Preminuo Jacques Chirac
Page 1 of 1
Preminuo Jacques Chirac
http://www.24sata.hr/news/preminuo-je-bivsi-francuski-predsjednik-jacques-chirac-650637
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Preminuo Jacques Chirac
Ma...Poslije Miterana,francuska nema nekog političara od formata. Nije to bio ni Širak. Sjećam se da je bilo kad sam bio mlađi iz zajebancije izgovarati Žak-Širak. Žak-Širak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prijatelj Hrvatske, za razliku od njegovog prethodnika. Današnja vremena pokazuju koliko je bio dalekovidan sa Mediteranskom unijom, to bi spriječilo Arapsko proljeće.
Bilo kako bilo, repose en paix.
Bilo kako bilo, repose en paix.
£otk@-
2019-02-12
jastreb wrote:Ma...Poslije Miterana,francuska nema nekog političara od formata.
Ti nisi normalan čovjek.
£otk@-
2019-02-12
Ima, Macron.jastreb wrote:Ma...Poslije Miterana,francuska nema nekog političara od formata. Nije to bio ni Širak. Sjećam se da je bilo kad sam bio mlađi iz zajebancije izgovarati Žak-Širak. Žak-Širak.
red wolf-
2016-02-10
Muchi, dobro nije rekao Charles de Gaulle.£otk@ wrote:jastreb wrote:Ma...Poslije Miterana,francuska nema nekog političara od formata.
Ti nisi normalan čovjek.
;-D
kako pederi izlaze iz ormara, tako i ovi abolirani izlaze iz pećina.£otk@ wrote:jastreb wrote:Ma...Poslije Miterana,francuska nema nekog političara od formata.
Ti nisi normalan čovjek.
jodlaju, opet tamo neke srpske popevke pjevaju i samo im miterand ok jerbo je srpski prijatelj.
i govno abolirano prima mirovinu, radi na baušteli kod svog pajde srbina i ima obraza još objavljivati pamflete.
trebalo je objaviti ratno stanje i rat i sve ih nakon oluje po ratnom pravu kao dezertere poslati troprstom bogu na ispovjed, bez posrednika.
to je fakat stoka, pogotovo ovi tvoji iz rijeke i okolice.
2014-12-30
veber wrote:
Rijeka je nakon WWII doživjela boom stanovništva. Srbi iz Bosne, Bošnjaci iz Cazinske krajine, itd...su doselili.
Rijeka je bila i središte korpusa i Vojnopomorske oblasti, a oficiri su se selili sa obiteljima.
Neki su otišli, ali u Rijeci nije bilo rata, puno ih je ostalo, i to na najvažnijim položajima u Gradu, Županiji, medijima, kulturi, NGOvna sceni...
Ali mislim da je situacija u Vukovaru gora, tre bolje zna. Časna riječ, ili će reći kud su odveli te ljude, ili će morati raspustiti tamošnju miliciju, poslati specijalnu policiju, privesti i ispitati sve pripadnike vojske tzv. RSK.
Netko će propjevati, neće Bauk, Ostoja Ranković, Pupi i Plenki vječno vedriti i oblačiti.
£otk@-
2019-02-12
u pon mi dođe tip iz naše firme, a ima nas 2000 i veli mi ja sam taj i taj, rekli mi da ti se javim jer ne govorim njemački samo engleski.£otk@ wrote:veber wrote:
Rijeka je nakon WWII doživjela boom stanovništva. Srbi iz Bosne, Bošnjaci iz Cazinske krajine, itd...su doselili.
Rijeka je bila i središte korpusa i Vojnopomorske oblasti, a oficiri su se selili sa obiteljima.
Neki su otišli, ali u Rijeci nije bilo rata, puno ih je ostalo, i to na najvažnijim položajima u Gradu, Županiji, medijima, kulturi, NGOvna sceni...
Ali mislim da je situacija u Vukovaru gora, tre bolje zna. Časna riječ, ili će reći kud su odveli te ljude, ili će morati raspustiti tamošnju miliciju, poslati specijalnu policiju, privesti i ispitati sve pripadnike vojske tzv. RSK.
Netko će propjevati, neće Bauk, Ostoja Ranković, Pupi i Plenki vječno vedriti i oblačiti.
ok, čujem slavonski naglasak i pitam ga od kuda si?
paaa, vukovar.
da?
da!!! ali idem po alat pa buš mi rekao kaj da radim.
odeo on po alat i gledam i ne bilivim. srpske tablice.
nazvao sam firmu i rekao im da nekoga sele. ili mene ili njega. sada je kod nekog nijemca.
i koja je to stoka. ima hr putovnicu, a tu smo generacija.
to sve potjerat na grenland.
2014-12-30
Similar topics
» IMa li Jacques X factor
» MI6 kontra Jacques Chiraca
» ''Jacques napokon otkrio zašto Roko nosi krila: "Vjerujte nam, znamo što radimo"
» Preminuo Džej
» Preminuo Gec Verner
» MI6 kontra Jacques Chiraca
» ''Jacques napokon otkrio zašto Roko nosi krila: "Vjerujte nam, znamo što radimo"
» Preminuo Džej
» Preminuo Gec Verner
Page 1 of 1