ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Branko Roglić za Telegram govori o najvećem iznenađenju izbora

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Branko Roglić za Telegram govori o najvećem iznenađenju izbora - Page 2 Empty Re: Branko Roglić za Telegram govori o najvećem iznenađenju izbora

Post by udba Wed 11 Nov - 20:49

marcellus wrote:
udba wrote:Izvanredan prolaz. Nikome od "novinara" i kontrarevolucionara nije palo napamet "follow the money". Roglić je iz Makarske, najvećeg udbaškog uporišta u Hrvatskoj. Tripalov saradnik, a zna se da su svi proljećari vrbovani i devedesetih rastakali hadeze jer je direktiva bila da se ne koncentriše novonastao nacijonalizam u jednoj tački.

On drug Mišetić (pouzdan agent srpski "biznismen" milijarder) i stanoviti Željudin iz Slovenije su imali zadatak formirati "treći put" koji bio bio pod našom kontrolom da se ne bi razvila neka nezavisna formacija koju bi bilo teže da se kontroliše.

Odabrana Agenda je reforma pravosuđa, liberalizacija zdravstva i mirovinskog sistema, smanjenje birokracije i neke libertarijanske tlapnje jer su te teorije prihvatane od dela naroda kao neki spas ze ekonomiju.

Druže Rogliću, zadatak uspešno obavljen, vrlo dobro

Nikome? A jak ja smrdim?

Druže, ja govorim za vreme pre izbora. Niko nas nije provalio jer ste nas podcenili. Gubili ste vreme na uobičajena sranja uvereni kako će pobeda sama po sebi da dođe ko što smo mi dobili 2011. Ali nije KPH u rasulu ko što je bio hdz 2011, morate bolje da se pripremite.

udba

2015-11-10

Back to top Go down

Branko Roglić za Telegram govori o najvećem iznenađenju izbora - Page 2 Empty Re: Branko Roglić za Telegram govori o najvećem iznenađenju izbora

Post by marcellus Wed 11 Nov - 22:20

razumem druže komandiru

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 11 Nov - 22:21

epikur37 wrote:
tre911 wrote:
marcellus wrote:I taj tajkun čisto slučajno drka na titu i komunizam iako je iz ustaške familije (klasika), financira josipovića, bio je savjetnik mesketu koji se ceri negdje iz pozadine... konzervativni most :)
only in DNRH, rekao bi kolega abraham kila mozga dvije marke..skupo brate, može jeftinije

Znači dečki opet se lomi na tita, udbu i komunizam :) :D

kila mozga... dalje znaš.
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 22:35

tre911 wrote:
Fénix wrote:
tre911 wrote:
Fénix wrote:Igra kako njemu odgovara, to je jasno. Baš kao što i američki predsjednici igraju po nečijim naredbama ili sad u najboljem primjeru EU i Merkelica.
Hahaha, neovisni most :DDDDDDDDDDD sve sam poštenjačina do poštenjačine sa gazdom iznad sebe koji drži dirigentsku palicu
On financira i potencira, druga stvar je što neki na kraju to neće napraviti. On će financirati i HDZ-ove terijere tamo gdje mu trebaju.

Poruka je jasna; narode, glup si ko kurac kad ti ja mogu sve političare platiti i opet izvući sebi korist, a za vas me ono... Ma boli me kurac! king
U svakom slučaju nešto je novo na sceni u RH-privatna stranka tajkuna u državnom saboru a kao ti su nezavisni. Nezavisni my ass
A ti si kao nezavisan? Na zrak ideš ili na plaću/mirovinu? ;)

Svi imaju svoje sponzore. Sanader ih je imao na svim spektrima.

Last edited by Fénix on Wed 11 Nov - 22:36; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Wed 11 Nov - 22:35

Znate, ja nemam tu nikakvih ambicija, imam dovoljno svoga posla, ali me uvijek vuče ta želja da pomognem da mojoj domovini bude bolje.

ma ja.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 22:54

Fénix wrote:
tre911 wrote:
Fénix wrote:
tre911 wrote:
Fénix wrote:Igra kako njemu odgovara, to je jasno. Baš kao što i američki predsjednici igraju po nečijim naredbama ili sad u najboljem primjeru EU i Merkelica.
Hahaha, neovisni most :DDDDDDDDDDD sve sam poštenjačina do poštenjačine sa gazdom iznad sebe koji drži dirigentsku palicu
On financira i potencira, druga stvar je što neki na kraju to neće napraviti. On će financirati i HDZ-ove terijere tamo gdje mu trebaju.

Poruka je jasna; narode, glup si ko kurac kad ti ja mogu sve političare platiti i opet izvući sebi korist, a za vas me ono... Ma boli me kurac! king
U svakom slučaju nešto je novo na sceni u RH-privatna stranka tajkuna u državnom saboru a kao ti su nezavisni. Nezavisni my ass

Jebeš sponzore, biti vlasnik stranke u državnom saboru i vladi je nešto nedopustivo i naravno da se radi o sukobu interesa, potpuno nedopustivo za vođenje države.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba Wed 11 Nov - 23:03

tre911 wrote:
Jebeš sponzore, biti vlasnik stranke u državnom saboru i vladi je nešto nedopustivo i naravno da se radi o sukobu interesa, potpuno nedopustivo za vođenje države.
ti se spusti iz orbite na zemlju i shvati da je vlast samo skretanje državnih poslova svojim ljudima, jebli te ideali, za ideale ginu budale
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 23:04

tre911 wrote:
Fénix wrote:
tre911 wrote:
Fénix wrote:
tre911 wrote:

Tko te pita... To ti je sve demokracija - jedna čista perverzija! Većina ima da radi što joj apsolutna manjina nametne.

Više se nikome ne može vjerovati i moraš gledati kako sam opstati. Uzdat se samo možeš u Boga(ako vjeruješ), a u likove poput političara, demokracije... Vrag je to sve. Kod nas i više nego očito.

Čak kad si na samom dnu stvari se apsolutno nisu promijenile i kako onda očekivati promjenu, nema je i neće je biti jer se ne želi raditi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics