RIP Etna
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: RIP Etna
a i ti lotka s tim avatarom, kao da je lavljesrce uskrsnuo,
a isto navodno završio na cesti...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:a i ti lotka s tim avatarom, kao da je lavljesrce uskrsnuo,
Nismo mi te sreće ljubo...
£otk@-
2019-02-12
Moram u stari mob pogledat. Neka ti marc pošalje ja sam na GO i mob mi jje daleko. Dao sam marcu i kućni i mob.
2014-12-30
I ja sam čuo, ali isto tako proglasili mačka, a mi se lulu neki dan.ljubo1212 wrote:a i ti lotka s tim avatarom, kao da je lavljesrce uskrsnuo,
2014-12-30
Nije, odjavit cu se. zadnjih 4-5 godina cista navika, povremeni ulazak i gubitak vremena:)epikur37 wrote:Maggie19 wrote:To je i meni palo napamet prije neki dan.epikur37 wrote:Neki smo tu 15-20 godina...nije čudo da pomalo ljudi odlaze...bokte, koliko to govori i o našem forumanju.
Ostarit cemo na forumu.
sad je već gotovo :D
dijagram-
2015-08-09
Da nisi pomislio :-)dijagram wrote:Nije, odjavit cu se. zadnjih 4-5 godina cista navika, povremeni ulazak i gubitak vremena:)epikur37 wrote:Maggie19 wrote:To je i meni palo napamet prije neki dan.epikur37 wrote:Neki smo tu 15-20 godina...nije čudo da pomalo ljudi odlaze...bokte, koliko to govori i o našem forumanju.
Ostarit cemo na forumu.
Ocu bogami, bezveze je vec odavno:)Maggie19 wrote:Da nisi pomislio :-)dijagram wrote:Nije, odjavit cu se. zadnjih 4-5 godina cista navika, povremeni ulazak i gubitak vremena:)epikur37 wrote:Maggie19 wrote:To je i meni palo napamet prije neki dan.epikur37 wrote:Neki smo tu 15-20 godina...nije čudo da pomalo ljudi odlaze...bokte, koliko to govori i o našem forumanju.
Ostarit cemo na forumu.
dijagram-
2015-08-09
Da te moram ja trazit, je li?! :-@dijagram wrote:Ocu bogami, bezveze je vec odavno:)Maggie19 wrote:Da nisi pomislio :-)dijagram wrote:Nije, odjavit cu se. zadnjih 4-5 godina cista navika, povremeni ulazak i gubitak vremena:)epikur37 wrote:Maggie19 wrote:To je i meni palo napamet prije neki dan.epikur37 wrote:Neki smo tu 15-20 godina...nije čudo da pomalo ljudi odlaze...bokte, koliko to govori i o našem forumanju.
Ostarit cemo na forumu.
Napravit cemo izbor za miss, only for you, samo ostani:D
Haha, cim bi me ti,...Maggie19 wrote:Da te moram ja trazit, je li?! :-@dijagram wrote:Ocu bogami, bezveze je vec odavno:)Maggie19 wrote:Da nisi pomislio :-)dijagram wrote:Nije, odjavit cu se. zadnjih 4-5 godina cista navika, povremeni ulazak i gubitak vremena:)epikur37 wrote:
Nego jel "ujko vas voli" u redu ili sto???
dijagram-
2015-08-09
Nakon što je pokopan i oplakan, nema smisla...Maggie19 wrote:Sto cemo s temom.
Moze li netko s pouzdanoscu provjerit ovu tuznu info.
Rip
Postoje tragicne informacije, ali nepotvrdjene.dijagram wrote:Haha, cim bi me ti,...Maggie19 wrote:Da te moram ja trazit, je li?! :-@dijagram wrote:Ocu bogami, bezveze je vec odavno:)Maggie19 wrote:Da nisi pomislio :-)dijagram wrote:Nije, odjavit cu se. zadnjih 4-5 godina cista navika, povremeni ulazak i gubitak vremena:)epikur37 wrote:
Nego jel "ujko vas voli" u redu ili sto???
:-/mutava baštarda wrote:Nakon što je pokopan i oplakan, nema smisla...Maggie19 wrote:Sto cemo s temom.
Rip
Ovo je antiklimaks, kao kad daju gol, a sudac gleda na VAR minutama.
£otk@-
2019-02-12
mislim pokopali smo ga i oplakali... daj bože da će iskočiti odnekud pa ćemo se smijati ovom...Maggie19 wrote::-/mutava baštarda wrote:Nakon što je pokopan i oplakan, nema smisla...Maggie19 wrote:Sto cemo s temom.
Rip
Pa dobro ako neko zna ime, da stvarno se istraži jel čovjek još uvijek među živima ili je otišao
U svakom slučaju etna je bio legenda foruma.
U svakom slučaju etna je bio legenda foruma.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Znam, i ja se tome nadam.mutava baštarda wrote:mislim pokopali smo ga i oplakali... daj bože da će iskočiti odnekud pa ćemo se smijati ovom...Maggie19 wrote::-/mutava baštarda wrote:Nakon što je pokopan i oplakan, nema smisla...Maggie19 wrote:Sto cemo s temom.
Rip
epikur37 wrote:Maggie19 wrote:To je i meni palo napamet prije neki dan.epikur37 wrote:Neki smo tu 15-20 godina...nije čudo da pomalo ljudi odlaze...bokte, koliko to govori i o našem forumanju.
Ostarit cemo na forumu.
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2