Srbi zviždali minutu ćutanja za Žaka Širaka: Izazvali su šok 13.000 Francuza u hali!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srbi zviždali minutu ćutanja za Žaka Širaka: Izazvali su šok 13.000 Francuza u hali!
https://www.telegraf.rs/sport/ostali-sportovi/3106707-srbi-zvizdali-minutu-cutanja-za-zaka-siraka-izazvali-su-sok-13000-francuza-u-hali-video
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Srbi zviždali minutu ćutanja za Žaka Širaka: Izazvali su šok 13.000 Francuza u hali!
koje budale..onda ce se pitati zasto ih francuzi stavljaju u trideseti red ili magarecu klupu...da vam nije onog pedera macrona a umjesto njega netko drugi hm hm..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srbi zviždali minutu ćutanja za Žaka Širaka: Izazvali su šok 13.000 Francuza u hali!
sad čekajte da vas pozovu na proslavu dana pobjedeu u WW2 ili tako nešto, pa onda pitajte zašto nisu
Après avoir sifflé la minute de silence hommage à Jacques #Chirac, banderole déployée « Kosovo is Serbia » à Bercy. Visiblement, l’intervention de 1999 au Kosovo voulait être rappelée... #EuroVolley2019#FRASERpic.twitter.com/pWbKGXpX7m
— Guillaume Bardou (@G_Bardou) September 27, 2019
— Guillaume Bardou (@G_Bardou) September 27, 2019
2014-08-25
France-Serbie: L'hommage à Chirac perturbé pendant la demi-finale de l'Euro 2019 de volley
https://m.huffingtonpost.fr/entry/france-serbie-chirac-minute-de-silence-perturbe-pendant-la-demi-finale-de-leuro-2019-de-volley_fr_5d8e6eb6e4b0ac3cdda8aaee
En 1999, la France avait participé, avec l'Otan, à la guerre du Kosovo qui s'était soldée par une défaite pour l'armée serbe.
https://m.huffingtonpost.fr/entry/france-serbie-chirac-minute-de-silence-perturbe-pendant-la-demi-finale-de-leuro-2019-de-volley_fr_5d8e6eb6e4b0ac3cdda8aaee
2014-08-25
Marcel, pišeš li ti što ovih dana? Već dugo ne vidjeh neku tvoju kolumnu. Ako da , gdje to mogu nači?marcellus wrote:sad čekajte da vas pozovu na proslavu dana pobjedeu u WW2 ili tako nešto, pa onda pitajte zašto nisu
Ne znam šta su trebali da urade. Da minutom ćutanja odaju počast onome koji ih je bombardovao da bi dobili bolja sedišta na nekoj sledećoj proslavi? Ili da ne izbace Francusku pred punim Bersijem koji peva Marseljezu, da bi bili politički korektni?
ma jebite im sve po spisku... redomdzango wrote:Ne znam šta su trebali da urade. Da minutom ćutanja odaju počast onome koji ih je bombardovao da bi dobili bolja sedišta na nekoj sledećoj proslavi? Ili da ne izbace Francusku pred punim Bersijem koji peva Marseljezu, da bi bili politički korektni?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bravo, tako i treba. Da ste pametni izresetali bi USA ambasadu u Beogradu a zaposlenike pretukli na ulici i spalili im zastavu.
omni-
2014-04-12
Francuzi sinoć već štiklirani u sred Pariza pred punim Bersijem dok su pevali Marseljezu. Idemo dalje. Ne znam kojem je idiotu pala na pamet ideja da se održi minut ćutanja pred utakmicu sa Srbijom koju je ovaj bombardovao.michaellcmacha wrote:ma jebite im sve po spisku... redomdzango wrote:Ne znam šta su trebali da urade. Da minutom ćutanja odaju počast onome koji ih je bombardovao da bi dobili bolja sedišta na nekoj sledećoj proslavi? Ili da ne izbace Francusku pred punim Bersijem koji peva Marseljezu, da bi bili politički korektni?
ma naravno slažem se u potpunosti... šteta u svemu tome da nama nisu dopustili da vas i mi "malo" ""bombardujemo"" pa da i nama s opravdanjem pokoju opsujete... ;).... zajebavam se... al ozbiljno...dzango wrote:Francuzi sinoć već štiklirani u sred Pariza pred punim Bersijem dok su pevali Marseljezu. Idemo dalje. Ne znam kojem je idiotu pala na pamet ideja da se održi minut ćutanja pred utakmicu sa Srbijom koju je ovaj bombardovao.michaellcmacha wrote:ma jebite im sve po spisku... redomdzango wrote:Ne znam šta su trebali da urade. Da minutom ćutanja odaju počast onome koji ih je bombardovao da bi dobili bolja sedišta na nekoj sledećoj proslavi? Ili da ne izbace Francusku pred punim Bersijem koji peva Marseljezu, da bi bili politički korektni?
2015-08-08
nemojte samo pretjerivati, da vam ne bi pizdići opet neke sankcije udarili... btw kakav ste ono sastanak imali u njujorku...
