Kurc u koaliciji sa Zelenima
Page 1 of 1
Kurc u koaliciji sa Zelenima
Kako stvari stoje ovaj neće ni sa socijalistima ni sa fašistima kreirat vladu nego sa Zelenima.
https://srpskainfo.com/prijevremeni-izbori-u-austriji-nijedna-koalicija-bez-partije-sebastijana-kurca-nije-realna/
To je ono šta ja uvik govorin da nije bitna desnica u Austriji nego u Njemačkoj jer ako krene navala imigranata Nijemci će im zatvorit granicu.
https://srpskainfo.com/prijevremeni-izbori-u-austriji-nijedna-koalicija-bez-partije-sebastijana-kurca-nije-realna/
To je ono šta ja uvik govorin da nije bitna desnica u Austriji nego u Njemačkoj jer ako krene navala imigranata Nijemci će im zatvorit granicu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kurc u koaliciji sa Zelenima
Ajme gdje s takvim idiotima....
Zanimljiv je fenomen Zelenih u Njemačkoj napose....koliko je to jako.
Ono kad ubiješ naciju onda se pojavljuju ovakve devijacije.
Zanimljiv je fenomen Zelenih u Njemačkoj napose....koliko je to jako.
Ono kad ubiješ naciju onda se pojavljuju ovakve devijacije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hahahahahaha...Raspad sustava...Baš Vam ništa nije jasno...
red wolf-
2016-02-10
Jel tebi jasno da si se oprostio od foruma?red wolf wrote:hahahahahaha...Raspad sustava...Baš Vam ništa nije jasno...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ja sam se oprostio s tvojom vrstom...Niste znali da postoji zamjena na ovom planetu?T. wrote:Jel tebi jasno da si se oprostio od foruma?red wolf wrote:hahahahahaha...Raspad sustava...Baš Vam ništa nije jasno...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja sam se oprostio s tvojom vrstom...Niste znali da postoji zamjena na ovom planetu?T. wrote:Jel tebi jasno da si se oprostio od foruma?red wolf wrote:hahahahahaha...Raspad sustava...Baš Vam ništa nije jasno...
2015-08-06
Prije Vas su bili reptili...Onda ste došli Vi iz reda sisavaca...Sad ima također vrsta koje Vas mogu zamijeniti...Preferiram one iz mora...Mislim da bi to bio pun pogodak...epikur37 wrote:red wolf wrote:Ja sam se oprostio s tvojom vrstom...Niste znali da postoji zamjena na ovom planetu?T. wrote:Jel tebi jasno da si se oprostio od foruma?red wolf wrote:hahahahahaha...Raspad sustava...Baš Vam ništa nije jasno...
red wolf-
2016-02-10
https://www.ex-iskon-pleme.com/t1599p840-prituzbe#1473761red wolf wrote:Ja sam se oprostio s tvojom vrstom...Niste znali da postoji zamjena na ovom planetu?T. wrote:Jel tebi jasno da si se oprostio od foruma?red wolf wrote:hahahahahaha...Raspad sustava...Baš Vam ništa nije jasno...
2014-04-14
red wolf wrote:Prije Vas su bili reptili...Onda ste došli Vi iz reda sisavaca...Sad ima također vrsta koje Vas mogu zamijeniti...Preferiram one iz mora...Mislim da bi to bio pun pogodak...epikur37 wrote:red wolf wrote:Ja sam se oprostio s tvojom vrstom...Niste znali da postoji zamjena na ovom planetu?T. wrote:Jel tebi jasno da si se oprostio od foruma?red wolf wrote:hahahahahaha...Raspad sustava...Baš Vam ništa nije jasno...
aj ća
...
2015-08-06
A to...Jebiga, morao sam se vratiti, ne svojom voljom...
red wolf-
2016-02-10
Naravno, da ćeš ići ća...Nerma više, smradu, mučenja Majke Zemlje...epikur37 wrote:red wolf wrote:Prije Vas su bili reptili...Onda ste došli Vi iz reda sisavaca...Sad ima također vrsta koje Vas mogu zamijeniti...Preferiram one iz mora...Mislim da bi to bio pun pogodak...epikur37 wrote:red wolf wrote:Ja sam se oprostio s tvojom vrstom...Niste znali da postoji zamjena na ovom planetu?T. wrote:
Jel tebi jasno da si se oprostio od foruma?
aj ća
...
red wolf-
2016-02-10
Shvaćam...red wolf wrote:A to...Jebiga, morao sam se vratiti, ne svojom voljom...
Poslan si...
2014-04-14
Pa ne baš...Ne mogu ti to objasnit...T. wrote:Shvaćam...red wolf wrote:A to...Jebiga, morao sam se vratiti, ne svojom voljom...
Poslan si...
red wolf-
2016-02-10
Meni je koalicija sa Zelenima ok. Da malo odmorimo od ljevičara i desničara jer i jedni i drugi imaju svoje konje za utrku u Bih a ovako bi oboje bili isključeni iz vlasti i ovi u BiH bi se našli u praznom polju kad je politika u Austriji u pitanju.
Austrijanci su ionako demografski prigaženi.
20% stanovništva su stranci ili ima imigrantske korjene.
Austrijanci su ionako demografski prigaženi.
20% stanovništva su stranci ili ima imigrantske korjene.
2014-04-11
A u međuvremenu
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:820611-Povecan-broj-migranata-u-Grckoj-u-odnosu-na-2018-godinu
U tjedan dana došlo novih 3000 kozojeba.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:820611-Povecan-broj-migranata-u-Grckoj-u-odnosu-na-2018-godinu
U tjedan dana došlo novih 3000 kozojeba.
2014-04-11
Similar topics
» Kurc ustaška pič...o!Kurc:Ne možemo da zabranimo komemoraciju na Blajburgu
» Bugarski parlament dao pedalu Zelenima i njihovoj agendi
» Pao Kurc
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» Kurc odjeba Merkel po pitanju izbjeglica
» Bugarski parlament dao pedalu Zelenima i njihovoj agendi
» Pao Kurc
» kurc šamara debelog blago anemičnog
» Kurc odjeba Merkel po pitanju izbjeglica