I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
Hektorović wrote:Eroo wrote:Ako je osvećena onda je to veliki haram(grijeh) za onoga tko je ruši...vuksadinare wrote:odstranit ce je..jer je i to biznis...zaradit ce građevinska firma...da li ce je srusiti ili premjsetiti jer se ne radi o nekom velikom objektu..netko ce od lokalnih serifa zaraditi proviziju...Eroo wrote:Sad je vEEliko pitanje tko će se to usuditi odstraniti.
Ruši je politika i ne nana Fata. Inat, mržnja...
Tako sam i mislio.
Nije Fata nikoga tužila, kladio bih se da je i nepismena.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vidio sam tu crkvu kad sam putovao iz sarajeva za beograd.
Toj babi su vlasti nudile veeeliku lovu za taj komad zemljista ali ona je odbila.
Koliko sam cuo njena djeca su u Americi i svi su bili za opciju uzimanja love ali nju je SDA iz politickih razloga nagvorio da ostane tvrdoglava. Jer preko tog slucaja je SDA sebi nabijala politicke poene.
Po meni stara je budala, ali njen problem. Da sam joj ja sin i da zivim u Americi i da mi nude veliku lovu, to zemljiste bi se prodalo. Ne bi mene stara zajebavala.
Toj babi su vlasti nudile veeeliku lovu za taj komad zemljista ali ona je odbila.
Koliko sam cuo njena djeca su u Americi i svi su bili za opciju uzimanja love ali nju je SDA iz politickih razloga nagvorio da ostane tvrdoglava. Jer preko tog slucaja je SDA sebi nabijala politicke poene.
Po meni stara je budala, ali njen problem. Da sam joj ja sin i da zivim u Americi i da mi nude veliku lovu, to zemljiste bi se prodalo. Ne bi mene stara zajebavala.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...problem je sto se mislilo kako se ratom nesto zacementiralo...ovi su valjda mislili kako kako rekoh da su se muja u konjevic polju rjesili...ali ocito nije bilo tako...ova crkva nije izgrađena zbog toga sto u konjevic polju ima srba kao sto ih nema...nego je cisto izgrađena kao politicka pa i vjerska poruka..vas vise nema tu...i to smo izgradnjom crkve zacementirali...no muje su se se pocele vracati i sad jebada...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ringo10 wrote:Vidio sam tu crkvu kad sam putovao iz sarajeva za beograd.
Pa njihova baza je u deliriju na samu pomisao rušenja crkve
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma kakvo vracanje tu su Srbi sebi zacementirali svojinu a ova Crkva je samo Pirova pobjeda za SDA. Ne za Fatu nego za SDA.vuksadinare wrote:...problem je sto se mislilo kako se ratom nesto zacementiralo...ovi su valjda mislili kako kako rekoh da su se muja u konjevic polju rjesili...ali ocito nije bilo tako...ova crkva nije izgrađena zbog toga sto u konjevic polju ima srba kao sto ih nema...nego je cisto izgrađena kao politicka pa i vjerska poruka..vas vise nema tu...i to smo izgradnjom crkve zacementirali...no muje su se se pocele vracati i sad jebada...
2015-09-24
ako je vlasnistvo na njeno ime mozes lajati na mjesec..njezina je zadnja..no poanta je i bez toga sto je crkva izgrađena u mjestu gdje zive samo muslimani i nema neki znacaj..kako sma gledao pop je obiđe dva,tri puta godisnje a nema liturgija...pa bolje im je da je premjeste tamo gdje ce biti svrshodnija i gdje ce vjernici dolaziti...drugo koliko sam shvatio fata je prodala dio imanja i sve sto joj je ostalo to je ovaj komadic zemlje kraj kuce...Ringo10 wrote:Vidio sam tu crkvu kad sam putovao iz sarajeva za beograd.
