Tko je Greta Thunberg?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tko je Greta Thunberg?
I ova histerija o klimatskim promjenama ima istu agendu£otk@ wrote:Nažalost, da je savršeno zdrav švedski dječak upozorio javno na statistiku uličnog kriminala koji potječe od novonaseljene migrantske zajednice, ili njihovu neinkluzivnost u društvo ili financijsko opterećenje koji oni predstavljaju za švedske porezne obveznike, reakcija medija u Švedskoj bi bila:
1) shutdown, uključujući i društvene mreže;
2) javna osuda i rasprava ISKLJUČIVO o osobnosti i motivima tog dječaka;
3) zaključak da je dijete monstrum i Itler u nastajanju, te kao takav opasan za raznoliko društvo koje Švedska jest, nastoji što više biti i želi još i više postati.
Migrantska zajednica bi prijetila njemu i njegovim roditeljima.
Oni prizemniji bi mu gurnuli nogometnu loptu u ruke ili ga pitali “mali, a jel’ jebeš ti išta?”, “što se guraš gdje ti nije mjesto?” i “jebo te Trump, gledaš GoT, mora da si amerofašistički agent koji potkopava odje antifašizam u nas tako napredne”.
to je isto politicki alat ljevice I marksista
prvi koji je iskoristio ovu klimatsku histeriju je Robert Mugabe tvrdeci da su mu farme I poljoprivreda propali radi klimatskih promjena
I to nakon sto je protjero bijele farmere
te trazio kompenzaciju za stetu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
premala je za 16 godina i lice ima kao desetogodišnje dijete ..znači neka retardacija je u pitanju...Hektorović wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:.znači neka retardacija je u pitanju...
Nemoj to radit, Arnie je zakon:)
£otk@-
2019-02-12
:), ok, on je razvijen..ali cura od 16 godina ne može izgledati dijete od 11..nešto nije u redu s njom.£otk@ wrote:kaya wrote:.znači neka retardacija je u pitanju...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Arni je visok i nije mjera za uspoređivati njenu visinu. Najbolje bi je bilo uspoređivati usporedo s materom i ćaćom....kaya wrote::), ok, on je razvijen..ali cura od 16 godina ne može izgledati dijete od 11..nešto nije u redu s njom.£otk@ wrote:kaya wrote:.znači neka retardacija je u pitanju...
Koga boli kurac za degenerirani zapad i njihove nove ikone u povojima.
Isto ka što me boli i racku za kriminalne radnje Amerike i Ukrajine zbog kojih se sad svi preznojavaju i kolju. Ko vas jebe retardirane.
catabbath-
2015-08-22
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Nije lose
Zene na vlast
Da vidis kako bi nam svima bilo bolje
Muske ionsko necemo trebati ni za suhu šljivu
Zene na vlast
Muske ionsko necemo trebati ni za suhu šljivu
Inace nije mi jasno sto neki od vas sPomniju njen aspergerov sindrom
VELIKI LJUDI SU DEFINITIVNO BILI AUTISTIČNI
OD TESLE DO einsteina
I hrvatski politicari isto imaju taj sindrom
VELIKI LJUDI SU DEFINITIVNO BILI AUTISTIČNI
OD TESLE DO einsteina
I hrvatski politicari isto imaju taj sindrom
Još neke poznate osobe (živuće i iz povijesti) koje ili imaju dijagnoze autizma/aspergera ili se smatra da imaju neke autistične osobine: Vladimir Putin, Susan Boyle, Isaac Asimov, Daryl Hannah, Abraham Lincoln, Robin Williams, Al Gore, Tim Burton, Michael Jackson, Alfred Hitchcock, Woody Allen, Andy Kaufman, Bob Dylan, Andy Warhol, Dan Aykroyd, Mark Twain, Michael Palin, Howard Hughes, Bobby Fischer, Charlie Chaplin.
catabbath wrote:Vrimena se mijenjaju ali propaganda ima sličan design
Moram priznati da malo naginje na ono sutrašnjica pripada meni... no to je taj germanski duh valjda...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Dakle ovo im je moto...
aj u pm
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:Moram priznati da malo naginje na ono sutrašnjica pripada meni... no to je taj germanski duh valjda...catabbath wrote:Vrimena se mijenjaju ali propaganda ima sličan design
Nacional soclijazam 20 stoljeća vs liberalni socijalizam 21 stoljeća. Nazivi različiti, propaganda ista.
catabbath-
2015-08-22
prckov wrote:Hektorović wrote:
Gretina majka, Malena Ernman, i sama je zvijezda, ali u svijetu muzike. Ova operna pjevačica predstavljala je Švedsku na Euroviziji 2009. u Rusiji. Njen memoar, koji je napisala uz pomoć supruga i djece, već se prevodi na brojne jezike, što je dodatna potvrda zanimanja za ekscentričnu kampanju njene kćeri Grete, piše Paulina Neuding za portal Quillette.
U memoaru se, međutim, njihova privatna porodična kriza, koja se vrti oko psihičkih poremećaja obje kćerke, povezuje s ekološkom krizom, kao i ugnjetavanjem žena, manjina i ljudi s hendikepom. Sve navedeno ima isti uzrok, tvrde, ne baš uvjerljivo, Ernman i Thunberg u knjizi.
ja mislim da je svemu navedenom uzrok antifašizam kod oba roditelja
Vidljivo iz aviona.marcellus wrote:prckov wrote:Hektorović wrote:
Gretina majka, Malena Ernman, i sama je zvijezda, ali u svijetu muzike. Ova operna pjevačica predstavljala je Švedsku na Euroviziji 2009. u Rusiji. Njen memoar, koji je napisala uz pomoć supruga i djece, već se prevodi na brojne jezike, što je dodatna potvrda zanimanja za ekscentričnu kampanju njene kćeri Grete, piše Paulina Neuding za portal Quillette.
U memoaru se, međutim, njihova privatna porodična kriza, koja se vrti oko psihičkih poremećaja obje kćerke, povezuje s ekološkom krizom, kao i ugnjetavanjem žena, manjina i ljudi s hendikepom. Sve navedeno ima isti uzrok, tvrde, ne baš uvjerljivo, Ernman i Thunberg u knjizi.
ja mislim da je svemu navedenom uzrok antifašizam kod oba roditelja
Bijeli dr završio u afričkom selu i nakon jedne godine rodi se bijelo dijete.
Dođe poglavica i kaže dr da mu je to sumnjivo jer se nikada u selu nije takvo što dogodilo.
Dr mu kaže da je to prirodna pojava i pokaže mu prstom prema brdu gdje je pasla crna ovca među bijelim ovcama.
Poglavica: ajde ti šuti o ovci a ja ću šutiti o bijelom djetetu!
Sora wrote:Zene na vlast
Lol. Radio sam u firmi u kojo su žene "bile na vlasti". Nikad gora korporativna organizacija i kaos, katastrofa međuljudskih odnosa, jebao lud zbunjenoga.
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Greta Thunberg misli da ima koronavirus
» Jeremy Clarkson i Greta Thunberg
» Greta Thunberg stavila copyright na sebe kao brand, kaže da je to za opće dobro
» Greta
» 'Fuck you greta' pokret...
» Jeremy Clarkson i Greta Thunberg
» Greta Thunberg stavila copyright na sebe kao brand, kaže da je to za opće dobro
» Greta
» 'Fuck you greta' pokret...
Page 2 of 3