2015-08-08
Ne sumnjam da bi vam dopustili ali jebiga kada nemate sa čim. Prvo treba da vam dopuste da kupite avione na nekom otpadu. Zajebano je kada si na kratkom lancu i treba ti dozvola dozvola i da prdneš. Koga smo mi pitali kada smo bombardovali?michaellcmacha wrote:ma naravno slažem se u potpunosti... šteta u svemu tome da nama nisu dopustili da vas i mi "malo" ""bombardujemo"" pa da i nama s opravdanjem pokoju opsujete... ;).... zajebavam se... al ozbiljno...dzango wrote:Francuzi sinoć već štiklirani u sred Pariza pred punim Bersijem dok su pevali Marseljezu. Idemo dalje. Ne znam kojem je idiotu pala na pamet ideja da se održi minut ćutanja pred utakmicu sa Srbijom koju je ovaj bombardovao.michaellcmacha wrote:ma jebite im sve po spisku... redomdzango wrote:Ne znam šta su trebali da urade. Da minutom ćutanja odaju počast onome koji ih je bombardovao da bi dobili bolja sedišta na nekoj sledećoj proslavi? Ili da ne izbace Francusku pred punim Bersijem koji peva Marseljezu, da bi bili politički korektni?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
bit će, polako... pa francuze ste pitali i engleze i amere jebo te.... jesi dementan... :))))dzango wrote:Ne sumnjam da bi vam dopustili ali jebiga kada nemate sa čim. Prvo treba da vam dopuste da kupite avione na nekom otpadu. Zajebano je kada si na kratkom lancu i treba ti dozvola dozvola i da prdneš. Koga smo mi pitali kada smo bombardovali?michaellcmacha wrote:ma naravno slažem se u potpunosti... šteta u svemu tome da nama nisu dopustili da vas i mi "malo" ""bombardujemo"" pa da i nama s opravdanjem pokoju opsujete... ;).... zajebavam se... al ozbiljno...dzango wrote:Francuzi sinoć već štiklirani u sred Pariza pred punim Bersijem dok su pevali Marseljezu. Idemo dalje. Ne znam kojem je idiotu pala na pamet ideja da se održi minut ćutanja pred utakmicu sa Srbijom koju je ovaj bombardovao.michaellcmacha wrote:ma jebite im sve po spisku... redomdzango wrote:Ne znam šta su trebali da urade. Da minutom ćutanja odaju počast onome koji ih je bombardovao da bi dobili bolja sedišta na nekoj sledećoj proslavi? Ili da ne izbace Francusku pred punim Bersijem koji peva Marseljezu, da bi bili politički korektni?
2015-08-08
a oni su vas zato jer niste bili sposobni odraditi posao kak spada... a u tom pogodi tko vas je spriječio... ;)... ne moraš pogađati kad znaš...
2015-08-08
Prva Jugoslavija je najvise djelo bas Francuske politike..
gdje je vladala velika ljubav nastao je potencijal za jos vecu mrznju, samo sto ne mislim da to vodi icemu u ovom slucaju..
Biće kada za eskadrilu aerolplana i logistiku strovalite godišnji budžet kao Poljaci i Bugari. Nema kod Amera kupovine sa strane i za male pare. A i onda će avioni leteti po američkom odobrenju i kada oni narede. Čijem odobrenju? Onoga što smo mu sinoć zviždali? I posle ja dementan?michaellcmacha wrote:bit će, polako... pa francuze ste pitali i engleze i amere jebo te.... jesi dementan... :))))dzango wrote:Ne sumnjam da bi vam dopustili ali jebiga kada nemate sa čim. Prvo treba da vam dopuste da kupite avione na nekom otpadu. Zajebano je kada si na kratkom lancu i treba ti dozvola dozvola i da prdneš. Koga smo mi pitali kada smo bombardovali?michaellcmacha wrote:ma naravno slažem se u potpunosti... šteta u svemu tome da nama nisu dopustili da vas i mi "malo" ""bombardujemo"" pa da i nama s opravdanjem pokoju opsujete... ;).... zajebavam se... al ozbiljno...dzango wrote:Francuzi sinoć već štiklirani u sred Pariza pred punim Bersijem dok su pevali Marseljezu. Idemo dalje. Ne znam kojem je idiotu pala na pamet ideja da se održi minut ćutanja pred utakmicu sa Srbijom koju je ovaj bombardovao.michaellcmacha wrote:
ma jebite im sve po spisku... redom
Ameri, sveobuhvatnim rešenjem za područje bivše YU.michaellcmacha wrote:a oni su vas zato jer niste bili sposobni odraditi posao kak spada... a u tom pogodi tko vas je spriječio... ;)... ne moraš pogađati kad znaš...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
[size=14]
rit
@CanardRit
[/size]
Replying to
@Morinerie
La honte de quoi pauvre guignol. Contrairement aux Francais, les Serbes ont l'identité au fond de leur peau et de leur âme et accessoirement, une mémoire riche.
2014-08-25
Tko jebe Srbe i Francusku. Tu se glumi neko prijateljstvo iz prvog svjetskog rata a ovi ih bombardirali i uzeli im Kosovo. Vole Albance muslimane.
Evo ti muslimana jebi mater , 6 miljona muslimana , 9% stanovništva.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islam_in_France
Evo ti muslimana jebi mater , 6 miljona muslimana , 9% stanovništva.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islam_in_France
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Serbia News
» Tomašićeva Platiniju:Istraga o minutu ćutanja u BG
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Novi list opet udara po antifašistima:Zviždati treba onima koji su u Pazinu zviždali predsjednici Republike
» Tomašićeva Platiniju:Istraga o minutu ćutanja u BG
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Novi list opet udara po antifašistima:Zviždati treba onima koji su u Pazinu zviždali predsjednici Republike
Page 1 of 2