LEGENDARNI GENSCHEROV GOVOR
Page 1 of 1
Kako je jedan od najzaslužnijih ljudi za međunarodno priznanje Hrvatske u nekoliko sekundi boravka na jednom balkonu preusmjerio tijek povijesti
REUTERS, Profimedia
Slabo osvjetljenje, loša kvaliteta tona, nezavršene rečenice. Nekada sekunde mogu promijeniti tok povijesti. Jedan od takvih trenutaka je i legendarni govor Hans-Dietricha Genschera na praškom balkonu 29. 9. 1989.
Uvertira
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kako-je-jedan-od-najzasluznijih-ljudi-za-medunarodno-priznanje-hrvatske-u-nekoliko-sekundi-boravka-na-jednom-balkonu-preusmjerio-tijek-povijesti/9425591/
Kako je jedan od najzaslužnijih ljudi za međunarodno priznanje Hrvatske u nekoliko sekundi boravka na jednom balkonu preusmjerio tijek povijesti
REUTERS, Profimedia
Hans-Dietrich Genscher na balkonu njemačke ambasade u Pragu snimljen na 20. obljetnicu prijelomnih događaja 1989. (lijevo); tisuće izbjeglica iz Istočne Njemačke u zgradi i dvorištu ambasade SR Njemačke 1989. godine (desno)
Slabo osvjetljenje, loša kvaliteta tona, nezavršene rečenice. Nekada sekunde mogu promijeniti tok povijesti. Jedan od takvih trenutaka je i legendarni govor Hans-Dietricha Genschera na praškom balkonu 29. 9. 1989.
Uvertira
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kako-je-jedan-od-najzasluznijih-ljudi-za-medunarodno-priznanje-hrvatske-u-nekoliko-sekundi-boravka-na-jednom-balkonu-preusmjerio-tijek-povijesti/9425591/
Re: LEGENDARNI GENSCHEROV GOVOR
Suze su mi navrle na oči.
Danke Dojčland.
Danke Dojčland.
crvenkasti-
2014-04-17
KOji im je bio qratz da su svi bježali iz CCCP?crvenkasti wrote:Suze su mi navrle na oči.
Danke Dojčland.
Eroo wrote:KOji im je bio qratz da su svi bježali iz CCCP?crvenkasti wrote:Suze su mi navrle na oči.
Danke Dojčland.
Koji kurac su nas priznavali kad su znali da nismo sposobni imat državu?
crvenkasti-
2014-04-17
Sad preuzimamo predsjedavanje EU, valjda zbog toga.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Koji im je bio qratz da su svi bježali iz CCCP?crvenkasti wrote:Suze su mi navrle na oči.
Danke Dojčland.
Eroo wrote:Sad preuzimamo predsjedavanje EU, valjda zbog toga.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Koji im je bio qratz da su svi bježali iz CCCP?crvenkasti wrote:Suze su mi navrle na oči.
Danke Dojčland.
Hrvatska dobija tri nova radna mjesta, u Briselu, s ogromnim plaćama.
crvenkasti-
2014-04-17
Ima i drugih, mnogo značajnijih, ali se ipak uzima Hrvate iz propale Hrvatske, kako ti kažeš. Nešto mi tu ne štima.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sad preuzimamo predsjedavanje EU, valjda zbog toga.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Koji im je bio qratz da su svi bježali iz CCCP?crvenkasti wrote:Suze su mi navrle na oči.
Danke Dojčland.
Hrvatska dobija tri nova radna mjesta, u Briselu, s ogromnim plaćama.
Ma govor je bezveze. Gdje su sada i sta sada kuhaju? Ni Svabe to vise ne pamte.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tko se ne bi ovoga sjećao...jastreb wrote:Ma govor je bezveze. Gdje su sada i sta sada kuhaju? Ni Svabe to vise ne pamte.
Similar topics
» U spomen na Simu Djodana i njegov legendarni govor u Splitu 1990 godine na predizbornom skupu
» Preminuo legendarni Roger Moore
» Umro legendarni rock glazbenik
» Umro je legendarni Paolo Rossi
» Umro legendarni igrac Hajduka Jurica Jerkovic
» Preminuo legendarni Roger Moore
» Umro legendarni rock glazbenik
» Umro je legendarni Paolo Rossi
» Umro legendarni igrac Hajduka Jurica Jerkovic
Page 1 of 1