Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
Udriga, hanuma, udriga...Hektorović wrote:jastreb wrote:Pa istinu i kaže. Samo glupi Zapad to još ne shvaća.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
problem je na zapadu natalitet koji ej u padu kod zapadnjaka..a zapadnjak mjeri narocito neoliberali gotovo sve u prilivu novcanih sredstava u drzavne i ine buđete...ako ima manje stanovnistva taj priliv novcanih sredstava je manji logicno..a time i manje za đep narocito establismenta na zapadu..i tu su zato muslimani kao jebanđije kod kojih natalitet raste...a treba popuniti se nekim moguce financijske rupe da ne dođe do tih rupa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:nek konačno krenu pa da se obračunamo
zapad treba rekonkvistu
Eh, prošla su vremena El Cida, reconqusta nije politički korektna i kosi se s progresivnim idealima EU.
catabbath-
2015-08-22
cat..sve se mjeri novcem...kad gledas npr.ljutlju neoliberala kvaziljevicara i slicnih..svaka druga ili treca rijec im je novac,imovina..najmanje ima rijeci o zajednici,narodu,obicnom covjeku,drzavi ili kuci...ne zadovoljava ih ono sto imaju oni zele sve a sve je-svijet...a kako vladati svijetom ako nemas lovu..catabbath wrote:marcellus wrote:nek konačno krenu pa da se obračunamo
zapad treba rekonkvistu
Eh, prošla su vremena El Cida, reconqusta nije politički korektna i kosi se s progresivnim idealima EU.
2015-09-08
marcellus wrote:nek konačno krenu pa da se obračunamo
zapad treba rekonkvistu
e pa da onda srblji iskoriste situaciju....treba udarit na kršćane , pravoslavne
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Blize se dizalice s konopcem ljevicarima, "humanistima", homicima i ostalim ljudima "sirokih pogleda". Darwin awards za stotine tisuca ako ne i koji milion, skoro pa zabavno.
omni-
2014-04-12
ako objese neke homice doci ce novi..parola je homicaomni wrote:Blize se dizalice s konopcem ljevicarima, "humanistima", homicima i ostalim ljudima "sirokih pogleda". Darwin awards za stotine tisuca ako ne i koji milion, skoro pa zabavno.
2015-09-08
Ima homica koliko hoces medju islamistima, kao da je vazno jel koza ili jarac, nego oni to nece javno, ali ce rado objesiti onoga tko se time ponosi.vuksadinare wrote:ako objese neke homice doci ce novi..parola je homicaomni wrote:Blize se dizalice s konopcem ljevicarima, "humanistima", homicima i ostalim ljudima "sirokih pogleda". Darwin awards za stotine tisuca ako ne i koji milion, skoro pa zabavno.
omni-
2014-04-12
prckov wrote:evropske balije su ti danas na zapadu jedan od 4 stuba koji drzi novu (racionalno sekularnu) moralnost I etikumax123 wrote:evropske balije će imat istu sudbinu kao i evropski zidovi.dilema nema...t
uz lgbtq, people of colour I feminizam
nema vise morala na zaostalim krscanskim temeljima
X
£otk@-
2019-02-12
vuksadinare wrote:problem je na zapadu natalitet koji ej u padu kod zapadnjaka..a zapadnjak mjeri narocito neoliberali gotovo sve u prilivu novcanih sredstava u drzavne i ine buđete...ako ima manje stanovnistva taj priliv novcanih sredstava je manji logicno..a time i manje za đep narocito establismenta na zapadu..i tu su zato muslimani kao jebanđije kod kojih natalitet raste...a treba popuniti se nekim moguce financijske rupe da ne dođe do tih rupa
Fuk, briljantan post.
I misao i izvedba u stilu.
Ozbiljno, ovo možda napišem jednom godišnje.
£otk@-
2019-02-12
2 Ovako govori Jahve nad vojskama: 'Odlučio sam osvetiti ono što je Amalek učinio Izraelu zatvarajući mu put kad je izlazio iz Egipta.
3 Sada idi i udari na Amaleka, izvrši "herem", kleto uništenje, na njemu i na svemu što posjeduje; ne štedi ga, pobij muškarce i žene, djecu i dojenčad, goveda i ovce, deve i magarce
(1 Sam 15, 2-3)
3 Sada idi i udari na Amaleka, izvrši "herem", kleto uništenje, na njemu i na svemu što posjeduje; ne štedi ga, pobij muškarce i žene, djecu i dojenčad, goveda i ovce, deve i magarce
(1 Sam 15, 2-3)
£otk@-
2019-02-12
Konj Konjskimax123 wrote:evropske balije će imat istu sudbinu kao i evropski zidovi.dilema nema...
