Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
Malo je opcija ako bi Bošnjaci na svoju ruku krenili silom da sprovode SDA deklaraciju jer onda RS se ide pripojit Srbiji a taj luksuz Hr nema kad je u pitanju zapadni dio RS.
Nismo u mogućnosti da biramo opcije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
Amerikanci mogu nešto obečat ovima iza zatvorenih vrata i onda oni dobiju krila i sve jače i više udaraju prema RS a ako zaiskri Hr nema taj luksuz da bira nego mora tamo u Brčkom prekinit vezu sa Srbijom tako da se isključi pripajanje RS tj zapadnog dijela RS Srbiji.
Za istočni dio nismo zainteresirani jer nam nije ugroza.
Za istočni dio nismo zainteresirani jer nam nije ugroza.
2014-04-11
Trump neće ništa. Njega to ne zanima al će doć Demokrati na vlast prije ili poslije a oni mogu upirat ...a sad ...oni će upirat da BiH uđe u NATO isto ....ne znam.....zavisi i stav Srbije .....okrenutost Rusiji....oče li zajebavat itd itd itd.
Nisan baš toliko pametan da znam američke odluke.
Nisan baš toliko pametan da znam američke odluke.
2014-04-11
Dok je Trump na vlasti ode će biti mirmo a kad dođe Mabus koji je demokrata ....mora bi sad ponovo pročitat Nostradamusa al da gledam di je BiH u toj geopolitičkoj situaciji tj da povežem logički s podacima koje imam iz sadašnjosti i ove iz budućnosti pa da približno dobijem sliku Bih.
Znam da će imigranti protutnjat ode al ovo s Rs i SDA deklaracijom tj oče li ovi zapucat između sebe to ne znam. Ne piše ništa takvo u Nostradamusu al to ne znači da nema toga ako ništa nije napisa.
Znam da će Slaveni satrat Arape. Ne znam di su u toj priči Bošnjaci jer oni nisu Arapi.
Znam da će imigranti protutnjat ode al ovo s Rs i SDA deklaracijom tj oče li ovi zapucat između sebe to ne znam. Ne piše ništa takvo u Nostradamusu al to ne znači da nema toga ako ništa nije napisa.
Znam da će Slaveni satrat Arape. Ne znam di su u toj priči Bošnjaci jer oni nisu Arapi.
2014-04-11
Po nekoj logici stvari Hrvati će bit najkrvoločniji prema Arapima jer kad u Njemačkoj pukne onda će ode isto pa će ih rokat. To mi baš ne izgleda kao da surađujemo sa SDA koja je bošnjačka nacionalna stranka a njima je nacija islam i Bosna.
Ne mogu baš zamislit tu situaciju di mi Arape streljamo ko na traci a SDA miruje.
Ne mogu baš zamislit tu situaciju di mi Arape streljamo ko na traci a SDA miruje.
Last edited by RayMabus on Mon 23 Sep - 4:54; edited 1 time in total
2014-04-11
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
MA da, drugim rijecima vi Pereci cete opet naoruzavat mudzose i pomagat im.RayMabus wrote:Malo je opcija ako bi Bošnjaci na svoju ruku krenili silom da sprovode SDA deklaraciju jer onda RS se ide pripojit Srbiji a taj luksuz Hr nema kad je u pitanju zapadni dio RS.
Vi ste fakat neizljeciv slucaj.
Jebite se.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Za šest dana su izbori u Austriji , ankete se znaju tako da ostaje samo pitanje s kim će Kurc u koaliciju jer Fpo podržava Rs a socijalisti gradžansku BiH
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Austrian_legislative_election
Ako bude Fpo to je dobro za RS a loš znak Bošnjacima.
Ako budu socijalisti onda je obratno al nije Austrija jedina država jer i u Njemačkoj i Italiji ima pokrajinskih izbora i antiimigrantska desnica će samo jačat tako da opet to utječe.
Volija bi imat taj podatak di će i kako će se Bošnjaci ponašat al o njima Nostradamus nije napisa ni slova , bar ja nisan vidija da ih direktno spominje njih ka njih ( doduše oni u njegovo vrime ni ne postoje pa je moguće da su mu to sve Arapi tj islam ).
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Austrian_legislative_election
Ako bude Fpo to je dobro za RS a loš znak Bošnjacima.
Ako budu socijalisti onda je obratno al nije Austrija jedina država jer i u Njemačkoj i Italiji ima pokrajinskih izbora i antiimigrantska desnica će samo jačat tako da opet to utječe.
Volija bi imat taj podatak di će i kako će se Bošnjaci ponašat al o njima Nostradamus nije napisa ni slova , bar ja nisan vidija da ih direktno spominje njih ka njih ( doduše oni u njegovo vrime ni ne postoje pa je moguće da su mu to sve Arapi tj islam ).
