''Istraživanje: Kolinda gubi potporu, Milanović joj sve bliže''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''Istraživanje: Kolinda gubi potporu, Milanović joj sve bliže''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/istrazivanje-kolinda-gubi-potporu-milanovic-joj-sve-blize/2118140.aspx
Ne da joj se približio, nego ju je i prešišao...hehehehehehehehehehe...No, tko će to objaviti...hahahahahahahahahahaha
Ne da joj se približio, nego ju je i prešišao...hehehehehehehehehehe...No, tko će to objaviti...hahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: ''Istraživanje: Kolinda gubi potporu, Milanović joj sve bliže''
To je nepotrebno --> gotova je. Mislim, ovoj zemlji je potreban razum. Velikim slovima RAZUM. A to jedino ovoj zemlji može dati Zoran Milanović, pripadnik jedne moderdne, građanske, lijeve i liberalne Hrvatske...debotoijusto wrote:gotova je
red wolf-
2016-02-10
Aha. Gotov je on.debotoijusto wrote:gotova je
Treči put promašit neće.
Tako ste se radovali da ćete dobiti EU parlamentarne izbore, a mi smo se dan prije smijali onome što će tek izaći na svjetlo u Vašoj stranci...hahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Aha. Gotov je on.debotoijusto wrote:gotova je
Treči put promašit neće.
red wolf-
2016-02-10
zoky mi 0 bodova , nemam vremena za jos 5g. partizana/usrasared wolf wrote:To je nepotrebno --> gotova je. Mislim, ovoj zemlji je potreban razum. Velikim slovima RAZUM. A to jedino ovoj zemlji može dati Zoran Milanović, pripadnik jedne moderdne, građanske, lijeve i liberalne Hrvatske...debotoijusto wrote:gotova je
2014-04-12
A što ti fali, jbte?debotoijusto wrote:zoky mi 0 bodova , nemam vremena za jos 5g. partizana/usrasared wolf wrote:To je nepotrebno --> gotova je. Mislim, ovoj zemlji je potreban razum. Velikim slovima RAZUM. A to jedino ovoj zemlji može dati Zoran Milanović, pripadnik jedne moderdne, građanske, lijeve i liberalne Hrvatske...debotoijusto wrote:gotova je
Imaš kakvih pametniji tema?
iman , crkvudanni1 wrote:A što ti fali, jbte?debotoijusto wrote:zoky mi 0 bodova , nemam vremena za jos 5g. partizana/usrasared wolf wrote:To je nepotrebno --> gotova je. Mislim, ovoj zemlji je potreban razum. Velikim slovima RAZUM. A to jedino ovoj zemlji može dati Zoran Milanović, pripadnik jedne moderdne, građanske, lijeve i liberalne Hrvatske...debotoijusto wrote:gotova je
Imaš kakvih pametniji tema?
2014-04-12
Pa ti si liberal...Imaš svog kandidata kojeg podržava HSLS...debotoijusto wrote:zoky mi 0 bodova , nemam vremena za jos 5g. partizana/usrasared wolf wrote:To je nepotrebno --> gotova je. Mislim, ovoj zemlji je potreban razum. Velikim slovima RAZUM. A to jedino ovoj zemlji može dati Zoran Milanović, pripadnik jedne moderdne, građanske, lijeve i liberalne Hrvatske...debotoijusto wrote:gotova je
red wolf-
2016-02-10
kovaca mislis ?red wolf wrote:Pa ti si liberal...Imaš svog kandidata kojeg podržava HSLS...debotoijusto wrote:zoky mi 0 bodova , nemam vremena za jos 5g. partizana/usrasared wolf wrote:To je nepotrebno --> gotova je. Mislim, ovoj zemlji je potreban razum. Velikim slovima RAZUM. A to jedino ovoj zemlji može dati Zoran Milanović, pripadnik jedne moderdne, građanske, lijeve i liberalne Hrvatske...debotoijusto wrote:gotova je
da su sutra izbori dao bi glas kovy , istina
2014-04-12
pa eto...daj mu glasdebotoijusto wrote:kovaca mislis ?red wolf wrote:Pa ti si liberal...Imaš svog kandidata kojeg podržava HSLS...debotoijusto wrote:zoky mi 0 bodova , nemam vremena za jos 5g. partizana/usrasared wolf wrote:To je nepotrebno --> gotova je. Mislim, ovoj zemlji je potreban razum. Velikim slovima RAZUM. A to jedino ovoj zemlji može dati Zoran Milanović, pripadnik jedne moderdne, građanske, lijeve i liberalne Hrvatske...debotoijusto wrote:gotova je
da su sutra izbori dao bi glas kovy , istina
red wolf-
2016-02-10
@deboto, otkrit ću ti nešto...Od nacionalista, više mrzim Vas liberale...Vi ste ljudsku civilizaciju doveli do kraja...Do zida i to je to...
