Cijene nafte drastično skočile, SAD objavio satelitske snimke napada Saudijskih rafinerija, napad odgovor na Izraelske napade koje financira Saudijska Arabija
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Cijene nafte drastično skočile, SAD objavio satelitske snimke napada Saudijskih rafinerija, napad odgovor na Izraelske napade koje financira Saudijska Arabija
Ako i da, bit će ograničenog karaktera...Po predviđanju budućnosti, rat će trajati kratko, a onda će se prvo dogoditi nešto na nebu ( Sjeverna Koreja je tu u igri), a onda će stat rat, i na kraju sunčeva oluja...O tome što će biti poslije, ne bih...mutava baštarda wrote:Nema kod Trumpa da će gljive skupljati prašinu... Ako izroka njukovima doli ima da nafta štrca sve do kine :)red wolf wrote:Slučajnost ili ne, ali ima jedno viđenje budućnosti da će pred Sunčevu baklju prethoditi vojni sukobi, koji će, upravo, biti prekinuti udarom oluje sa Sunca. Kako je već najavljeno da će krajem ovog mjeseca doći do sunčeve oluje, hm, ovo je zanimljiva vijest...Pogotovo ako se iz ovoga izrodi neki sukob...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: Cijene nafte drastično skočile, SAD objavio satelitske snimke napada Saudijskih rafinerija, napad odgovor na Izraelske napade koje financira Saudijska Arabija
Nemoj poslije, daj odma...red wolf wrote:Ako i da, bit će ograničenog karaktera...Po predviđanju budućnosti, rat će trajati kratko, a onda će se prvo dogoditi nešto na nebu ( Sjeverna Koreja je tu u igri), a onda će stat rat, i na kraju sunčeva oluja...O tome što će biti poslije, ne bih...mutava baštarda wrote:Nema kod Trumpa da će gljive skupljati prašinu... Ako izroka njukovima doli ima da nafta štrca sve do kine :)red wolf wrote:Slučajnost ili ne, ali ima jedno viđenje budućnosti da će pred Sunčevu baklju prethoditi vojni sukobi, koji će, upravo, biti prekinuti udarom oluje sa Sunca. Kako je već najavljeno da će krajem ovog mjeseca doći do sunčeve oluje, hm, ovo je zanimljiva vijest...Pogotovo ako se iz ovoga izrodi neki sukob...
Prestrašno je to...No, i ovako, bez toga, strašna je budućnost...mutava baštarda wrote:Nemoj poslije, daj odma...red wolf wrote:Ako i da, bit će ograničenog karaktera...Po predviđanju budućnosti, rat će trajati kratko, a onda će se prvo dogoditi nešto na nebu ( Sjeverna Koreja je tu u igri), a onda će stat rat, i na kraju sunčeva oluja...O tome što će biti poslije, ne bih...mutava baštarda wrote:Nema kod Trumpa da će gljive skupljati prašinu... Ako izroka njukovima doli ima da nafta štrca sve do kine :)red wolf wrote:Slučajnost ili ne, ali ima jedno viđenje budućnosti da će pred Sunčevu baklju prethoditi vojni sukobi, koji će, upravo, biti prekinuti udarom oluje sa Sunca. Kako je već najavljeno da će krajem ovog mjeseca doći do sunčeve oluje, hm, ovo je zanimljiva vijest...Pogotovo ako se iz ovoga izrodi neki sukob...
red wolf-
2016-02-10
Sora će se skinuti umjesto Noorkered wolf wrote:Prestrašno je to...No, i ovako, bez toga, strašna je budućnost...mutava baštarda wrote:Nemoj poslije, daj odma...red wolf wrote:Ako i da, bit će ograničenog karaktera...Po predviđanju budućnosti, rat će trajati kratko, a onda će se prvo dogoditi nešto na nebu ( Sjeverna Koreja je tu u igri), a onda će stat rat, i na kraju sunčeva oluja...O tome što će biti poslije, ne bih...mutava baštarda wrote:Nema kod Trumpa da će gljive skupljati prašinu... Ako izroka njukovima doli ima da nafta štrca sve do kine :)red wolf wrote:Slučajnost ili ne, ali ima jedno viđenje budućnosti da će pred Sunčevu baklju prethoditi vojni sukobi, koji će, upravo, biti prekinuti udarom oluje sa Sunca. Kako je već najavljeno da će krajem ovog mjeseca doći do sunčeve oluje, hm, ovo je zanimljiva vijest...Pogotovo ako se iz ovoga izrodi neki sukob...
