„Kad čujemo da neko govori srpski bacimo ga u more!“
Page 1 of 1
„Kad čujemo da neko govori srpski bacimo ga u more!“
https://www.vesti-online.com/ostra-kritika-hrvata-kad-cujemo-da-neko-govori-srpski-bacimo-ga-u-more/
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: „Kad čujemo da neko govori srpski bacimo ga u more!“
Mda ljetos sam cuo srpski po plazama dosta puta. Nisam vidio da je itko bacen. Mozda su cekali da padne mrak....
omni-
2014-04-12
tedeski... ..lik se ocito uplasio za poslovanje u srbiji zbog losih odnosa hrvatske i srbije..pa sad bulazni..okomio se cak na navijace i bandica jer mu samo za cedevitu navija uza i sira rodbina i pokoji prijatelj...i sto mu nisu dozvolili da preuzme cibonu...a radnici mu rade za 3 500 tisuce kuna..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:
https://www.vesti-online.com/ostra-kritika-hrvata-kad-cujemo-da-neko-govori-srpski-bacimo-ga-u-more/
kada neće vlasti po volji naroda, zna narod kako se zaštititi
srbi ionako tisuću godina žele Hrvatsko more
ne znam zašto se bune
immortal-
2014-04-16
Emil pod Hrvatsku politiku nameće vlastitu politiku
mi u vrhu sve neke žešće Hrvate imamo
po prezimenu ne znaš s koje strane svijeta je došao
2014-04-16
sad se kurci kako je eto on kritizirao todorica i agrokor..ja ga bortmes nisam cuo to dok je bio vlasnik agrokora bio todoric dapace po tada snimkama vidi se da su najugodnije caskali i domunđavali se..svaki zeko silji kurac kad gazde nema..mortal wrote:Emil pod Hrvatsku politiku nameće vlastitu politiku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
njemačka via italia predmnjevam...
talijansko prezime koje znači 'nijemci'...
talijansko prezime koje znači 'nijemci'...
gotovo sva prezimena koja daju njemački prizvuk su zakamuflirana židovska prezimena
tko je porijeklom Njemac taj svojim stavom jasno pokazuje tko je
ostalo trpaj u istu grupu..
masa židova mjenjala je imena, prezimena, vjeru
evo iza 91 kad je pao komunizam židovi pohrlili vraćati "svoju" imovinu i židov čiji su preci nekadašnji vlasnici zemlje pokraj mene...
zakon izvisio, došao zakon o povratu zemlje oduzete za vrijeme komunizma, lik i cijela familija postali Švabe.. Njemci
lik se domogao zemlje iako mu pradjed ili što već dođe nije zadnji vlasnik prije oduzimanja
i iako imam papir iz gruntovnice koji jasno pokazuje da je zemlja oduzeta za vrijeme NDH
treba li spominjati da je dotični neko mudo u svom gradu
čekam da još dobijem kore, mudrosti i potrebe da ga sravnim pa ću to i napraviti
nitko od odvjetnika ne haje, ne želi se izlagati .. živjela Hrvatska.. ne znam za koga
znači ne samo da su mijenjali imena i lični opis od davnina kada su se počeli seliti nego i oko ww1, ww2 a i danas to čine
tko je porijeklom Njemac taj svojim stavom jasno pokazuje tko je
ostalo trpaj u istu grupu..
masa židova mjenjala je imena, prezimena, vjeru
evo iza 91 kad je pao komunizam židovi pohrlili vraćati "svoju" imovinu i židov čiji su preci nekadašnji vlasnici zemlje pokraj mene...
zakon izvisio, došao zakon o povratu zemlje oduzete za vrijeme komunizma, lik i cijela familija postali Švabe.. Njemci
lik se domogao zemlje iako mu pradjed ili što već dođe nije zadnji vlasnik prije oduzimanja
i iako imam papir iz gruntovnice koji jasno pokazuje da je zemlja oduzeta za vrijeme NDH
treba li spominjati da je dotični neko mudo u svom gradu
čekam da još dobijem kore, mudrosti i potrebe da ga sravnim pa ću to i napraviti
nitko od odvjetnika ne haje, ne želi se izlagati .. živjela Hrvatska.. ne znam za koga
znači ne samo da su mijenjali imena i lični opis od davnina kada su se počeli seliti nego i oko ww1, ww2 a i danas to čine
immortal-
2014-04-16
pazi on ako ga je i kritizirao činio je to jer mu je ovaj bio konkurencija ne radi zaštite Hrvatske i narodavuksadinare wrote:sad se kurci kako je eto on kritizirao todorica i agrokor..ja ga bortmes nisam cuo to dok je bio vlasnik agrokora bio todoric dapace po tada snimkama vidi se da su najugodnije caskali i domunđavali se..svaki zeko silji kurac kad gazde nema..mortal wrote:Emil pod Hrvatsku politiku nameće vlastitu politiku
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Pupovac o Milanoviću: Govori, bre, srpski, da te ceo svet razume
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» A danas čujemo izjave da bismo mi trebale biti doma za špakerom da bi se otvorila radna mjesta za muškarce, strava.
» Igra li neko Eurojackpot?
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» A danas čujemo izjave da bismo mi trebale biti doma za špakerom da bi se otvorila radna mjesta za muškarce, strava.
» Igra li neko Eurojackpot?
Page 1 of 1