2015-09-08
Fata je stara, Srbi crkvu rušit nece.vuksadinare wrote:ako je vlasnistvo na njeno ime mozes lajati na mjesec..njezina je zadnja..no poanta je i bez toga sto je crkva izgrađena u mjestu gdje zive samo muslimani i nema neki znacaj..kako sma gledao pop je obiđe dva,tri puta godisnje a nema liturgija...pa bolje im je da je premjeste tamo gdje ce biti svrshodnija i gdje ce vjernici dolaziti...drugo koliko sam shvatio fata je prodala dio imanja i sve sto joj je ostalo to je ovaj komadic zemlje kraj kuce...Ringo10 wrote:Vidio sam tu crkvu kad sam putovao iz sarajeva za beograd.
To dvoje znači da njena djeca samo cekaju da stara mandrkne pa da uzmu lovu.
2015-09-24
...fata je pobjedila...ali sda se ne treba vesiliti naime istoa stvar narocito ovom presudom moze i njima doci pod nos...naime koliko sam citao zidovi traze svojinu u centru sarajeva neke objekte za koje imaju dokaze da su njihovo vlasnistvo...ali ovi im ne zele vratiti...tako da sad i oni imaju ovu presudu u rukama..a žid nije isto sto i srbo ili hrvat odnosno bosnjak..Ringo10 wrote:Ma kakvo vracanje tu su Srbi sebi zacementirali svojinu a ova Crkva je samo Pirova pobjeda za SDA. Ne za Fatu nego za SDA.vuksadinare wrote:...problem je sto se mislilo kako se ratom nesto zacementiralo...ovi su valjda mislili kako kako rekoh da su se muja u konjevic polju rjesili...ali ocito nije bilo tako...ova crkva nije izgrađena zbog toga sto u konjevic polju ima srba kao sto ih nema...nego je cisto izgrađena kao politicka pa i vjerska poruka..vas vise nema tu...i to smo izgradnjom crkve zacementirali...no muje su se se pocele vracati i sad jebada...
2015-09-08
to je drugi kraj price..no sa jednom razlikom fata ce traziti da se crkva odmah ukloni na sto po zakonu ima pravo....mislim na koncu da ce je srbi maknuti jer ce jeftinije proci a i politicki iz razloga sto se mogu onda hvaliti kako oni postuju zakone ali ne zele bosnjakinji stavrati probleme..sve ima svoje..Ringo10 wrote:Fata je stara, Srbi crkvu rušit nece.vuksadinare wrote:ako je vlasnistvo na njeno ime mozes lajati na mjesec..njezina je zadnja..no poanta je i bez toga sto je crkva izgrađena u mjestu gdje zive samo muslimani i nema neki znacaj..kako sma gledao pop je obiđe dva,tri puta godisnje a nema liturgija...pa bolje im je da je premjeste tamo gdje ce biti svrshodnija i gdje ce vjernici dolaziti...drugo koliko sam shvatio fata je prodala dio imanja i sve sto joj je ostalo to je ovaj komadic zemlje kraj kuce...Ringo10 wrote:Vidio sam tu crkvu kad sam putovao iz sarajeva za beograd.
To dvoje znači da njena djeca samo cekaju da stara mandrkne pa da uzmu lovu.
2015-09-08
..kako je srpska pravna drzava i postuje međunarodne propise..zapravo da je maknu to moze biti plus za dodika..u politickom smislu
2015-09-08
Jebeš to, Srbi će to znati riješiti, a vidi ovo:
https://narod.hr/hrvatska/josipovic-stao-uz-komsica-i-tvrdi-ustaska-zmija-i-dalje-sikce
Izgleda da je Milanović bio u pravu kad je rekao da je HR slučajna država.
https://narod.hr/hrvatska/josipovic-stao-uz-komsica-i-tvrdi-ustaska-zmija-i-dalje-sikce
Crkvu ne treba rusiti. Pravasi u ekstazi, rusi se pravoslavna crkva nice dzamija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa stao je jer je njegove fele..i ideologije...ta nece stati uz covica..isto i jaca stoji uz komsica a kojoj si ti ne tako davno klanjao..Eroo wrote:Jebeš to, Srbi će to znati riješiti, a vidi ovo:
2015-09-08
nece đamija niknuti a crkva se nece srusiti vec ce biti premjestena...đamija vec ima u konjevic polju za onih nekoliko stotina povratnika dovoljno...epikur37 wrote:Crkvu ne treba rusiti. Pravasi u ekstazi, rusi se pravoslavna crkva nice dzamija.