Budi veseo...I ne misli o sutra...Imat ćeš vremena plakati...I ne samo to...mutava baštarda wrote:Sora će se skinuti umjesto Noorkered wolf wrote:Prestrašno je to...No, i ovako, bez toga, strašna je budućnost...mutava baštarda wrote:Nemoj poslije, daj odma...red wolf wrote:Ako i da, bit će ograničenog karaktera...Po predviđanju budućnosti, rat će trajati kratko, a onda će se prvo dogoditi nešto na nebu ( Sjeverna Koreja je tu u igri), a onda će stat rat, i na kraju sunčeva oluja...O tome što će biti poslije, ne bih...mutava baštarda wrote:
Nema kod Trumpa da će gljive skupljati prašinu... Ako izroka njukovima doli ima da nafta štrca sve do kine :)
red wolf-
2016-02-10
Danas natočijo rezervoar..1,49 ojra
Guest- Guest
Dakle do naredne plaće si nervozan i da te stoga ne zezamo?
triput tocim mjesecno gorivo..uglavnom potrosim goriva mjesecno koliko ti zaradis...
Guest- Guest
Koliko zaradiš u misecu?
samo kredita imam 3 u visini 1600 ojrova,a kupijo sam komad zemlje 30x15 meteri,posadiijo zivicu okolo..uvalio Hexe-haus,zasadio vockice,posadijo povrce..neka vrsta vikendice..to sam platijo oko 40K ojrova,trosim nemilo i volim trositi..sad si ti zamisli koliko misečno imam...na gorivo trosim mjesecno u prosjeku oko 350-400 ojrova..volim se vozikati i zajebavati
Guest- Guest
Imam i ja jednog druga isto tak dva ili tri kredia, a i dalje voli trošit... ali je nervozan.
Cuj,treba biti realista...Ekoniomija globalno idse blago u kuratz,Boga dao da ne bude ko ono 1930tih..covjek mora jako dobro vuci poteze i donositi pametne odluke unaprijed..istina..no ne nerviraju me cijene,dapace,nego tijek ekonomije..AlfaOmega wrote:Imam i ja jednog druga isto tak dva ili tri kredia, a i dalje voli trošit... ali je nervozan.
Etoc,sad imas za 99ojrova komplet set 24 za rucavanje,od WMF-a,inace 700 ojrova,sada 99 ojrova..to je inace roba koja ne pojeftinjuje..nesh se valja iza brda,zato se sada bas osiguravam..
Guest- Guest
Kupaće nemoj zaboravit kupit.
Kakogod..cijena bencina nije visoka u savbiji,problem je Turčadiji..u turskoj naravno..oko 4 ojra litra..pa se ti vozaj ili imaj konkurentnu ekonomiju..
Guest- Guest
Saudijci u panici , svi ih pleskaju.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bliski-istok-na-rubu-novog-rata-tko-sve-zvecka-oruzjem-i-kakav-je-odnos-snaga-sad-je-jasno-zasto-saudijci-ocajnicki-zele-intervenciju-sad-a/9365528/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bliski-istok-na-rubu-novog-rata-tko-sve-zvecka-oruzjem-i-kakav-je-odnos-snaga-sad-je-jasno-zasto-saudijci-ocajnicki-zele-intervenciju-sad-a/9365528/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ameri odmah obajvili satelitske snimke ... tehnologija sta da radis
Naravno, satelitske snimke rusenja onoga aviona nad Ukrajinom nemaju .... tehnologiija zakazala ... pojela maca
Naravno, satelitske snimke rusenja onoga aviona nad Ukrajinom nemaju .... tehnologiija zakazala ... pojela maca
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I ide benzin gore ali neka ide jer napad na Saudijske sotoniste mi je uljepsao zivot.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ocemo se kalditi da ga sad seres.. ..toliko mozes jedino zaraditi ako se bavis ne bas cistim poslovimapismejker wrote:samo kredita imam 3 u visini 1600 ojrova,a kupijo sam komad zemlje 30x15 meteri,posadiijo zivicu okolo..uvalio Hexe-haus,zasadio vockice,posadijo povrce..neka vrsta vikendice..to sam platijo oko 40K ojrova,trosim nemilo i volim trositi..sad si ti zamisli koliko misečno imam...na gorivo trosim mjesecno u prosjeku oko 350-400 ojrova..volim se vozikati i zajebavati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa sad ti putin i rujo hoce sa njima šurovat i trgovati...biznis je biznis njemu s eu zube ne gleda..za ideale ginu budaleRingo10 wrote:I ide benzin gore ali neka ide jer napad na Saudijske sotoniste mi je uljepsao zivot.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Cijene nafte porasle nakon što je Saudijska Arabija najavila smanjenje proizvodnje
» Saudijska Arabija otvorena za pregovore o prodaji nafte i u valutama koje nisu dolar
» Skočile cijene nafte, potez Saudijske Arabije iznenadio trgovce
» Cijene pšenice, aluminija i nafte skočile najviše u posljednjih pola stoljeća
» Saudijska Arabija povećala cijene goriva za 40 posto
» Saudijska Arabija otvorena za pregovore o prodaji nafte i u valutama koje nisu dolar
» Skočile cijene nafte, potez Saudijske Arabije iznenadio trgovce
» Cijene pšenice, aluminija i nafte skočile najviše u posljednjih pola stoljeća
» Saudijska Arabija povećala cijene goriva za 40 posto
Page 2 of 3