mu nije znacajnoEroo wrote:
Plenkovic i Kolinda su iz iste stranke. Šta ti nije jasno?
O jebate, ajde prestani ili ću ja prestat. Cijela lijeva bulumenta, plus peta kolona su ga podupirali, plus albanska mafija(novac).
2015-09-08
uzgred za mesica na prvim njegovim predsjednickim izborima galsalo je 70% hadzovaca...onda su i oni 'peta kolona'..vjerujem da si i ti glasao tada...ako imas petlju priznaj
2015-09-08
Slični nepismeni glupani će i ovaj put glasat za Škoru. Jedna stranka, dva kandidata, jes ti logika u pm...vuksadinare wrote:uzgred za mesica na prvim njegovim predsjednickim izborima galsalo je 70% hadzovaca...onda su i oni 'peta kolona'..vjerujem da si i ti glasao tada...ako imas petlju priznaj
(imam samo jednu putovnicu!)
ima jednu putovnicu?..toliko o tvom 'domoljublju'...ziher je ziherEroo wrote:Slični nepismeni glupani će i ovaj put glasat za Škoru. Jedna stranka, dva kandidata, jes ti logika u pm...vuksadinare wrote:uzgred za mesica na prvim njegovim predsjednickim izborima galsalo je 70% hadzovaca...onda su i oni 'peta kolona'..vjerujem da si i ti glasao tada...ako imas petlju priznaj
2015-09-08
..kako lazes ero...da su strahi
2015-09-08
...' mi cemo glasovati za kolindu'...kako ces ono pdo mi glasovati...ako imas samo jednu putovnicu
2015-09-08
mi vi...mi vi...mi vi...vi mi..
2015-09-08
Na ovo neću ni riječi potrošit.vuksadinare wrote:ima jednu putovnicu?..toliko o tvom 'domoljublju'...ziher je ziherEroo wrote:Slični nepismeni glupani će i ovaj put glasat za Škoru. Jedna stranka, dva kandidata, jes ti logika u pm...vuksadinare wrote:uzgred za mesica na prvim njegovim predsjednickim izborima galsalo je 70% hadzovaca...onda su i oni 'peta kolona'..vjerujem da si i ti glasao tada...ako imas petlju priznaj
Vi birate, a mi je širi pojam od toga.vuksadinare wrote:mi vi...mi vi...mi vi...vi mi..
aha...Eroo wrote:Vi birate, a mi je širi pojam od toga.vuksadinare wrote:mi vi...mi vi...mi vi...vi mi..
2015-09-08
ahahahaha...Pervan:'Miroslav Škoro je velikodusan covjek pa ce nakon predsjednickih izbora kao novi predsjednik ponuditi veleposlanicki mandat Kolindi u Americi da bude blize kceri a Zoranu savjetnicko mjesto po pitanju ekonomije u Armeniji'
2015-09-08
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Konačni slom Višegradske skupine
» Zemlje višegradske skupine moraju u rat protiv Putina i Moskve (Januš)
» Kraj Višegradske skupine: Poljska prekinula diplomatske odnose sa Mađarskom
» Što mislite zašto je Milanović gorljivi protivnik 'Višegradske skupine' i srednjoeuropskog ujedinjenja?
» Bannon: Potez od Višegradske skupine do Hrvatske jedan je od dvaju geopolitički najvažnijih dijelova svijeta
» Zemlje višegradske skupine moraju u rat protiv Putina i Moskve (Januš)
» Kraj Višegradske skupine: Poljska prekinula diplomatske odnose sa Mađarskom
» Što mislite zašto je Milanović gorljivi protivnik 'Višegradske skupine' i srednjoeuropskog ujedinjenja?
» Bannon: Potez od Višegradske skupine do Hrvatske jedan je od dvaju geopolitički najvažnijih dijelova svijeta
Page 6 of 7