(Za)branitelji su budale, htjeli bismo da dođe Ceca
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
(Za)branitelji su budale, htjeli bismo da dođe Ceca
TINEJDŽERI koji su se naguravali što bliže pozornici obilježili su prvu večer zagrebačkog Rujanfesta. Razlog za njihovo guranje bili su Jala Brat i Buba Corelli, dvojac koji se već neko vrijeme ne skida s vrha YouTubeove ljestvice najslušanijih izvođača u Hrvatskoj.
Iako su neki na društvenim mrežama već tradicionalno pljuvanjem po izvođačima s istoka skupljali bodove, sudeći po gužvi na Bundeku, daleko je više onih koji su te večeri željeli slušati bosansko-hercegovački dvojac, ali i Željka Joksimovića te Dejana Matića. Dok su mlađi došli na Jalu i Bubu, stariju publiku privukli su Jole te Edo Maajka.
Zanimao nas je puls naroda pa smo proveli mini anketu, koja je pokazala da je posjetitelje Rujanfesta oduševilo to što i ove godine Rujanfestu mogu slušati i narodnu glazbu, s obzirom na to da upravo njom pune svoje playliste. Iako su im se svidjeli i hrvatski izvođači, na njihovom popisu želja za iduću godinu uglavnom su imena sa srpske glazbene scene, a otkrili su nam i koja su to.
https://www.index.hr/magazin/clanak/mladi-na-rujanfestu-zabranitelji-su-budale-htjeli-bismo-da-dodje-ceca/2116217.aspx
Iako su neki na društvenim mrežama već tradicionalno pljuvanjem po izvođačima s istoka skupljali bodove, sudeći po gužvi na Bundeku, daleko je više onih koji su te večeri željeli slušati bosansko-hercegovački dvojac, ali i Željka Joksimovića te Dejana Matića. Dok su mlađi došli na Jalu i Bubu, stariju publiku privukli su Jole te Edo Maajka.
Zanimao nas je puls naroda pa smo proveli mini anketu, koja je pokazala da je posjetitelje Rujanfesta oduševilo to što i ove godine Rujanfestu mogu slušati i narodnu glazbu, s obzirom na to da upravo njom pune svoje playliste. Iako su im se svidjeli i hrvatski izvođači, na njihovom popisu želja za iduću godinu uglavnom su imena sa srpske glazbene scene, a otkrili su nam i koja su to.
https://www.index.hr/magazin/clanak/mladi-na-rujanfestu-zabranitelji-su-budale-htjeli-bismo-da-dodje-ceca/2116217.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: (Za)branitelji su budale, htjeli bismo da dođe Ceca
narod koji ima ovakvu mladez ne treba brinuti za svoju buducnost
2014-04-12
Ovako po slici čini se da su u nekom šatoru. Ciganski
Zar je moguće da smo mi svi ustvari Srbi?
crvenkasti-
2014-04-17
Nije fer, mi vama ne šaljemo 'ovke cigane...crvenkasti wrote:Zar je moguće da smo mi svi ustvari Srbi?
Joksimovic je daleko bolji od Dejana Matica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Braća Matić mi se nikako ne sviđaju. Skoro sve njihove pjesme odišu nekakvom beskrajnom tugom.epikur37 wrote:Joksimovic je daleko bolji od Dejana Matica.
Ma sve u svemu ove novotarije mi se nimalo ne dopadaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kad je savez socijalisticke omladine s pocetka 80-ih organizira u starom domu gusara na matejusku , poluraspadnuta zgrada za snimat horor filmove , koncert discipline kicme s predgrupom strvinari s gropom na celu koji je mahao sjekirom po prvim redovima rezeci nekontrolirano spominjem se izjava branitelja-partizana cuvara tradicija revolucije i misli iz 45 te razdragane mladezi koja odgovara tko vas jebe...
sto bi u HR moglo poci po zlu ?
sto bi u HR moglo poci po zlu ?
2014-04-12
mladez HDZ kaze da ceca bolja od svih navedenihepikur37 wrote:Joksimovic je daleko bolji od Dejana Matica.
kako ti se svidjaju ove jabuke ?
2014-04-12
ABB je daleko bolji od Fanucaepikur37 wrote:Joksimovic je daleko bolji od Dejana Matica.
2014-12-30
Jednostavno rečeno, u sfrj u hr , znači do 90 ih u zagrebu se nisu slušali nsrodnjaci, skupali su ih možda građevinski radnici iz bosne
Od 90 ih slušaju se. Jest da nema smisla da je baš to prelomna godina ali tako je. 90 ih su na narodnjake su osim građevinskih radnika krenuli i nogometaši i zg kremica pa onda i ova dječica . Slušali su oni i drugo, do 2 ali od 2 na narodnjake. Dok su mislim ova dječica na narodnjaku od starta, ne od 2.
