ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva

Go down

Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva Empty Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva

Post by Hektorović 25/9/2019, 22:13

U klasičnoj sačekuši na petlji Butile kod Sarajeva večeras su napadnuti navijači Zrinjskog.

Prema informacijama koje se mogu dobiti iz MUP Sarajevske županije, riječ je o sačekuši koju su Ultrasima napravili navijači Željezničara i tom prilikom je oštećeno najmanje pet vozila koje su koristili navijači Zrinjskog.
Zbog nereda zatvoren je vijadukt petlja Vlakovo, desna strana, pravac Sarajevo sjever-Sarajevo zapad, priopćeno je iz Autocesta FBiH.
Jake policijske snage su na terenu, a još uvijek nema informacija o povrijeđenima ili uhićenima u ovim neredima.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva Empty Re: Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva

Post by Hektorović 25/9/2019, 22:14

Inače Sarajevski mediji su prvo pustili vijest da su napadači navijači borca
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva Empty Re: Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva

Post by RayMabus 25/9/2019, 22:24

Taj Željezničar nije danas ono šta je bio u bivšoj Jugoslaviji

https://faktor.ba/vijest/navijac-plavih-zeljko-komsic-obnovio-clanstvo-u-fk-zeljeznicar-/44442

Zgadili su mi se prije par tjedana kad su okačili ovaj transparent :

https://www.google.com/amp/s/digitalnademokracija.com/2019/09/01/je-li-zeljo-prestao-biti-multikulturni-klub/amp/

Huligani Željezničara priredili sačekušu navijačima Zrinjskog kod Sarajeva Images?q=tbn%3AANd9GcSK4J_76fgDRtg8PBtyRxJMUvJb5aNlXmUcLM0UaAZL2xfpwYg_

https://www.google.com/amp/s/poskok.info/navijaci-zelje-citirali-aliju-izetbegovica-cuvajte-i-ocuvajte-svoju-naciju-i-ime-bosnjak/amp/

Očito je tko su mu navijači.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 25/9/2019, 22:44

Željo(moj omiljeni klub iz SFRJ)je sam izgubio svoj identitet.

Klub u kome su nekada igrali igrači svih triju nacija,u kome su čak Hrvati najveće legende (Osim,Katalinski,Bukal...) . Klub za kojeg su navijali i ljudi iz drugih republika i to podjednako i Hrvati i Srbi,postao je leglo bošnjačkog nacionalizma iako i danas u njemu igraju pored najbrojnijih Bošnjaka i Hrvati i Srbi.

Pa dovoljno je bilo vidjeti odnos prema hrvatskog asu Ivanu Lendriću,koji je prije par godina bio i najbolji strijelac sezone,kada su ga tzv Manijaci izviždali i ispljuvali,nakon čega je napustio Grbavicu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/9/2019, 23:07

jastreb wrote:Željo(moj omiljeni klub iz SFRJ)je sam izgubio svoj identitet.

Klub u kome su nekada igrali igrači svih triju nacija,u kome su čak Hrvati najveće legende (Osim,Katalinski,Bukal...) . Klub za kojeg su navijali i ljudi iz drugih republika i to podjednako i Hrvati i Srbi,postao je leglo bošnjačkog nacionalizma iako i danas u njemu igraju pored najbrojnijih Bošnjaka i Hrvati i Srbi.

Pa dovoljno je bilo vidjeti odnos prema hrvatskog asu Ivanu Lendriću,koji je prije par godina bio i najbolji strijelac sezone,kada su ga tzv Manijaci izviždali i ispljuvali,nakon čega je napustio Grbavicu.
Da. To jednostavno nije više taj klub. Tako je kako je. Bošnjački nacionalizam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 25/9/2019, 23:28

jastreb wrote:Željo(moj omiljeni klub iz SFRJ)je sam izgubio svoj identitet.

Klub samo odražava demografsku strukturu sredine u kojoj djeluje...

Tog Sarajeva više nema osim u šupljoj priči.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics