'Di si bio kad se Hrvatska rusila'!Duhacek pocetkom 2019 najavio rusenje Hrvatske
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 'Di si bio kad se Hrvatska rusila'!Duhacek pocetkom 2019 najavio rusenje Hrvatske
Ma či.m vidim hdz ja zaokružim. Neki dan dobio obavjest, novo radno vrijeme doma zdravlja, bla, bla, bla i u potpisu vaš DZ.
Ja zaokružio za svaki slzčaj.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: 'Di si bio kad se Hrvatska rusila'!Duhacek pocetkom 2019 najavio rusenje Hrvatske
Hahaveber wrote:Ma či.m vidim hdz ja zaokružim. Neki dan dobio obavjest, novo radno vrijeme doma zdravlja, bla, bla, bla i u potpisu vaš DZ.
AssadNaPodmornici wrote:pa i ja rušim državu.. i veber.. šta ćemo sada?vuksadinare wrote:lik javno prizna da je na zadatku rusenja drzave i na lobodi je umjesto u najdubljem rudniku da guli robiju..ili mu oduzmu domovnicu i centriraju ga nazad u bosnu ili gdje god vec..strasno
Ali mislim da Goga ipak ima u tome veći gušt od vas.
catabbath-
2015-08-22
Najveći gušt mi je bio kada mi je njemačka izdala oib i kada me porezna s tugom obavjestila da više nisam porezni obveznik rH.catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa i ja rušim državu.. i veber.. šta ćemo sada?vuksadinare wrote:lik javno prizna da je na zadatku rusenja drzave i na lobodi je umjesto u najdubljem rudniku da guli robiju..ili mu oduzmu domovnicu i centriraju ga nazad u bosnu ili gdje god vec..strasno
Ali mislim da Goga ipak ima u tome veći gušt od vas.
2014-12-30
veber wrote:Najveći gušt mi je bio kada mi je njemačka izdala oib i kada me porezna s tugom obavjestila da više nisam porezni obveznik rH.
Tebi je financijski gušt, njemu svjetonazorski.
catabbath-
2015-08-22
Veći je gušt skorašnje predsjedanje EU, plus današnje preuzimanje uprave za Vijeće Europe...Sve se vrti ok toga.
Čitam da mu je ćaća pukovnik KOS-a. Koliko je to istina ne znam...Pokušat ću pronać tekst.catabbath wrote:veber wrote:Najveći gušt mi je bio kada mi je njemačka izdala oib i kada me porezna s tugom obavjestila da više nisam porezni obveznik rH.
Tebi je financijski gušt, njemu svjetonazorski.
treba malo popravit ono zdanje na Golom i ovakve šupčine ostavit da tamo crkaju
ovaj duhacek je namo vlat trave u livadi petokolonasenja...da se ima volje i zelje procackati naslo bi se jos brdo 'duhaceka'...1991 je otriveno oko 400 suradnika KOS-a u tadasnjim hrvatskim medijima ne racunavsi samo novinare nego i druge djelatnike medija...jedan dio je tada otisao a jedan dio se prikrio...ali i regrutirao nove clanove za obavjestajnu i protudrzavnu akciju za neke druge obavjestajne zajednice....duhacekovi postovi to lijepo otkrivaju..lik je budala koji je javno priznao i hvalio se da mu je to djelatnost..na zalost po nasu ili njegovu srecu drzavni aparat nam je takav kakav je..pa imamo vise srece nego pameti da među petom kolonom ima i regrutiranih idiota koji nisu u stanju zataskati svoju prljavu rabotu...prava sluzba bi odmah pocela sa pritiskom duhaceka da otkrije krug svojih suradnika na vrsenju zadataka pete kolone...no to se ne cini jer bi taj krug bio mnogo širi i zadirao bi i u najvece politicke sfere ove drzaveNoor wrote:treba malo popravit ono zdanje na Golom i ovakve šupčine ostavit da tamo crkaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pitanje je tko je okupator, za sunarodnike znamo tko su.
