Branko Roglić za Telegram govori o najvećem iznenađenju izbora
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Branko Roglić za Telegram govori o najvećem iznenađenju izbora
marcellus wrote:udba wrote:Izvanredan prolaz. Nikome od "novinara" i kontrarevolucionara nije palo napamet "follow the money". Roglić je iz Makarske, najvećeg udbaškog uporišta u Hrvatskoj. Tripalov saradnik, a zna se da su svi proljećari vrbovani i devedesetih rastakali hadeze jer je direktiva bila da se ne koncentriše novonastao nacijonalizam u jednoj tački.
On drug Mišetić (pouzdan agent srpski "biznismen" milijarder) i stanoviti Željudin iz Slovenije su imali zadatak formirati "treći put" koji bio bio pod našom kontrolom da se ne bi razvila neka nezavisna formacija koju bi bilo teže da se kontroliše.
Odabrana Agenda je reforma pravosuđa, liberalizacija zdravstva i mirovinskog sistema, smanjenje birokracije i neke libertarijanske tlapnje jer su te teorije prihvatane od dela naroda kao neki spas ze ekonomiju.
Druže Rogliću, zadatak uspešno obavljen, vrlo dobro
Nikome? A jak ja smrdim?
Druže, ja govorim za vreme pre izbora. Niko nas nije provalio jer ste nas podcenili. Gubili ste vreme na uobičajena sranja uvereni kako će pobeda sama po sebi da dođe ko što smo mi dobili 2011. Ali nije KPH u rasulu ko što je bio hdz 2011, morate bolje da se pripremite.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
razumem druže komandiru
epikur37 wrote:tre911 wrote:only in DNRH, rekao bi kolega abraham kila mozga dvije marke..skupo brate, može jeftinijemarcellus wrote:I taj tajkun čisto slučajno drka na titu i komunizam iako je iz ustaške familije (klasika), financira josipovića, bio je savjetnik mesketu koji se ceri negdje iz pozadine... konzervativni most :)
Znači dečki opet se lomi na tita, udbu i komunizam :) :D
kila mozga... dalje znaš.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
A ti si kao nezavisan? Na zrak ideš ili na plaću/mirovinu?tre911 wrote:U svakom slučaju nešto je novo na sceni u RH-privatna stranka tajkuna u državnom saboru a kao ti su nezavisni. Nezavisni my assFénix wrote:On financira i potencira, druga stvar je što neki na kraju to neće napraviti. On će financirati i HDZ-ove terijere tamo gdje mu trebaju.tre911 wrote:Hahaha, neovisni most :DDDDDDDDDDD sve sam poštenjačina do poštenjačine sa gazdom iznad sebe koji drži dirigentsku palicuFénix wrote:Igra kako njemu odgovara, to je jasno. Baš kao što i američki predsjednici igraju po nečijim naredbama ili sad u najboljem primjeru EU i Merkelica.
Poruka je jasna; narode, glup si ko kurac kad ti ja mogu sve političare platiti i opet izvući sebi korist, a za vas me ono... Ma boli me kurac!
Svi imaju svoje sponzore. Sanader ih je imao na svim spektrima.
Last edited by Fénix on Wed 11 Nov - 22:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
Znate, ja nemam tu nikakvih ambicija, imam dovoljno svoga posla, ali me uvijek vuče ta želja da pomognem da mojoj domovini bude bolje.
ma ja.
ma ja.
Jebeš sponzore, biti vlasnik stranke u državnom saboru i vladi je nešto nedopustivo i naravno da se radi o sukobu interesa, potpuno nedopustivo za vođenje države.Fénix wrote:A ti si kao nezavisan? Na zrak ideš ili na plaću/mirovinu?tre911 wrote:U svakom slučaju nešto je novo na sceni u RH-privatna stranka tajkuna u državnom saboru a kao ti su nezavisni. Nezavisni my assFénix wrote:On financira i potencira, druga stvar je što neki na kraju to neće napraviti. On će financirati i HDZ-ove terijere tamo gdje mu trebaju.tre911 wrote:Hahaha, neovisni most :DDDDDDDDDDD sve sam poštenjačina do poštenjačine sa gazdom iznad sebe koji drži dirigentsku palicuFénix wrote:Igra kako njemu odgovara, to je jasno. Baš kao što i američki predsjednici igraju po nečijim naredbama ili sad u najboljem primjeru EU i Merkelica.
Poruka je jasna; narode, glup si ko kurac kad ti ja mogu sve političare platiti i opet izvući sebi korist, a za vas me ono... Ma boli me kurac!
Guest- Guest
ti se spusti iz orbite na zemlju i shvati da je vlast samo skretanje državnih poslova svojim ljudima, jebli te ideali, za ideale ginu budaletre911 wrote:
Jebeš sponzore, biti vlasnik stranke u državnom saboru i vladi je nešto nedopustivo i naravno da se radi o sukobu interesa, potpuno nedopustivo za vođenje države.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Tko te pita... To ti je sve demokracija - jedna čista perverzija! Većina ima da radi što joj apsolutna manjina nametne.tre911 wrote:Jebeš sponzore, biti vlasnik stranke u državnom saboru i vladi je nešto nedopustivo i naravno da se radi o sukobu interesa, potpuno nedopustivo za vođenje države.Fénix wrote:A ti si kao nezavisan? Na zrak ideš ili na plaću/mirovinu?tre911 wrote:U svakom slučaju nešto je novo na sceni u RH-privatna stranka tajkuna u državnom saboru a kao ti su nezavisni. Nezavisni my assFénix wrote:On financira i potencira, druga stvar je što neki na kraju to neće napraviti. On će financirati i HDZ-ove terijere tamo gdje mu trebaju.tre911 wrote:Hahaha, neovisni most :DDDDDDDDDDD sve sam poštenjačina do poštenjačine sa gazdom iznad sebe koji drži dirigentsku palicuFénix wrote:Igra kako njemu odgovara, to je jasno. Baš kao što i američki predsjednici igraju po nečijim naredbama ili sad u najboljem primjeru EU i Merkelica.
Više se nikome ne može vjerovati i moraš gledati kako sam opstati. Uzdat se samo možeš u Boga(ako vjeruješ), a u likove poput političara, demokracije... Vrag je to sve. Kod nas i više nego očito.
Čak kad si na samom dnu stvari se apsolutno nisu promijenile i kako onda očekivati promjenu, nema je i neće je biti jer se ne želi raditi.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» INDEX DOZNAJE Roglić kreće u prisilnu naplatu dugova od Todorića
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Najvecem
» Sritan rodjendan Najvećem!
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Najvecem
» Sritan rodjendan Najvećem!
Page 2 of 2