Šprajc se ruga Slovencima jer dižu ogradu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šprajc se ruga Slovencima jer dižu ogradu
ovo je prava šala:
"Četvoro izbjeglica iz Sirije pokušava da dopre do Grčke na splavu dimenzija 1x2mx 20cm. Izračunaj koliko izbjeglica treba gurnuti sa splava u more da doplovi do cilja ako svaki ima 60 kilograma",
"Četvoro izbjeglica iz Sirije pokušava da dopre do Grčke na splavu dimenzija 1x2mx 20cm. Izračunaj koliko izbjeglica treba gurnuti sa splava u more da doplovi do cilja ako svaki ima 60 kilograma",
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Je li Jakovčić uračunat?mutava baštarda wrote:ovo je prava šala:
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Da pogodim, ispričao ga je Karamarko?Ero wrote:Sjećam se vremena kad su Mesić i ekipa dobili izbore. Našao sam se u HR u jednom društvu i , kako to uvijek biva, pošlo se pričati viceve.Tony Soprano wrote:hebalu nanu kome je on duhovit
"Najsmješniji" je bio onaj o hercegovačkom sendviču.
-Znate li kako izgleda hervegovački sendvič?
-Red hercegovaca, red žive sode, red hercegovaca itd...
Uz gromoglasno "hahaha", naravno.
Guest- Guest
Nije. Svi odreda su bili SDP-ovci. Jedan od njih je bio (ako se dobro sjećam) "načelnik u poglavarstvu" grada, ili tako nešto.Eva wrote:Da pogodim, ispričao ga je Karamarko?Ero wrote:Sjećam se vremena kad su Mesić i ekipa dobili izbore. Našao sam se u HR u jednom društvu i , kako to uvijek biva, pošlo se pričati viceve.Tony Soprano wrote:hebalu nanu kome je on duhovit
"Najsmješniji" je bio onaj o hercegovačkom sendviču.
-Znate li kako izgleda hervegovački sendvič?
-Red hercegovaca, red žive sode, red hercegovaca itd...
Uz gromoglasno "hahaha", naravno.
PS: Mogao je biti i Karamarko ili prije Jandroković, ali nije. Neću grijšit dušu.. .
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
catabbath-
2015-08-22
Agent Ivo Sanader je bio zadužen da očisti HDZ od kontrarevolucionarnih elemenata i to je temeljito uradio, nikakav crni Karamarko.
Naivna Njemica pošla dati dobrodošlicu imigrantima.
Imigrantu otekla jaja, kaže da je to zato što nije dugo jebao, ležao 3 dana u bolnici, drugi se žali da ne može dovesti djevojku u kamp kako bi s njom ima snošaj, jer će mu se onda ženska morati jebati i s ostalih 400 cimera
Imigrantu otekla jaja, kaže da je to zato što nije dugo jebao, ležao 3 dana u bolnici, drugi se žali da ne može dovesti djevojku u kamp kako bi s njom ima snošaj, jer će mu se onda ženska morati jebati i s ostalih 400 cimera
Last edited by ostrakon on 11/11/2015, 15:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
11.11.2015 11:35
(tanjug)
opasni janezi, učinkoviti i efikasni
nije problem, stavice vam samo 1,5m
Last edited by pizzon on 11/11/2015, 15:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa nije ništa pogrešno čoek rekao : pedalinu i šišaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šprajc imbecil i kretino na n-tu potenciju. Imao sam naviku pogledati RTL vijesti navečer, ali isključivo zbog njega sam prestao.
Guest- Guest
evo jos jedan dobar:
Angela Merkel war über Rückkehr zum Dublin-Verfahren nicht informiert
Angela Merkel war über Rückkehr zum Dublin-Verfahren nicht informiert
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Da se slučajno Nino našalio tako sa Bosancima ili Bolković sa Srbima bili bi fašisti i šovinisti, ovako je ovo zagrebačka škola humora, ali no...vidim debili lijepe čak i po fejsu toFénix wrote:Šprajc imbecil i kretino na n-tu potenciju. Imao sam naviku pogledati RTL vijesti navečer, ali isključivo zbog njega sam prestao.
Kermit-
2014-04-17
Normalno ....staviš domaćeg Srbina koji je na našoj strani da pljuje po Zlovenicima i boli te kuac. Pametno.Strategija.asilovski wrote:Da se slučajno Nino našalio tako sa Bosancima ili Bolković sa Srbima bili bi fašisti i šovinisti, ovako je ovo zagrebačka škola humora, ali no...vidim debili lijepe čak i po fejsu toFénix wrote:Šprajc imbecil i kretino na n-tu potenciju. Imao sam naviku pogledati RTL vijesti navečer, ali isključivo zbog njega sam prestao.