Pod Gandijev pojam kolonizatora i okupatora, ušle bi strane banke, Briselski činovnici, ...Eroo wrote:
Za primjer Komšića znamo, ostalo triba vidit tko su. Triba pratit tok novca i sve bu unda jasno.mutava baštarda wrote:Pod Gandijev pojam kolonizatora i okupatora, ušle bi strane banke, Briselski činovnici, ...Eroo wrote:
komsic je politicar u bh-a...i tamo moze biti peta kolona i neka se komsicem bave tamosnje sluzbe,nesluzbe,osobe koje vec sto zaduzen...posto komsic podriva interese hrvata u bh-a...mi moramo rjesiti pitanje pete kolone u hravtskoj koja dovodi u pitanje hrvatske interese i interese hrvatske drzaveEroo wrote:Za primjer Komšića znamo, ostalo triba vidit tko su. Triba pratit tok novca i sve bu unda jasno.mutava baštarda wrote:Pod Gandijev pojam kolonizatora i okupatora, ušle bi strane banke, Briselski činovnici, ...Eroo wrote:
2015-09-08
Eroo wrote:Za primjer Komšića znamo, ostalo triba vidit tko su. Triba pratit tok novca i sve bu unda jasno.mutava baštarda wrote:Pod Gandijev pojam kolonizatora i okupatora, ušle bi strane banke, Briselski činovnici, ...Eroo wrote:
Ajde šta pizdite,ne ruši se samo RH,već i sve ostale države,samo što se ne ruše sve na isti način,te po tome RH nije ni po čemu posebna,niti sveta krava.
Ovakvi strahovi nisu specifični samo za hrvatsko državotvorno domoljublje,već i domoljublje svih zemalja.Pitajte francuske,njemačke,itd.domoljube što misle o urušavanju njihove države,svi oni vide domaće i unutarnje neprijatelje,te nekakvu ugrozu.
Stvar je u tome što ovakav način postojanja država postaje zastario,no država kao država neće prestat postojat.Naši dragi domoljubi ne trebaju strahovat,uvijek će imat Hrvatsku,njenu himnu,zastavu,ali tek kao dio folklora.
Trebate gledat širu sliku,Hrvatska će uvijek bit Hrvatska,jer uvijek je to i bila,samo u različitim oblicima,bila samostalna,nezavisna ili tek administrativna jedinica neke veće zajednice.
Istočna Njemačka i u sklopu SSSR-a,nije nikad prestala bit njemačka,te je preživila sva pretumbavanja i društvene poredke,od monarhije,republike,nacizma,komunizma te na kraju liberalne demokracije a tko zna,možda u budućnosti preživi neki drugi poredak.
Na,,obzoru'' je novi društveni poredak,koji nešto kao poboljšani software leberalne demokracije.
Ovakvi strahovi nisu specifični samo za hrvatsko državotvorno domoljublje,već i domoljublje svih zemalja.Pitajte francuske,njemačke,itd.domoljube što misle o urušavanju njihove države,svi oni vide domaće i unutarnje neprijatelje,te nekakvu ugrozu.
Stvar je u tome što ovakav način postojanja država postaje zastario,no država kao država neće prestat postojat.Naši dragi domoljubi ne trebaju strahovat,uvijek će imat Hrvatsku,njenu himnu,zastavu,ali tek kao dio folklora.
Trebate gledat širu sliku,Hrvatska će uvijek bit Hrvatska,jer uvijek je to i bila,samo u različitim oblicima,bila samostalna,nezavisna ili tek administrativna jedinica neke veće zajednice.
Istočna Njemačka i u sklopu SSSR-a,nije nikad prestala bit njemačka,te je preživila sva pretumbavanja i društvene poredke,od monarhije,republike,nacizma,komunizma te na kraju liberalne demokracije a tko zna,možda u budućnosti preživi neki drugi poredak.