2014-04-11
Mi ćemo pokušat spriječit rat jer nam nije u interesu al ako Amerika ove nahuška pa zaiskri onda nemamo opcija. Tako su stvari posložene.Ringo10 wrote:MA da, drugim rijecima vi Pereci cete opet naoruzavat mudzose i pomagat im.RayMabus wrote:Malo je opcija ako bi Bošnjaci na svoju ruku krenili silom da sprovode SDA deklaraciju jer onda RS se ide pripojit Srbiji a taj luksuz Hr nema kad je u pitanju zapadni dio RS.
Vi ste fakat neizljeciv slucaj.
Jebite se.
2014-04-11
Hrvatskoj ne odgovara rat nego mir jer ovo je situacija di samo Bošnjaci dobivaju. Dobro je da je Trump na vlasti i da Amerika i Britanija imaju većih problema te šta sve više jačaju antimigrqntske stranke po Njemačkoj i drugdje.
Ako Rs izgura ovih par godina povećavaju im se šanse da se bolje obrane ako zaiskri.
Ako Rs izgura ovih par godina povećavaju im se šanse da se bolje obrane ako zaiskri.
2014-04-11
Više antiimigracijske desnice = RS povećava šanse da se obrani od napada od strane Bošnjaka. No i dalje su u problemima jer tu Amerika i Britanija igraju glavnu riječ a njima su bitni Rusi i ta šema a ne imigranti i islam.
Povećavaju im se šanse al su još na sliskom terenu. Još im fali puno toga u toj priči. Nisu u nekoj poziciji al imali bi podršku tih desničara iz zapadne Europe samo šta opet oni ne mogu puno kad je Amerika glavna u Bih.
Jedino da pošalju EU snage da spriječe rat a to igra RS.
Povećavaju im se šanse al su još na sliskom terenu. Još im fali puno toga u toj priči. Nisu u nekoj poziciji al imali bi podršku tih desničara iz zapadne Europe samo šta opet oni ne mogu puno kad je Amerika glavna u Bih.
Jedino da pošalju EU snage da spriječe rat a to igra RS.
2014-04-11
Ne mogu samo tako ušetavati bez najave
nije ovo Juga
nije ovo Juga
2014-04-16
Ma koga zaboli kitomir za Vulinove gluparije ...
2015-09-24
Pa pošteno govoreći, fali PižonSerbinho-3 wrote:
Forum bez Pizzon-a, nije forum.
2015-09-24
Koji forumi, zanima meSerbinho-3 wrote:
Novi se nisu pojavili, iako novi forumi imaju i po 1000 posetilaca.
2015-09-24
pizzon je rekao da je u 9 mjesecu u grckoj na godisnjem i da ce se vratiti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ringo10 wrote:Koji forumi, zanima meSerbinho-3 wrote:
Novi se nisu pojavili, iako novi forumi imaju i po 1000 posetilaca.
Ana.rs...
Imaju po hiljadu i nesto u momentu na forumu.
Neke teme bi se mogle prekopirati, jer privlace ljude, sto je ovde svakako potrebno, nova lica, kojih dugo nema.
Forum je zenski, mozda bi Longi imao sta da im objasni tamo
Odmah baniraju, pandurke.
Prisutne članice
Ukupno: 1.247
1.055 gostiju, 192 članica (77 skrivenih)
Last edited by Serbinho-3 on Mon 23 Sep - 8:22; edited 1 time in total
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vuksadinare wrote:pizzon je rekao da je u 9 mjesecu u grckoj na godisnjem i da ce se vratiti
Mozda zalutao u Tursku...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
samo da ga ne nabiju na kolac tamoSerbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:pizzon je rekao da je u 9 mjesecu u grckoj na godisnjem i da ce se vratiti
Mozda zalutao u Tursku...
Hoće, vulinu će se ispričati, neka dođe i on u gepeku.
I da, druga država bi ih zatvorila.
I da, druga država bi ih zatvorila.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aha, aha, a daj nam reci kako si temu o grafitima u splitu stavila na serbia news?Maggie19 wrote:Serbinho, nisam ti ni jednu temu obrisala, vec teme koje se odnose iskljucivo na Srbiju prebacila na skupnu temu Serbia News. Kako i prilici.
Tako da se ne mozes pozivat na ugrozenost.
:-)
Split u Srbiji ili?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbi u panici zbog plavih koverti iz Vojske Srbije
» Kakva prijevara:Hrvatska uopce ne treba EU,ona je samo posluzila kao most za sto brzi ulazak Srbije u tu zajednicu
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Petrov : Pupovac se treba ispričati
» Kakva prijevara:Hrvatska uopce ne treba EU,ona je samo posluzila kao most za sto brzi ulazak Srbije u tu zajednicu
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Petrov : Pupovac se treba ispričati
Page 2 of 4