red wolf-
2016-02-10
ne znam sto bi rekaored wolf wrote:@deboto, otkrit ću ti nešto...Od nacionalista, više mrzim Vas liberale...Vi ste ljudsku civilizaciju doveli do kraja...Do zida i to je to...
2014-04-12
Nemoj ništa...Gledaj svijet kojeg ste doveli do kraha...Zar Vam nije rečeno da će Vam tako željena sloboda doći glave?...Jest...Tako ti je to kad konzumiraš SLOBODU, a ne znaš se s njome nositi...debotoijusto wrote:ne znam sto bi rekaored wolf wrote:@deboto, otkrit ću ti nešto...Od nacionalista, više mrzim Vas liberale...Vi ste ljudsku civilizaciju doveli do kraja...Do zida i to je to...
red wolf-
2016-02-10
@deboto, zašto je Bog ograničio čovjeka u njegovoj slobodi?...Nije mu oduzeo slobodu, već ga je ograničio u pogledu nje. Čak, i tako ograničen u slobodi, čovjek je sebe doveo u situaciju da razjebe ''raj'' koji mu je podario Bog...Zašto?...Jer se odlučio za životinjsko u sebi...Za životinju...
red wolf-
2016-02-10
bog je citizen kane najprodavanijeg romanared wolf wrote:@deboto, zašto je Bog ograničio čovjeka u njegovoj slobodi?...Nije mu oduzeo slobodu, već ga je ograničio u pogledu nje. Čak, i tako ograničen u slobodi, čovjek je sebe doveo u situaciju da razjebe ''raj'' koji mu je podario Bog...Zašto?...Jer se odlučio za životinjsko u sebi...Za životinju...
2014-04-12
Ti si Bogu zatvorio vrata, a ne On tebi...debotoijusto wrote:bog je citizen kane najprodavanijeg romanared wolf wrote:@deboto, zašto je Bog ograničio čovjeka u njegovoj slobodi?...Nije mu oduzeo slobodu, već ga je ograničio u pogledu nje. Čak, i tako ograničen u slobodi, čovjek je sebe doveo u situaciju da razjebe ''raj'' koji mu je podario Bog...Zašto?...Jer se odlučio za životinjsko u sebi...Za životinju...
red wolf-
2016-02-10
a je ovaj vuk budala
I misli da je pametan
I misli da je pametan
red wolf wrote:To je nepotrebno --> gotova je. Mislim, ovoj zemlji je potreban razum. Velikim slovima RAZUM. A to jedino ovoj zemlji može dati Zoran Milanović, pripadnik jedne moderdne, građanske, lijeve i liberalne Hrvatske...debotoijusto wrote:gotova je
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:zoky mi 0 bodova , nemam vremena za jos 5g. partizana/usrasared wolf wrote:To je nepotrebno --> gotova je. Mislim, ovoj zemlji je potreban razum. Velikim slovima RAZUM. A to jedino ovoj zemlji može dati Zoran Milanović, pripadnik jedne moderdne, građanske, lijeve i liberalne Hrvatske...debotoijusto wrote:gotova je
Brijem da ga boli kurac za to i da više cilja na povlastice...službeni aviončić i takve pizdarijice...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Precjednica gubi potporu birača, Milanović bokji od Karamarka!
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» Kolinda: Skoplje zaslužuje puno snažniju potporu Europske unije
» Istraživanje: HDZ u blagoj prednosti, Most raste, Milanović najnegativniji
» Nova anketa: Milanović ima sve manju potporu. mucka djubrad prevaranti & prodavaci price vode, SDP i dalje pada
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» Kolinda: Skoplje zaslužuje puno snažniju potporu Europske unije
» Istraživanje: HDZ u blagoj prednosti, Most raste, Milanović najnegativniji
» Nova anketa: Milanović ima sve manju potporu. mucka djubrad prevaranti & prodavaci price vode, SDP i dalje pada
Page 1 of 3