Zabranitelji se mogu na glavu postaviti ali je tako.
Od 90 ih slušaju se. Jest da nema smisla da je baš to prelomna godina ali tako je. 90 ih su na narodnjake su osim građevinskih radnika krenuli i nogometaši i zg kremica pa onda i ova dječica . Slušali su oni i drugo, do 2 ali od 2 na narodnjake. Dok su mislim ova dječica na narodnjaku od starta, ne od 2.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da,ali ovo što danas prezentiraju kao narodnjake to je teško smeće.kaya wrote:Jednostavno rečeno, u sfrj u hr , znači do 90 ih u zagrebu se nisu slušali nsrodnjaci, skupali su ih možda građevinski radnici iz bosne
Nekad su narodnjaci opisivali nekakve (ne)sretne ljubavi,kafane, zaklinjanja u vječnu ljubav,opisivali ljepote pojedinih gradova,sela i krajeva,vjenčanja, rođenje djece,udaja kćerke ili ženidba sina,odlasci u armiju,ljubav prema zavičaju i sl.
A ovo danas??? Bože sačuvaj! Pištolji(utoke), belo, viski,tonik,skupa kola, tetovaže,smrt,suicidalne namjere,lova do krova....
Totalno smeće i totalna destrukcija.
Narodnjake nekad i sad možemo usporediti sa američkim glazbenim pravcima. Oni nekad slično kaubojskim pjesmama,a ovo danas kao pjesme crnačkih bandi ili meksičkih narko-kartela.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Je, slažem se.jastreb wrote:da,ali ovo što danas prezentiraju kao narodnjake to je teško smeće.kaya wrote:Jednostavno rečeno, u sfrj u hr , znači do 90 ih u zagrebu se nisu slušali nsrodnjaci, skupali su ih možda građevinski radnici iz bosne
Nekad su narodnjaci opisivali nekakve (ne)sretne ljubavi,kafane, zaklinjanja u vječnu ljubav,opisivali ljepote pojedinih gradova,sela i krajeva,vjenčanja, rođenje djece,udaja kćerke ili ženidba sina,odlasci u armiju,ljubav prema zavičaju i sl.
A ovo danas??? Bože sačuvaj! Pištolji(utoke), belo, viski,tonik,skupa kola, tetovaže,smrt,suicidalne namjere,lova do krova....
Totalno smeće i totalna destrukcija.
Narodnjake nekad i sad možemo usporediti sa američkim glazbenim pravcima. Oni nekad slično kaubojskim pjesmama,a ovo danas kao pjesme crnačkih bandi ili meksičkih narko-kartela.
2015-08-15
debotoijusto wrote:narod koji ima ovakvu mladez ne treba brinuti za svoju buducnost
zna li itko od njih nabrojiti sve kontinente?
imaju google za te aktivnosti...zato znaju sve pjesme od cece jale & bube batemarcellus wrote:debotoijusto wrote:narod koji ima ovakvu mladez ne treba brinuti za svoju buducnost
zna li itko od njih nabrojiti sve kontinente?
2014-04-12
Zabranitelji su džaba krečili.
jastreb wrote:Braća Matić mi se nikako ne sviđaju. Skoro sve njihove pjesme odišu nekakvom beskrajnom tugom.epikur37 wrote:Joksimovic je daleko bolji od Dejana Matica.
Meni je ovo ok, ali ovo droga, kola, moji hedovi kad čujem poživčanim. Užas.kic wrote:jastreb wrote:Braća Matić mi se nikako ne sviđaju. Skoro sve njihove pjesme odišu nekakvom beskrajnom tugom.epikur37 wrote:Joksimovic je daleko bolji od Dejana Matica.
2015-08-15
pa ovo je bas obiteljski spot, zena i djeca u njemu, i poanta je ljubavna i tradicionalna.. odlican
Ma ok pjesmica, više ja volim rock ali može i ovo. A oni hedovi, bele kurve naprosto osjetim alergiju da se budi, moram van ili prebaciti stanicu . To je nepodnošljivo.kic wrote:
pa ovo je bas obiteljski spot, zena i djeca u njemu, i poanta je ljubavna i tradicionalna.. odlican
2015-08-15
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sjede li u vladi budale ili samo misle da smo mi budale?
» Užas: Ceca pjeva u u Sofiji
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Ceca nastupila u Crnoj Gori u Top Hillu.
» Ceca se pričestila bolesna i s visokom temperaturom
» Užas: Ceca pjeva u u Sofiji
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Ceca nastupila u Crnoj Gori u Top Hillu.
» Ceca se pričestila bolesna i s visokom temperaturom
Page 1 of 4