J. Čelan: Gotovo da nema te ljevičarske "ikone" koja nije krivotvorena
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: J. Čelan: Gotovo da nema te ljevičarske "ikone" koja nije krivotvorena
:) ...to im je hrvatski junak
Ja ti kažem, ovi gore bi bili najveće komunjare u sfrj ...
Ja ti kažem, ovi gore bi bili najveće komunjare u sfrj ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Osim jastreba, njega bi progonili kao hrvatskog nacionalista otprilike
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sačuvaj me boze Hrvatske kulturevuksadinare wrote:sto je heureka htjela reciSora wrote:Hrvatima su ljevicari svi kpji im govore istinu
Desnicari svi kpji im lazu
Potpuno glup narod
Evidentno iz ovih prilpga gdje se izdajicama i ljevičarima etiketira najvece umjetnike i stvaraoce u filmu ili knizrvnosti ZATO szo su objektivno i istinito prikazali bas takve ljude iz HRBATSKOG primitivnog kulturnog kruga ...
Sto su i morali biti obzirom na jadne povijesne okolnosti u kpji,a du Hrvati zivjrli
E sad.
Nece biti bolje ocito
Jer se stvarnost moze samo pogoršavati lazima
To
Nesto prestrasno, najbolje svoje pisce hrvatine seru, najbolje stvaratelje svoje i drugdje i uopce
Nije cudo da im Tito cini problemcinu
Nije cudo da su Teslu htjeli zabit u zaborav
Nije cudo da su na JARUNU bili Glsvni Jala Brat i buba Koreli
kaya wrote:Osim jastreba, njega bi progonili kao hrvatskog nacionalista otprilike
Da citiramo Josipa Jovića, partijskog dužnosnika iz Splita osamdesetih: “Ako imate bilo kakve veze s politikom, onda je neizbježno pitanje kojim vas ovih dana susreću prijatelji ono: što će biti s nama ili kuda sve ovo vodi? I što se može odgovoriti? Doduše, dosta je toga već rečeno u onoj već čuvenoj i često i upotrebljavanoj alternativi: Jugoslavija će biti avnojevska ili je neće biti! No ipak time nisu iscrpljene sve mogućnosti. (...) Ja mogućnosti razdvajanja dajem manje od jedan posto! Ja dijelim komunističko uvjerenje i to mi ne pada teško jer sam svojevoljno u Partiji”.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:kaya wrote:Osim jastreba, njega bi progonili kao hrvatskog nacionalista otprilike
Da citiramo Josipa Jovića, partijskog dužnosnika iz Splita osamdesetih: “Ako imate bilo kakve veze s politikom, onda je neizbježno pitanje kojim vas ovih dana susreću prijatelji ono: što će biti s nama ili kuda sve ovo vodi? I što se može odgovoriti? Doduše, dosta je toga već rečeno u onoj već čuvenoj i često i upotrebljavanoj alternativi: Jugoslavija će biti avnojevska ili je neće biti! No ipak time nisu iscrpljene sve mogućnosti. (...) Ja mogućnosti razdvajanja dajem manje od jedan posto! Ja dijelim komunističko uvjerenje i to mi ne pada teško jer sam svojevoljno u Partiji”.
zoto ne tribo previše gljedati od koga dolazi argumenat, nego jednostavno gljedati argumenat.
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Nije gotovo
» U hrvatskim marinama gotovo da i nema slobodnoga veza
» KUZMANOVIĆ O SRPSKOM DNK PROJEKTU: Turske genetike gotovo da nema!
» Muslimana gotovo da više nema u CAR-u, pobjegli su da ne bi bili ubijeni ili živi spaljeni
» Nije gotovo
» U hrvatskim marinama gotovo da i nema slobodnoga veza
» KUZMANOVIĆ O SRPSKOM DNK PROJEKTU: Turske genetike gotovo da nema!
» Muslimana gotovo da više nema u CAR-u, pobjegli su da ne bi bili ubijeni ili živi spaljeni
Page 3 of 3