Ljevičari tužno priznali:'Škoro ima veče šanse protiv Kolinde nego Milanović'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ljevičari tužno priznali:'Škoro ima veče šanse protiv Kolinde nego Milanović'
Cilj je da jednoga dana bude šefinja NATO ili UN-a. Drugi mandat je pripema za ovo.vuksadinare wrote:ima nade da se koli popravi greske ali kao moguca predsjednica hdza mozda i premijerka jednog dana
Mogao bih predpostaviti i tko bi mogao biti predsjednik/predsjednica nakon Kolindinog drugog mandata.
Nema slučajnosti, sve je dio plana i vice versa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Ljevičari tužno priznali:'Škoro ima veče šanse protiv Kolinde nego Milanović'
Škoro miriši na povratak na predsjednički sustav. Takve stvari itekako podržavam, no prava stvar bi bila kompletno kopiranje američkog sustava, ali ajde ovo je bar bliže.
Brain32-
2014-04-15
£otk@ wrote:Hektorović wrote:£otk@ wrote:žena Srpkinja
Zar?
Naravno, stara pravaška rutina.
Njihova nova ikona ima ženu Srpkinju, pjevao je pored Savke 1990. na skupovima Koalicije narodnog sporazuma, sredinom 1991 se sjetio da ima pametnijeg posla izvan Hrvatske, pa je dezertirao.
Medjutim, vani trava nije baš tako zelena, pa je uzeo člansku iskaznicu pa je iskamčio mjesto konzula u Madjarskoj. Vratio se u Hrvatsku, pa je ... khm khm... doktorirao na sveučilištu čuvenom po stručnosti, poštenju i integritetu.
Onda nam se Škoro bacio u biznis, najprije ga stavilo na listu HDZ-a za Sabor, odrapio mandat tamo i zaradio saborsku mirovinu. Istovremeno, dolazi na čelo Croatia Records i u koordinaciji sa Yusipovićem uvodi reket zvani ZAMP i rigirozno ga utjeruje.
Pa ni njegov kum Thompson ga ne želi podržati da bude predsjednik, valjda ga on zna. ;)
Idi u pm, ja tamo razmišljam upisati doktorat :D :D
Ostalo stoji
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
muku muce da nas sprijece ali sprijeciti nas nece...skoro novi predsjednik...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lolek i bolek u epizodi "a oni tvoj..."vuksadinare wrote:de nam sad opsi prijasnju karijeru kolinde od 1990 nadalje..posebno ono napustanje veleposlanickog mjesta u sad.e bez prethodne najave šefu i predsjedniku...ajmo daj da vidimo£otk@ wrote:Hektorović wrote:£otk@ wrote:žena Srpkinja
Zar?
Njihova nova ikona ima ženu Srpkinju, pjevao je pored Savke 1990. na skupovima Koalicije narodnog sporazuma, sredinom 1991 se sjetio da ima pametnijeg posla izvan Hrvatske, pa je dezertirao.
Medjutim, vani trava nije baš tako zelena, pa je uzeo člansku iskaznicu pa je iskamčio mjesto konzula u Madjarskoj. Vratio se u Hrvatsku, pa je ... khm khm... doktorirao na sveučilištu čuvenom po stručnosti, poštenju i integritetu.
Onda nam se Škoro bacio u biznis, najprije ga stavilo na listu HDZ-a za Sabor, odrapio mandat tamo i zaradio saborsku mirovinu. Istovremeno, dolazi na čelo Croatia Records i u koordinaciji sa Yusipovićem uvodi reket zvani ZAMP i rigirozno ga utjeruje.
Pa ni njegov kum Thompson ga ne želi podržati da bude predsjednik, valjda ga on zna. ;)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:lolek i bolek u epizodi "a oni tvoj..."vuksadinare wrote:de nam sad opsi prijasnju karijeru kolinde od 1990 nadalje..posebno ono napustanje veleposlanickog mjesta u sad.e bez prethodne najave šefu i predsjedniku...ajmo daj da vidimo£otk@ wrote:Hektorović wrote:£otk@ wrote:žena Srpkinja
Zar?
A tako nekako žalibože vremena...
£otk@-
2019-02-12
Nemam ama baš ništa protiv Škore, naprotiv simpatičan mi je.vuksadinare wrote:muku muce da nas sprijece ali sprijeciti nas nece...skoro novi predsjednik...
No, ja sam realist i realno nema ni minimum šanse.
Eroo wrote:Nemam ama baš ništa protiv Škore, naprotiv simpatičan mi je.vuksadinare wrote:muku muce da nas sprijece ali sprijeciti nas nece...skoro novi predsjednik...
budimo realni , skoro u drugom krugu pregazi djapica
gotova je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nemam ama baš ništa protiv Škore, naprotiv simpatičan mi je.vuksadinare wrote:muku muce da nas sprijece ali sprijeciti nas nece...skoro novi predsjednik...
budimo realni , skoro u drugom krugu pregazi djapica
gotova je
Ne seri, pa već se sve zna.
Ava Karabatić je nova vrhovnica u Hrvata i kraljica Balkana!
£otk@-
2019-02-12
Prema mojim istraživanjima nije postojao kralj Tomislav. Mislim u onakvom "izdanju" kakvim ga konvencionalna znanost prikazuje.£otk@ wrote:
Ne seri, pa već se sve zna.
Ava Karabatić je nova vrhovnica u Hrvata i kraljica Balkana!
On je postojao kao vladar jednog puno manjeg područja i nije onaj kralj koji je krunjen na Duvanjkskom polju.
Moguće je da se čak radi o kraljici Damaslavi,koja je vladala najvećim dijelom kraljevstva koje pripisuju Tomislavu,a moguće da je i sama ona ono što mislimo da je bio Tomislav.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» korisnik 'Tindera' traži od suda da mu prizna 20 godina manje, radi veće šanse kod žena...
» Škoro uvjerljiv u anketama naspram Kolinde
» Miroslav Skoro na trecem mjestu iza Kolinde i Zokija
» Škoro nakon Kolinde u drugom krugu pobjeđuje i Milanovića
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Škoro uvjerljiv u anketama naspram Kolinde
» Miroslav Skoro na trecem mjestu iza Kolinde i Zokija
» Škoro nakon Kolinde u drugom krugu pobjeđuje i Milanovića
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
Page 3 of 3