2015-09-08
To su muslimanske fore, ne radi se ovdje o Čoviću i HDZ-u.vuksadinare wrote:pa stao je jer je njegove fele..i ideologije...ta nece stati uz covica..isto i jaca stoji uz komsica a kojoj si ti ne tako davno klanjao..Eroo wrote:Jebeš to, Srbi će to znati riješiti, a vidi ovo:
S ovim i ovakvim ljudima se pozabavite, a ne prosipat iz šupljeg u prazno.
vuksadinare wrote:nece đamija niknuti a crkva se nece srusiti vec ce biti premjestena...đamija vec ima u konjevic polju za onih nekoliko stotina povratnika dovoljno...epikur37 wrote:Crkvu ne treba rusiti. Pravasi u ekstazi, rusi se pravoslavna crkva nice dzamija.
Ako vam je dovoljno onda je dibri ali tko zna sutra cete traziti i ovdje i ondje....
2015-08-06
vuksadinare wrote:nece đamija niknuti a crkva se nece srusiti vec ce biti premjestena...đamija vec ima u konjevic polju za onih nekoliko stotina povratnika dovoljno...epikur37 wrote:Crkvu ne treba rusiti. Pravasi u ekstazi, rusi se pravoslavna crkva nice dzamija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Boli te qratz i za Fatu i za Konjević polje i njihove džamije. Kome uopće pada na pamet s time se bavit...vuksadinare wrote:nece đamija niknuti a crkva se nece srusiti vec ce biti premjestena...đamija vec ima u konjevic polju za onih nekoliko stotina povratnika dovoljno...epikur37 wrote:Crkvu ne treba rusiti. Pravasi u ekstazi, rusi se pravoslavna crkva nice dzamija.
epikur37 wrote:Crkvu ne treba rusiti. Pravasi u ekstazi, rusi se pravoslavna crkva nice dzamija.
Ništa ne ozari pravaško srce ko ponosna munara :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Crkvu ne treba rusiti. Pravasi u ekstazi, rusi se pravoslavna crkva nice dzamija.
Ništa ne ozari pravaško srce ko ponosna munara :)
Za dom spremni!
Srbi na aparatima...bit će traktorijada...ahahah..uehehlooool
2015-08-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Đukanović raskrinkao Srpsku pravoslavnu crkvu: Pokušavaju očuvati infrastrukturu "velike Srbije"
» Što je odjednom navelo Porfirija i SPC da priznaju Makedonsku pravoslavnu crkvu
» Provalili u pravoslavnu crkvu u Šibeniku i unutra napravili nered
» PREOKRET:Ipak ustaše nisu zapalile pravoslavnu crkvu u New Yorku več albanska mafija
» Amerikanci ljuti na Rusku pravoslavnu Crkvu jer ne želi da se propederiše ko Vatikan i (anti) papa Franjo
» Što je odjednom navelo Porfirija i SPC da priznaju Makedonsku pravoslavnu crkvu
» Provalili u pravoslavnu crkvu u Šibeniku i unutra napravili nered
» PREOKRET:Ipak ustaše nisu zapalile pravoslavnu crkvu u New Yorku več albanska mafija
» Amerikanci ljuti na Rusku pravoslavnu Crkvu jer ne želi da se propederiše ko Vatikan i (anti) papa Franjo
Page 2 of 4