Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva
Page 1 of 1
Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva
U klasičnoj sačekuši na petlji Butile kod Sarajeva večeras su napadnuti navijači Zrinjskog.
Prema informacijama koje se mogu dobiti iz MUP Sarajevske županije, riječ je o sačekuši koju su Ultrasima napravili navijači Željezničara i tom prilikom je oštećeno najmanje pet vozila koje su koristili navijači Zrinjskog.
Zbog nereda zatvoren je vijadukt petlja Vlakovo, desna strana, pravac Sarajevo sjever-Sarajevo zapad, priopćeno je iz Autocesta FBiH.
Jake policijske snage su na terenu, a još uvijek nema informacija o povrijeđenima ili uhićenima u ovim neredima.
Prema informacijama koje se mogu dobiti iz MUP Sarajevske županije, riječ je o sačekuši koju su Ultrasima napravili navijači Željezničara i tom prilikom je oštećeno najmanje pet vozila koje su koristili navijači Zrinjskog.
Zbog nereda zatvoren je vijadukt petlja Vlakovo, desna strana, pravac Sarajevo sjever-Sarajevo zapad, priopćeno je iz Autocesta FBiH.
Jake policijske snage su na terenu, a još uvijek nema informacija o povrijeđenima ili uhićenima u ovim neredima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva
Inače Sarajevski mediji su prvo pustili vijest da su napadači navijači borca
2018-04-10
Taj Željezničar nije danas ono šta je bio u bivšoj Jugoslaviji
https://faktor.ba/vijest/navijac-plavih-zeljko-komsic-obnovio-clanstvo-u-fk-zeljeznicar-/44442
Zgadili su mi se prije par tjedana kad su okačili ovaj transparent :
https://www.google.com/amp/s/digitalnademokracija.com/2019/09/01/je-li-zeljo-prestao-biti-multikulturni-klub/amp/
https://www.google.com/amp/s/poskok.info/navijaci-zelje-citirali-aliju-izetbegovica-cuvajte-i-ocuvajte-svoju-naciju-i-ime-bosnjak/amp/
Očito je tko su mu navijači.
https://faktor.ba/vijest/navijac-plavih-zeljko-komsic-obnovio-clanstvo-u-fk-zeljeznicar-/44442
Zgadili su mi se prije par tjedana kad su okačili ovaj transparent :
https://www.google.com/amp/s/digitalnademokracija.com/2019/09/01/je-li-zeljo-prestao-biti-multikulturni-klub/amp/
https://www.google.com/amp/s/poskok.info/navijaci-zelje-citirali-aliju-izetbegovica-cuvajte-i-ocuvajte-svoju-naciju-i-ime-bosnjak/amp/
Očito je tko su mu navijači.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Željo(moj omiljeni klub iz SFRJ)je sam izgubio svoj identitet.
Klub u kome su nekada igrali igrači svih triju nacija,u kome su čak Hrvati najveće legende (Osim,Katalinski,Bukal...) . Klub za kojeg su navijali i ljudi iz drugih republika i to podjednako i Hrvati i Srbi,postao je leglo bošnjačkog nacionalizma iako i danas u njemu igraju pored najbrojnijih Bošnjaka i Hrvati i Srbi.
Pa dovoljno je bilo vidjeti odnos prema hrvatskog asu Ivanu Lendriću,koji je prije par godina bio i najbolji strijelac sezone,kada su ga tzv Manijaci izviždali i ispljuvali,nakon čega je napustio Grbavicu.
Klub u kome su nekada igrali igrači svih triju nacija,u kome su čak Hrvati najveće legende (Osim,Katalinski,Bukal...) . Klub za kojeg su navijali i ljudi iz drugih republika i to podjednako i Hrvati i Srbi,postao je leglo bošnjačkog nacionalizma iako i danas u njemu igraju pored najbrojnijih Bošnjaka i Hrvati i Srbi.
Pa dovoljno je bilo vidjeti odnos prema hrvatskog asu Ivanu Lendriću,koji je prije par godina bio i najbolji strijelac sezone,kada su ga tzv Manijaci izviždali i ispljuvali,nakon čega je napustio Grbavicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da. To jednostavno nije više taj klub. Tako je kako je. Bošnjački nacionalizam.jastreb wrote:Željo(moj omiljeni klub iz SFRJ)je sam izgubio svoj identitet.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jastreb wrote:Željo(moj omiljeni klub iz SFRJ)je sam izgubio svoj identitet.
Klub samo odražava demografsku strukturu sredine u kojoj djeluje...
Tog Sarajeva više nema osim u šupljoj priči.
2018-04-10
Similar topics
» Janezi igračima Zrinjskog vikali:"Ubij ustaše"
» Reakcija iz Veleža: Ovo je napad na državu BiH, iz Zrinjskog su tražili da nas izbace iz
» Objavljena snimka kako albanska policija mlati navijače Zrinjskog
» Vučići: Francuzi motkama kalili bes na navijačima Zvezde
» Vruće u Novom Sadu:'SNS dijeli bejzbol palice navijačima'
» Reakcija iz Veleža: Ovo je napad na državu BiH, iz Zrinjskog su tražili da nas izbace iz
» Objavljena snimka kako albanska policija mlati navijače Zrinjskog
» Vučići: Francuzi motkama kalili bes na navijačima Zvezde
» Vruće u Novom Sadu:'SNS dijeli bejzbol palice navijačima'
Page 1 of 1