Nece ti uspjet je.at mlade muslimanke
Vrlo zanimljiva teza£otk@ wrote:prckov wrote:evropske balije su ti danas na zapadu jedan od 4 stuba koji drzi novu (racionalno sekularnu) moralnost I etikumax123 wrote:evropske balije će imat istu sudbinu kao i evropski zidovi.dilema nema...t
X
Prcko
Ja sam ti Naprimjer moralni stup
Ma sta stup
Kolonada stupova
Ali ipak zato sto sam ateist . Jer mi se gade religijske, osobito KRŠĆANSKE TZV VRIJEDNOSTI
JBT
ZBOG TIH VRIJEDNOSTI propadasmo svi
Mi vlastitu Vjeru i Sveto Pismo ne poznajemo.
Gospodin jasno kaže Izabranom narodu kako se postupa sa neprijateljem. Čak, za razliku od džihada, ne ratuje do prihvaćanja islama.
Herem je kleto uništenje, do životinja u štali. Nema mogućnosti preobraćenja.
Gospodin jasno kaže Izabranom narodu kako se postupa sa neprijateljem. Čak, za razliku od džihada, ne ratuje do prihvaćanja islama.
£otk@-
2019-02-12
HEREM
BEREM
SEREM
BEREM
SEREM
A soru će Ero istetovirati sa križevima, neka upiše i Deus vult. Na čelo.
£otk@-
2019-02-12
Postkoncilska crkva zaziva ekumenu abrahamskih religija i forsira NZ. Ali i sam Isus je bio savršeno jasan da nema nikakve namjere ukinuti začkoljicu iz SZ.
Kršćanstvo nije vjera samo blagih, krotkih i pokornih ovčica. SZ je čisti survival guide kako postupati (izmedju ostaloga) sa nevjernicima u svojoj sredini, sa nevjerničkim narodima koji se klanjaju kumirima.
Pa i NZ u Otkrivenju jasno dijeli vjernike od nevjernika i predvidja Armageddon i Posljednji sud.
Kršćanstvo nije vjera samo blagih, krotkih i pokornih ovčica. SZ je čisti survival guide kako postupati (izmedju ostaloga) sa nevjernicima u svojoj sredini, sa nevjerničkim narodima koji se klanjaju kumirima.
Pa i NZ u Otkrivenju jasno dijeli vjernike od nevjernika i predvidja Armageddon i Posljednji sud.
£otk@-
2019-02-12
epikur37 wrote:marcellus wrote:nek konačno krenu pa da se obračunamo
zapad treba rekonkvistu
e pa da onda srblji iskoriste situaciju....treba udarit na kršćane , pravoslavne
Ne histeriziraj.
Treba razlikovati Vjeru od crkve. Pravoslavci su kršćani po Vjeri i ne potpadaju pod pravila herema.
Dapače, dužni su ga obavljati baš kao i rimokatolici, za što ćeš naići na istomišljenike u SPC kao u malo kojoj kršćanskoj crkvi.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Mi vlastitu Vjeru i Sveto Pismo ne poznajemo.
zanimljiv podatak, samo ga aktivirati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nisi ti bona sore moralni stub nego bosanska bukvaSora wrote:Vrlo zanimljiva teza£otk@ wrote:prckov wrote:evropske balije su ti danas na zapadu jedan od 4 stuba koji drzi novu (racionalno sekularnu) moralnost I etikumax123 wrote:evropske balije će imat istu sudbinu kao i evropski zidovi.dilema nema...t
X
Prcko
Ja sam ti Naprimjer moralni stup
Ma sta stup
Kolonada stupova
Ali ipak zato sto sam ateist . Jer mi se gade religijske, osobito KRŠĆANSKE TZV VRIJEDNOSTI
JBT
ZBOG TIH VRIJEDNOSTI propadasmo svi
a prvenstveno polovna treba
i halal fasist
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
epikur37 wrote:£otk@ wrote:Mi vlastitu Vjeru i Sveto Pismo ne poznajemo.
zanimljiv podatak, samo ga aktivirati.
Ne treba ništa aktivirati, sve piše u Otkrivenju.
£otk@-
2019-02-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izetbegović : Nema ništa od promjene izbornog zakona, Bošnjaci žele samo unitarnu državu
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» samo riječi hvale za svog sina koji je otišao u džihad u Siriju
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» samo riječi hvale za svog sina koji je otišao u džihad u Siriju
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 2 of 3