Na,,obzoru'' je novi društveni poredak,koji nešto kao poboljšani software leberalne demokracije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nažalost,ljudi teško prihvaćaju promjene,pogotovu starije generacije,no računam kako će mlađe generacije biti sposobne i bez emocija i nekakvih dramatičnih turbulencija,sprovest te promjene.
Evo primjerice u Češkoj,relativno bezbolna tranzicija iz socijalističkog u demokratski kapitalističko društvo,nadam se da će Europa znat relativno bezbolno sprovest tranziciju društva,jer koliko vidim do sad je taj proces bio relativno spor,a ima dosta zainteresiranih strana da bude puno brži i mnogo manje bezbolniji.
Evo primjerice u Češkoj,relativno bezbolna tranzicija iz socijalističkog u demokratski kapitalističko društvo,nadam se da će Europa znat relativno bezbolno sprovest tranziciju društva,jer koliko vidim do sad je taj proces bio relativno spor,a ima dosta zainteresiranih strana da bude puno brži i mnogo manje bezbolniji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nekoliko puta sam ti već rekao da ti nedostaje pogled na širu sliku.vuksadinare wrote:komsic je politicar u bh-a...i tamo moze biti peta kolona i neka se komsicem bave tamosnje sluzbe,nesluzbe,osobe koje vec sto zaduzen...posto komsic podriva interese hrvata u bh-a...mi moramo rjesiti pitanje pete kolone u hravtskoj koja dovodi u pitanje hrvatske interese i interese hrvatske drzaveEroo wrote:Za primjer Komšića znamo, ostalo triba vidit tko su. Triba pratit tok novca i sve bu unda jasno.mutava baštarda wrote:Pod Gandijev pojam kolonizatora i okupatora, ušle bi strane banke, Briselski činovnici, ...Eroo wrote:
Niste otok u razburkanom eu moru...
Hajde mi reci kakve veze komsic ima sa hravtskim interesima u Hrvatskoj?...ima veze sa hrvatskim narodom u bh-a i petokolonasenjem prema njemu...i hrvati u bh-a se sa njegovim petokolonasenjem moraju obracunati...ako bude direktno mijesao se u hrvatska politicka pitanja unutar hrvatske..onda s eobracunati jer je to direktno mjesanje u uređenje druge drzave..onda da se obracunati sa njime...Eroo wrote:Nekoliko puta sam ti već rekao da ti nedostaje pogled na širu sliku.vuksadinare wrote:komsic je politicar u bh-a...i tamo moze biti peta kolona i neka se komsicem bave tamosnje sluzbe,nesluzbe,osobe koje vec sto zaduzen...posto komsic podriva interese hrvata u bh-a...mi moramo rjesiti pitanje pete kolone u hravtskoj koja dovodi u pitanje hrvatske interese i interese hrvatske drzaveEroo wrote:Za primjer Komšića znamo, ostalo triba vidit tko su. Triba pratit tok novca i sve bu unda jasno.mutava baštarda wrote:Pod Gandijev pojam kolonizatora i okupatora, ušle bi strane banke, Briselski činovnici, ...Eroo wrote:
Niste otok u razburkanom eu moru...
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tenkovi stizu pocetkom 2019
» Duhaček izasrao hrvatske pjesme
» Odzvonilo ćiriličaru:Dario Kordić najavio rušenje Dragana Čovića
» Steir bacio rukavicu Plenkiju te najavio otvoreno rušenje Plenkija!Slijedi li 'građanski' rat u HDZ-u?
» Duhaček: Kako je Hrvatska preko Čovića ušla u savez s notornim Dodikom
» Duhaček izasrao hrvatske pjesme
» Odzvonilo ćiriličaru:Dario Kordić najavio rušenje Dragana Čovića
» Steir bacio rukavicu Plenkiju te najavio otvoreno rušenje Plenkija!Slijedi li 'građanski' rat u HDZ-u?
» Duhaček: Kako je Hrvatska preko Čovića ušla u savez s notornim Dodikom
Page 2 of 2