2014-04-11
Inaće se vi njemu tu čudite a ja sam ima par mjeseci unazad govorio kako ćemo najelegantnije riješit se imigranata na najlakši mogući naćin .....eto baš ovako ....na splav i pići pravac Zloveniaj i Italija i doviđema.
Jel ih zapelo 200 tisuća u Hr ....ok .....ajmo pedaliraj put Italije i Zlovenije jer i onako oće u NJemačku.
Jel ih zapelo 200 tisuća u Hr ....ok .....ajmo pedaliraj put Italije i Zlovenije jer i onako oće u NJemačku.
2014-04-11
Svaka drzava koja drzi do sebe, nece dozvoliti priljev tolikog broja imigranata druge kulture, tradicije, jezika ili vjere. Automatski dolazi do getoiziranja, a s time i do potencijalne opasnosti po ustavno-drzavni poredak. Njemacka je napravila veliku gresku sa "gastarbajterima" jer ih nije integrirala u drustvo, pa su se stvorile mnoge turske republike u razlicitim gradovima. Slicna opasnost postoji i od arapske najezde. Hrvatska se sa takvom okupacijom ne moze nositi. Zemlje poput Poljske, Madjarske, Ceske, Slovacke i Slovenije su to na vrijeme shvatile i njihovi politicari pokusavaju zastititi bodljikavom zicom nacionalne interese. Kod nas, nacionalni interesi nisu definirani, a ni vodstvo nije nacionalno osvijesteno. Kad nam "Mutter Merkel" naseli visak nekvalificirane neradne snage iz arapskog svijeta koja joj u Njemackoj ne treba - u najmanju ruku, najebali smo.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ma na komentarima čovjek vidi retardiranost Hrvata. Ono, 24Sata komentari su bili katastrofa, a frajer u 19:30h godinama na Dnevniku pišao i srao po sve-hrvatskom kad je prigoda znala doći.asilovski wrote:Da se slučajno Nino našalio tako sa Bosancima ili Bolković sa Srbima bili bi fašisti i šovinisti, ovako je ovo zagrebačka škola humora, ali no...vidim debili lijepe čak i po fejsu toFénix wrote:Šprajc imbecil i kretino na n-tu potenciju. Imao sam naviku pogledati RTL vijesti navečer, ali isključivo zbog njega sam prestao.
Guest- Guest
Što reče ono milanović i ostoja ; kad budu vidjeli da iza nas dižu žicu mi ćemo je dignuti duplo brže i da svaka budala može podići zid ali oni su eto pametni pa ne diži iako je vidljivo iz aviona što nam se sprema. bože dragi s kakvim kretenima smo osuđeni djeliti državu a da nas pritom i još i takvi likovi "vode"asilovski wrote:Ne kontam to ruganje sa Slovencima i to stalno iste glupe pet paračke fore, pa ne možeš istu šalu ponavljati 30 godina to je više šala o šaljivđiji, a bome i kompleks...da ne govorim da je Slovenija jedno 10 puta uređenija država to što je mala ono rugala se kifla sjenici
Guest- Guest
U ove žice kojih nije bilo ni u rajhu samo se zapetljavaju životinje i umiru u mukama. To sve treba maknuti i upucati prvog izbjeglicu. Ostali bi stali i ne bi pokušavali dalje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
policija ili vojska bi patrolirali i spašavali te životinje, no sjeti se kajo da je milanović rekao da će dignuti žicu čim prvi u nizu to naprave i da svaka budala može dizati zid. A što sad radi? ruga se slovencima i on i ostoja i ako bolje pogledaš sa nama će ostati region, BiH, CG, SRB,MAK, GRČ, ALB i Kosovo a to je sve ono od čega pokušavamo pobjeći osim od BiH zbog Hrvata u njoj.kaja_333 wrote:U ove žice kojih nije bilo ni u rajhu samo se zapetljavaju životinje i umiru u mukama. To sve treba maknuti i upucati prvog izbjeglicu. Ostali bi stali i ne bi pokušavali dalje.
Guest- Guest
A sad je momenat da ju digne , krajnji trenutak. Nema vise dalje, svapska prasica je rekla svoje. Ali meni zao životinja, bolje bi bilo bez ograda a da pucaju .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Šprajc održao lekciju
» Sprajc brutalno po Berniju
» Toda se ruga sa Vladom
» Kao da se netko ruga Splićanima
» Kad se alkoholičar ruga narkomanu XD
» Sprajc brutalno po Berniju
» Toda se ruga sa Vladom
» Kao da se netko ruga Splićanima