Prometna nesreca u Beogradu.Nista neobicno da u prometnoj nesreci nisu sudjelovala zaprezna kola sa konjem'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prometna nesreca u Beogradu.Nista neobicno da u prometnoj nesreci nisu sudjelovala zaprezna kola sa konjem'
Pa to je za tamošnje uvjete sasvim uobičajena prometna nezgoda...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Prometna nesreca u Beogradu.Nista neobicno da u prometnoj nesreci nisu sudjelovala zaprezna kola sa konjem'
jesi se opet ugledao u ogledlucrvenkasti wrote:
To je konj Srbin.
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:jesi se opet ugledao u ogledlucrvenkasti wrote:
To je konj Srbin.
Ne, u ogledalu vidim Hrvata.
crvenkasti-
2014-04-17
zašto onda lažeš.. napadaš ga da je konj srbincrvenkasti wrote:mortal wrote:jesi se opet ugledao u ogledlucrvenkasti wrote:
To je konj Srbin.
Ne, u ogledalu vidim Hrvata.
immortal-
2014-04-16
Nisam ovo trebao vidjeti.
Žao mi konja ... ali baš mi žao
Žao mi konja ... ali baš mi žao
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prometna nesreća u Njemačkoj
» U prometnoj nesreći poginuo glumac Treat Williams
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
» Banozic završio u bolnici. Sudjelovao u prometnoj nesreći gdje je poginula jedna osoba.
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» U prometnoj nesreći poginuo glumac Treat Williams
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
» Banozic završio u bolnici. Sudjelovao u prometnoj nesreći gdje je poginula jedna osoba.
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
Page 2 of 2